Marzenia11 pisze:Dajcie spokoj z tymi kosztami.... namieszałam i zrobilam tyły Arcanie![]()
![]()
![]()
Arcana przepraszam..
Spoko. U kogo mam te tyly, to zaraz sobie wyjasnie

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Dajcie spokoj z tymi kosztami.... namieszałam i zrobilam tyły Arcanie![]()
![]()
![]()
Arcana przepraszam..
smarti pisze:następnie Figu jedzie w niedz lub w pon i dokładnie kiedy,to będzie wiedziała w piątek wieczór-zadzwonię do Niej i dokładnie się umówimy.
Weżmie Toma&Jerrego w transporterku dziewczyn z Rybnika + drugi transporterek dziewczyn z Rybnika także Sunshine307 odbierasz w Katowicach kicie + dwa transporterki a Iburg i Betta się juz do ciebie zgłoszą po trznsporterki-tak bedzie najłatwiej.
Z powrotem Figu będzie wracała do wawki we wtorek i wtedy zabierze Perelkę w swoim transporterku a ja ją odbiorę w wawie lub umówię z P.Olą czyli DS-em.
smarti pisze:hej,hej,skoro Sunshine307 jedzie jutro do mnie specjalnie autem po kociaki to może warto abyscie jej dostarczyły Perełkę??
ja ja dowiozę do p.Oli dalej.
jesli nie to kwestię transportu Perełki odpuszczam-moje kociaki jadą jutro (i zwracam Wasze transporterki) i na tym mój udział się kończy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 117 gości