OTW-Pobite Srebro str100-pozostał dług do spłacenia.POMOCY!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 17, 2009 14:30 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

Bombel to słodzik straszny taki chuligan. troche mu sie nóżki wyciągnęły i pysio. Ale jest przesmieszny. na brodzie wyrosła mu skapa kozia bródka w postaci kilku siwych włosków dość długich. I odkrył gówniarz,że bardzo nas wzrusza jak popiskuje i tak mróżąc oczki spoglada bezbronnie na nas. Nikt nie ma dość zaparcia i leci go przytulać. A on posiedzi, pomruczy i leci dalej. Czasem jak go cos napadnie to pcha sie na kolana i musisz usiąść tak by kotu było wygodznie. Nie odpuści. On taki mięciutki i ciepły.
Pisałam już chyba,że jak patrzy sie pod światło to ma na całym ciele dłuższe włoski. Taka wystajaca szczecinka. I jak sie jeży to smiesznie wyglada. A jakie skoki wyczynia i jak próbuje nasladować kociczki. Jak nie może dostac sie na blat to tak ryjka wydziera,skacze i wreszcie wdrapuje sie sposobem. Odkrył,że są torby za szafką. I po tych torbach wdrapuje sie robiąc dużo bałaganu i churgotu. Słysząc karcące głosy patrzy maslanymi oczkami i pomiaukuje przepraszajaco jakby mówił:nie wiem co my chcemy ale przeprasza i przytul mnie paniusiu bo mi smutno bedzie :cry:

Ale zauważyłam,że Tyson też tak robi. Tylko on spde łba patrzy i grucha cieniutko :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lis 17, 2009 14:53 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

tiaaa... :mrgreen:

ASK@ pisze:Bombel to słodzik straszny taki chuligan. troche mu sie nóżki wyciągnęły i pysio. Ale jest przesmieszny. na brodzie wyrosła mu skapa kozia bródka w postaci kilku siwych włosków dość długich. I odkrył gówniarz,że bardzo nas wzrusza jak popiskuje i tak mróżąc oczki spoglada bezbronnie na nas. Nikt nie ma dość zaparcia i leci go przytulać. A on posiedzi, pomruczy i leci dalej. Czasem jak go cos napadnie to pcha sie na kolana i musisz usiąść tak by kotu było wygodznie. Nie odpuści. On taki mięciutki i ciepły.
Pisałam już chyba,że jak patrzy sie pod światło to ma na całym ciele dłuższe włoski. Taka wystajaca szczecinka. I jak sie jeży to smiesznie wyglada. A jakie skoki wyczynia i jak próbuje nasladować kociczki. Jak nie może dostac sie na blat to tak ryjka wydziera,skacze i wreszcie wdrapuje sie sposobem. Odkrył,że są torby za szafką. I po tych torbach wdrapuje sie robiąc dużo bałaganu i churgotu. Słysząc karcące głosy patrzy maslanymi oczkami i pomiaukuje przepraszajaco jakby mówił:nie wiem co my chcemy ale przeprasza i przytul mnie paniusiu bo mi smutno bedzie :cry:

Ale zauważyłam,że Tyson też tak robi. Tylko on spde łba patrzy i grucha cieniutko :1luvu:

dojrzewa się młodemu... :lol:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto lis 17, 2009 14:55 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

to tiaaaa było do Twoich dywagacji "Bombelek czeka-albo i nie :wink: na domek!"
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto lis 17, 2009 15:00 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

hanelka pisze:to tiaaaa było do Twoich dywagacji "Bombelek czeka-albo i nie :wink: na domek!"

nioo :!:
ŁoMatko!
Ale to nie tak :mrgreen: .Nareszcie mnie oświeciło :lol:
Prosze nie mysleć,że u nas zostanie!!!Co to to nie :twisted: Tylko było pytanie o małego i tak jakoś mi się napisało! Domek pytał!
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 17, 2009 15:23 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

No dobra do jutra. Chyba że pociecha coś załatwi!

Czekamy na super oferty dla super kotów! :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 17, 2009 20:07 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

Podnosze w zastepstwie ASK@ . Bylo pytanie o Bombelka ? Jakis domek sie szykuje ?
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Wto lis 17, 2009 20:44 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

Asia, mialam telefon od jakiejs mlodej kobiety z Otwocka - chciala jakiegokolwiek kotka, bo poprzedniego to zagryzl pies kolegi, ktory przyszedl.
Nie dzwonila i do Ciebie?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro lis 18, 2009 7:53 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

Brrry ...okropne .I co dacie do takiego domu kotka.Ja bym sie bardzo bala .Oczywiscie to mogl byc nieszczesliwy przypadek ale moze tez bezmyslnosc tych ludzi .Trudno powiedziec jak sie nie zna sytuacji ...Troche jednak przeraza taka informacja....
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Śro lis 18, 2009 8:26 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

nie dzwoniła taka pani.
Wiesz Romas czasem tak bywa,że ludzie po takich pzrjściach nabieraja rozumu i pilnuja bardziej niz cerber swego zwierza. ten drugi juz pewnie nie przyjdzie z psem w odwiedziny,chyba że głupi.Moja Mała poszła do domku jednorodzinnego, gdzie jest niewychodzaca. Ludzie po stracie pod kołami samochodu,odratowanego kota znajdke nie wypuszczaja jej. Teraz przybyła ruda kolezanka z garażu sasiadów. Więc tylko rozmowa,rozmowa i przeczucie zadecyduja o wyadoptowaniu.,

Były pytania o Bombelka, ale zobaczymy. Od pytań do realizacji daleka droga.Tym bardziej,że mały ma mieć zabieg.I Kraków jest nim zainteresowany.

Dziś rano myłam podłoge.Wiki,Fibi i Bombel urządziły dzikie gonitwy. Własciwie powinnam raz jeszcze ja przetrzec na sucho, bo tyle kudłów zostało. Ale sie bawiły,jak tupały,warczały i gruchały.Brały rozpęd z pokoju i wjeżdżały do przedpokoju w dziwacznych pozycjach zatrzymując sie na scianie.Szybko zbierały kończyny i brzuszki bo juz nastepna kulka leciała. Połozyłam tam poduchy by sobie krzywdy nie zrobiły i musiałam zamknąc drzwi do łazienki bo ciągle lądowaly na krawędzi.Ach te apartamenty :wink:
Zadyszały sie okropnie i poszły dojeść resztki. Musze duzo nakładać, bo Wiki to niejadek i lubi sobie poskubać. I tak skubia wszystkie.

Tyson pogonił wczoraj pyskacza Wojtka.Mąciwode i tchórza. danka mówi,że tylko najezył sie i zrobił krok w jego strone i to wystarczyło :ryk: A Wojcio
niestety pogonił Pikusia. Pikuś źle znosi pyskówki kotów i ma wtedy problemy z kuweta. On bardzo chce być miziankowym kotem. Jest biedak w rozterce.
Za duzo kotów u nas. Wojtek zaczyna lac po katach i krok od tego,by inne to zaczeły robic.

Zbliża sie więc termin podjecia decyzji co do Tysona. Jak nikt sie nie zgłosi pójdzie na swoje smieci :cry: Oby coś sie znalazło!Prosze!!!
Ostatnio edytowano Śro lis 18, 2009 10:09 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 18, 2009 9:30 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

Dziewczyny, ta panna od zagryzajacego psa wybitnie mi sie nie spodobala z jeszcze innych powodow - jakby to powiedziec, hmmm, chyba po prostu malo myslaca jednostka... Splawilam po kilku minutach rozmowy.
Obrazek

Agneska

Post » Śro lis 18, 2009 9:56 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

no to juz wszystko wiemy!
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 18, 2009 11:05 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

Jak się nie znajdzie DS dla Tysona to mogę go wziąźć na DT. Mama nadzieję, że lubi inne koty :) Tylko byłabym wdzięczna jakby mały był zdrowy (boję się o ojego Klemcia-chuchro jedno).
Tyson śliczniusi jest i myślę, że będzie mu u nas dobrze :) A i oczywiście musiałby znaleźć się transport bo jedyny kierowca w rodzinie pracuje na 1,5 eteti a w weekendy ma uczelnie :evil: :evil: :evil: No nawet jakbym chciała to nie mamy mozliwości pojechać :evil: :evil: :evil:
Bertunia[*], Klemcio[*], Olaf [*], Tyson[*] Kira [*] a teraz Tigra

mls

Od: Śro lis 15, 2006 19:24

Post » Śro lis 18, 2009 11:09 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

:ok:
Obrazek

Agneska

Post » Śro lis 18, 2009 11:11 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

mls-tu zachodzi z mojej winy pomyłka.Tyson jest dużym brzydalem i tylko dokleiłam sie z nim do wątku Bombla małego też czarnego!
W pierwszym poście wyjaśniłam to!Nie mam kompa w domu i nie ma jak prowadzić drugiego wątku.
Nikt nie przewidział,ze Tysonek to domowy kocurek!Został złapany na kastracje i żal straszny go wypuszczać. I tak wprowadzam w błąd !Fot Tysona brak właśnie z powodu barku kompa. Jego opis i historia poniżej.
http://adopcje.miau.pl/index.php?p=4536
Ale dziękuję bardzo za chęci!!! Bo chyba o małego Bombla ci chodziło!
Pewnie nie chciało ci sie przedzierac przez posty!
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 18, 2009 11:19 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

Tyson przypomina trochę Aldusia Agneski z banerka w moim podpisie. Dot. kotów p.Ady.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]