Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 03, 2009 7:39 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Przyżekam na wszystko że znajde szarke cjociaż bym miała spać do końca zycia na ogrodzie!!
Wczoraj juz mysla,łam ze sie uda była ciepła noc nawoływałam ja tylko czasami, rozłozyłam wątróbkę na takim platikowym dachu żebym słyszała jak idzie, zostawiłam miseczke z pół saszetki i pusta saszetka zeby ja kusiło i czekałam, miałam gazete i redbulla bo dwa dni z rzędu byłam w pracy po 12 godz, spałam niewiele, i wiecie co skidło mi sie na pół godz tylko pół godz a ona wtedy przyszła nawet nie słyszałam jak wskakuje na ten daszek!!! to było ok północy. ku...a!!! czekałam do 4 rano na nia potem wstałam poszłam do domu i tak jak stałam jak przyszłam z pracy połozyłam sie do łóżka, rano adrian wstał sprawdzić czy moja ścieżka z jedzenia ułożona zjedzona,troche za krzakami zostało. wstałam chodze po ogrodzie i rycze, nawet nie chce mi sie iść umyć chce tylko żeby wróciła!!!! mam plan jak ją złapać i dzisiaj to zrobię!!! będę siedzieć w deszczu ale złapie ją!!! moja kicia ostatnio chodzi po sąsiadach a nigdy tego nie robiła, wiem ze ona wie gdzie jest nasza Szarunia. to że uciekła jest moją wina i przepraszam z całego serca, wstałam na spiku i po prostu nie myslałam o tym co robie, nie pamietam czy przymkłam to okno, będę przepraszam do końca zycia bo zawiodłam wszytskich a najbardziej siebie. w nd jak przyszła szarka to sie tak fajnie do mnie tuliła ta główka tak prosiła zeby ja głaskać, a jeśc to chciała tylko z reki myslałam, ze będzie się bać a ona nie, ona nie zjadła z kamienia tylko z ręki:) moi sasiedzi wszyscy szukają pytaja sie, wiem ze ona jest koło mojego ogródka wolę ja łapać u siebie bo znam wszystkie kąty, nie wiem co zrobilismy z adrianem w tym życiu ,ze tyle musimy cierpieć, że ciągle spotykaja nas jakies nieszczęscia:(

tysia6667

Od: Czw sie 27, 2009 16:31

Post » Czw wrz 03, 2009 8:16 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Dziewczyny, a może to jest rzeczywiście dobry pomysł, żeby Safii tam pojechała? :oops: Wiem, że to odległość duża i kłopotliwe, ale tak sobie myślę, że Szarka ufa Safii i przyjdzie, jak usłyszy Jej głos... Może jakaś szybka zbiórka pieniędzy, żeby umożliwić ten wyjazd? Tysiu, co Ty na to? I Safii, oczywiście?

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Czw wrz 03, 2009 8:30 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Saffi przyjeżdza do mnie tylko ze w sb bo łukasz wraca jutro, mój szef jest dzis w częstochowie i mógłby ją zabrać ale ja ja rozumiem, ze chce jechać z łukaszem (tez bym chciała jechac z adrianem) i mysle że do tego czasu szarka bedzie w domu :) prawda? objęłam nowa taktyke nie wołam jej bo skoro wiem, że tu jest jedzenie to tylko pozostaje mi na nia czekać
chyba jestem zdołowana nic mi sie nie chce najchetniej to bym czekała na szarunie a dom to niech sie wali ludzie mnie nie obchodzą chce tylko mojego kotusia :cry:

tysia6667

Post » Czw wrz 03, 2009 8:39 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Teraz to już na pewno się znajdzie... MUSI :ok: :ok: :ok: :ok:

koko_

Post » Czw wrz 03, 2009 8:43 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Przecież Twoja Maja to moja Jandzia. Tez malutka ciemna szylkretka. Jeżeli podasz mi swój meil wyśle Ci zdjęcie Jandzi, która jest przeznaczona do adopcji. Ma okolo roku :oops:
Bardzo, bardzo mi przykro z powodu Maji :evil: Śpij spokojnie malutka :placz:
A Szarka na pewno sie znajdzie. Nie może tak być żebys straciła nagle dwie istotki. :twisted:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Czw wrz 03, 2009 8:43 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Majeczko (') (') (')

Znalzłaś wspaniały dom u Safii, opiekuj się nią i jej kotkami Mały Koci Aniołku...

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw wrz 03, 2009 9:03 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

a wiecie co jeszcze, że jak tak sobie rozmawiamy z Safii to jestesmy tak bardzo do siebie podobne, i tak sobie myslimy że szarunia wybrała ja i wybrała mnie żebysmy sie spotkały...mamy takie same doswiadczenia, ja tez 3 tyg temu straciłam kotunia, który sie sam do mnie przybłąkał a pomógł mi tak jak Majeczka Safii, pozbierac sie psychicznie...wiem ze Szarunia sie znajdzie bo ona sama nas do siebie przywołała :)

tysia6667

Post » Czw wrz 03, 2009 10:44 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Tysia, Safii-trzymajcie sie! Polaczcie sily dwoch najblizszych istot Szaruni a wtedy na pewno sie znajdzie! Z pewnoscia juz niejedna osoba zauroczyla, bo jest sliczna kicia :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw wrz 03, 2009 10:58 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

zastanówmy sie racjonalnie:
1. gdyby chciała tak ogólnie uciec to dlaczego, w ta niedziele rano jak przez godz ja szukaliśmy, siedziała sobie po prostu koło kurnika i patrzyła co robimy
2. gdyby chciała uciec to w nd wieczorem by w ogóle nie wróciła
3. gdyby chciała uciec to by nie dała sie pomiziać i sama by nie dopraszała sie miziania
4. gdyby chciała uciec to by nie wróciła gdy chciałam ja złapać i by nie pozwoliła sie do siebie zblizyć, a ona sobie leżała koło oczka i patrzyła swoja sliczna mordką
5. gdyby chciała uciec to by nie wracała na jedzonko co wieczór, a to że w pn nie wróciła, gdybysmy mieli takie małe żołądki jak szarunia i zjedli cała pierś kurczaka to tez byzmy nie byli głodni
6. wieczorami zawsze jest sie czym bawic bo myszy to u nas w okolicy nie brakuje bo wiele jeszcze sasiadów ma kury i takie tam inne zwierzątka ( moja kicia prawie co wieczór znosi do domu zwłoki zwłaszcza gdy pada)
7. sąsiedzi maja wiele zakamarków(widziałam jak ja szukałam) gdzie jest sie schować
Dlatego jestem pewna, że ona jest koło mnie tylko jakos nie możemy zgrać sie w czasie kiedy jest ona i kiedy jestem ja

tysia6667

Post » Czw wrz 03, 2009 12:59 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

tez tak mysle :) Nadal :ok: za szybki powrot slicznej kici do domu calej i zdrowej a za reszte paczki tez szczegolne :ok: :) Majcia czuwa nad nia z gory i nie pozwoli z pewnoscia, by Szaruni cos zlego sie stalo :)

Kociara82

Post » Czw wrz 03, 2009 16:54 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

trzymam kciuki za odnalezienie Szaruni :ok:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Czw wrz 03, 2009 19:06 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

trzymaj cioteczko, trzymaj! Z calej sily! Ja sie dolaczam :) :ok:

Kociara82

Post » Czw wrz 03, 2009 23:59 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Tysia jest cudowną osobą i ja też wierzę, że Szarunia wróci.
Oj czemu ona jest taka głupiutka :/
Pałęta się gdzieś, marznie, a taki cudowny domek na nią czeka.

Mój mail:
stop.obojętnosci@op.pl
lub:
issi@vp.pl
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Safii

Od: Pt lip 31, 2009 17:24

Post » Pt wrz 04, 2009 7:32 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Miałam taki idealny plan. Nie padało więc sobie pomyslałam, że góra to mi sprzyja w jego realizacji. Zrobiła sie 19 godz więc wyruszyłam na łowy, usadowiłam sie tym razem na plastikowym krześle zeby mi było niewygodnie zasnąć okryłam sie kocem i czekam. Przeczytałam całą gazete, zrobiło sie zimno, adrian porzyniósł mi kawe i pled. czekam aż przyjdzie szarunia wołam ja czasami, nawet taka gałąź sąsiadów mi powiewa i czasami mi sie wydawało, że to ona, nawet lampke sobie przestawiłam zeby lepeij ja widzieć. Czekam. Zrobiła sie 23, wiało mi na tym ogrodzie ale czekam, zrobiła sie 24 stwierdzam, że chyba już nie przyjdzie, pewnie spi gdzieś schowana bo w dzień troche padało i może jest zmeczona. Zazwyczaj zostawiam jej pół saszetki jedzeinia ale teraz zrobiło mi sie jej żal i włozyłam jeszcze. Stwierdzilam, że ide pod daszek po tam mniej wieje a suche jedzenie ustawiłam sobie koło lampki zeby ja widziec jak przyjdzie. Leze sobie patrze w gwiazdy, jedna mnie szczególnie zainteresowała bo krzywo latała, nagle taki buch !!1Szarka!!?? lece z lekarstwem i wątróbka a jej skubanek juz nie ma zjadła wszystko mokre!!! dzwonie do Irenki, że Szarunia to mnie na Szaro zrobiła :) doradziła mi, żeby wystawiać jedzeinie o okreslonej godz. i dzis tak zrobie, wyjde dopiero ok 23 i będę czekać. a teraz sobie mysle a jak przyjdzie wczesniej. chyba jednak będę czekac od razu po pracy. Poprosmy górę żeby nie padało :) Kocham tego Kota bo jest tak uparta jak ja, jak juz sie na coś upre to tak musi być, Kicia zreszta tez taka jest :) po prostu jestem kotem :) proszę trzymać kciuki

tysia6667

Post » Pt wrz 04, 2009 7:36 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: teraz jestem pewna, że niedługo będzie w domu :)

koko_

[poprzednia][następna]