GANG MIKUSIA...Franek czeka na kastrację ;p

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 07, 2009 21:08

dzidzia pisze:
mar_tika pisze:cierpliwosci jak Basia wróci będą nowe wieści.
Baśka własnie łapie dziką kotke na jutrzejsza sterylkę :D

Ciekawe kto polegnie Baśka czy kotka :wink:

Ciekawe :wink: ale stawiam na kotkę

aaa dupa Baśka na tarczy wróciła.Kotka pitła :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lip 07, 2009 21:32

Beatko - dzięki za doping i wiarę we mnie, ale niestety to jest MENDA SPOŁECZNA II
Jakby siostra grubej mendy z Gdańska, ale zobaczysz i jedną i drugą kiedyś złapiemy :wink:
MIKUŚ

Post » Wto lip 07, 2009 21:36

MIKUŚ pisze:Beatko - dzięki za doping i wiarę we mnie, ale niestety to jest MENDA SPOŁECZNA II
Jakby siostra grubej mendy z Gdańska, ale zobaczysz i jedną i drugą kiedyś złapiemy :wink:

Oby :lol: bo coś nam nie wychodzi :wink: Gruba Menda śmieje mi się w nos :evil: i ma mnie gdzieś
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Wto lip 07, 2009 21:45

Jak złapiesz kiedeysz Grubą Mendę to daj znać - PRZYJADĘ I POMOGĘ JĄ WYSTERYLIZOWAĆ /myślę że vetka Pani Ania by się zgodziła/ Byłby to dla mnie prawdziwy zaszczyt uczestniczyć w sterylce tych dwóch mend
- GRUBA MENDA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
- MENDA SPOŁECZNA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Te 2 koty zalazły mi porządnie za skórę :evil: :evil: :evil: :evil: [/i]
MIKUŚ

Post » Wto lip 07, 2009 21:51

Jeśli chodzi o newsy z Gangu MIKUSIA to z samego ranka mieliśmy po prostu przerąbane.
Mała Alficzka postanowiła się wytarzać w Crotamitionie 8O
Jak przyjdzie co do czego to jej nigdy nie ma, a dziś proszę uszu nie zdążyłam wypędzlować, bo mała stłukła butelkę i się wytarzała. Ale stłukła tak żę zakrętka pękła a butelka cała /tyle miała szczęścia :roll: /.
Wytarzała się i była szczęśliwa............Zaczęła się myć / a przecież to trucizna/. I nagle ślinotok pełną gębą. No to w te pędy do wanny i pod pysznic. Ale jakby czuła mojego nerwa i strach bo siedziała bida taka grzeczna i drżąca że chyba Ona się bardziej wystrachała niż Ja. No przecież w jej mniemaniu zrobiła bardzo dobrą robotę bo nikt nie został dziś pędzlowany :twisted: :twisted: :twisted: Ale spoko jutro nadrobimy :twisted:

A tak serio to Alficzka jest cudniastą kocinką tyle że szczerze ma dość igieł i tych wszystkich zabiegów. Psikań, pędzlowań i w ogóle.
Za to uwielbia myś mój "ryjek". Taki ma fajniutki języczek dziewczyna że aż miło 8)
MIKUŚ

Post » Śro lip 08, 2009 8:02

Ale ta twoja banda rozrabia. Fakt że zwierzęta przejmują od wlaścicieli :twisted:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lip 08, 2009 13:27

Gangsterzy do boju.
Potrzebujesz ochrony do tego najlepsi są gangsterzy :wink:

Dorota Wojciechowska

Post » Śro lip 08, 2009 17:07

Dorota Wojciechowska pisze:Gangsterzy do boju.
Potrzebujesz ochrony do tego najlepsi są gangsterzy :wink:

:lol: :lol: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro lip 08, 2009 17:36

Nic nie chciałam pisać, ale Oni codziennie przechodzą trudne szkolenia i ćwiczą godzinami.
Chcesz ochroniarza - BODYGUARD-a Zadzwoń do Nas. Mamy 5 wspaniałych ochroniarzy i 2 Panie detektyw.
Oni wszystko i wszystkich rozpracują :wink:
MIKUŚ

Post » Czw lip 09, 2009 7:11

No i mam za swoje :roll:
Maluchy nauczyły się pięknie jeść. Mają zegarek w główce i wiedzą że 2razy dziennie jedzą mokre, piją mleczko, bądź mięsko. Cały czas mają miseczki z suchym babycatem i jedną z kittenem. Jadły super......nie miały problemów z qpalami :lol: Ale tak sobie wczoraj pomyslałam i dałam im nie jedną lecz 2 puszki 400g. Jakże zjadły szczęśliwe, brzuszki wywaliły, kołą w górę i jazda....mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............
Tylko że dziś mamy efekt ich uczty wczorajszej. Biegun to to nie jest, ale luźne qupale lotoją mi po pokoju. Przynajmniej już wiem, że nie mogę im ulegać. I tak jak sie nauczyły tak jeść będą.
MIKUŚ

Post » Czw lip 09, 2009 13:09

MIKUŚ pisze:No i mam za swoje :roll:
Maluchy nauczyły się pięknie jeść. Mają zegarek w główce i wiedzą że 2razy dziennie jedzą mokre, piją mleczko, bądź mięsko. Cały czas mają miseczki z suchym babycatem i jedną z kittenem. Jadły super......nie miały problemów z qpalami :lol: Ale tak sobie wczoraj pomyslałam i dałam im nie jedną lecz 2 puszki 400g. Jakże zjadły szczęśliwe, brzuszki wywaliły, kołą w górę i jazda....mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............
Tylko że dziś mamy efekt ich uczty wczorajszej. Biegun to to nie jest, ale luźne qupale lotoją mi po pokoju. Przynajmniej już wiem, że nie mogę im ulegać. I tak jak sie nauczyły tak jeść będą.

No cóż Basiulu teraz już wiesz czemu my tobie nie ulegamy tylko w ryzach cię trzymamy :P
Boże co ja dzisiaj z tym rymowaniem :roll:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Czw lip 09, 2009 18:28

Dorota Wojciechowska pisze:
MIKUŚ pisze:No i mam za swoje :roll:

No cóż Basiulu teraz już wiesz czemu my tobie nie ulegamy tylko w ryzach cię trzymamy :P
Boże co ja dzisiaj z tym rymowaniem :roll:

Ktoś nawet nie czuje jak mu sie rymuje :lol: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw lip 09, 2009 23:41

wieczorne buziaki dla Gangsterów i Mikusia...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Od: Śro sty 10, 2007 9:28

Post » Pt lip 10, 2009 8:04

Nietoperek wczorak akcję odwalił :roll:
Kupiłam moim maluchom miskę 1,2 l ponieważ dużo piją i zawsze miałam obawy że mogłoby im braknąć wody. Pal sześć z żarciem :wink: Nalałam wody i postawiłam no jakież było zainteresowanie 8) Nietoperek myślał że to woda i wchodził mi w michę i kąpał się. Kiedy już mi nerwy puściły, pół pokoju zalane w wyniku jego cudnej zabawy. Wzięłam Nietopera i go wykąpałam :twisted: Jakiż On był szczęśliwy. Wcale się nie wyrywał. Chociaż woli sam się kąpać niż być kąpanym, ale po wytarciu wybiegł taki szczęśliwy, że może właśnie o to mu chodziło :roll:

A nie mówiłam że mieszkam ze świrami :wink:
MIKUŚ

Post » Pt lip 10, 2009 12:12

MIKUŚ pisze:Nietoperek wczorak akcję odwalił :roll:
Kupiłam moim maluchom miskę 1,2 l ponieważ dużo piją i zawsze miałam obawy że mogłoby im braknąć wody. Pal sześć z żarciem :wink: Nalałam wody i postawiłam no jakież było zainteresowanie 8) Nietoperek myślał że to woda i wchodził mi w michę i kąpał się. Kiedy już mi nerwy puściły, pół pokoju zalane w wyniku jego cudnej zabawy. Wzięłam Nietopera i go wykąpałam :twisted: Jakiż On był szczęśliwy. Wcale się nie wyrywał. Chociaż woli sam się kąpać niż być kąpanym, ale po wytarciu wybiegł taki szczęśliwy, że może właśnie o to mu chodziło :roll:

A nie mówiłam że mieszkam ze świrami :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ależ on cwany ile mniej lizania.
Sip i po kąpieli wszystko czyste :P
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]