dzidzia pisze:mar_tika pisze:cierpliwosci jak Basia wróci będą nowe wieści.
Baśka własnie łapie dziką kotke na jutrzejsza sterylkę![]()
Ciekawe kto polegnie Baśka czy kotka
Ciekaweale stawiam na kotkę
aaa dupa Baśka na tarczy wróciła.Kotka pitła

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dzidzia pisze:mar_tika pisze:cierpliwosci jak Basia wróci będą nowe wieści.
Baśka własnie łapie dziką kotke na jutrzejsza sterylkę![]()
Ciekawe kto polegnie Baśka czy kotka
Ciekaweale stawiam na kotkę
MIKUŚ pisze:Beatko - dzięki za doping i wiarę we mnie, ale niestety to jest MENDA SPOŁECZNA II
Jakby siostra grubej mendy z Gdańska, ale zobaczysz i jedną i drugą kiedyś złapiemy
Dorota Wojciechowska pisze:Gangsterzy do boju.
Potrzebujesz ochrony do tego najlepsi są gangsterzy
MIKUŚ pisze:No i mam za swoje![]()
Maluchy nauczyły się pięknie jeść. Mają zegarek w główce i wiedzą że 2razy dziennie jedzą mokre, piją mleczko, bądź mięsko. Cały czas mają miseczki z suchym babycatem i jedną z kittenem. Jadły super......nie miały problemów z qpalamiAle tak sobie wczoraj pomyslałam i dałam im nie jedną lecz 2 puszki 400g. Jakże zjadły szczęśliwe, brzuszki wywaliły, kołą w górę i jazda....mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............
Tylko że dziś mamy efekt ich uczty wczorajszej. Biegun to to nie jest, ale luźne qupale lotoją mi po pokoju. Przynajmniej już wiem, że nie mogę im ulegać. I tak jak sie nauczyły tak jeść będą.
Dorota Wojciechowska pisze:MIKUŚ pisze:No i mam za swoje![]()
Maluchy nauczyły się pięknie jeść. Mają zegarek w główce i wiedzą że 2razy dziennie jedzą mokre, piją mleczko, bądź mięsko. Cały czas mają miseczki z suchym babycatem i jedną z kittenem. Jadły super......nie miały problemów z qpalamiAle tak sobie wczoraj pomyslałam i dałam im nie jedną lecz 2 puszki 400g. Jakże zjadły szczęśliwe, brzuszki wywaliły, kołą w górę i jazda....mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............
Tylko że dziś mamy efekt ich uczty wczorajszej. Biegun to to nie jest, ale luźne qupale lotoją mi po pokoju. Przynajmniej już wiem, że nie mogę im ulegać. I tak jak sie nauczyły tak jeść będą.
No cóż Basiulu teraz już wiesz czemu my tobie nie ulegamy tylko w ryzach cię trzymamy![]()
Boże co ja dzisiaj z tym rymowaniem
MIKUŚ pisze:Nietoperek wczorak akcję odwalił![]()
Kupiłam moim maluchom miskę 1,2 l ponieważ dużo piją i zawsze miałam obawy że mogłoby im braknąć wody. Pal sześć z żarciemNalałam wody i postawiłam no jakież było zainteresowanie
Nietoperek myślał że to woda i wchodził mi w michę i kąpał się. Kiedy już mi nerwy puściły, pół pokoju zalane w wyniku jego cudnej zabawy. Wzięłam Nietopera i go wykąpałam
Jakiż On był szczęśliwy. Wcale się nie wyrywał. Chociaż woli sam się kąpać niż być kąpanym, ale po wytarciu wybiegł taki szczęśliwy, że może właśnie o to mu chodziło
![]()
A nie mówiłam że mieszkam ze świrami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 31 gości