BURASEK USZAMI NIETOPERZA już w Lublinie! SZUKA DOMKU!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 06, 2008 13:52

pixie65 pisze:
atrophy pisze:Jak się miewa Kotoperz?

Jeszcze trochę cierpliwości, wkrótce będą nowe fotki... 8)
Chociaż powiem szczerze, że Kotoperek jest bardzo wdzięcznym ale dość trudnym do sfotografowania obiektem...

he, he, he mój słodki Kotoperek pędziwiatr
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw lis 06, 2008 15:22

Kotoperz miewa się doskonale, aż za dobrze... :twisted:
Niedawno w nocy, mój Grubasek co przesypia 22 godz na dobę i nigdy nie szaleje w nocy, wstał o 3 i zaczął się bawic piłeczką 8O
oczywiście w tej samej sekundzie kto również wstał? Kotoperzyk!
Pognał w podskokach również się bawić choć jeszcze chwilę wcześniej grzecznie spał... :roll: Po paru minutach Grubasek poszedł na szczęście spać ale Kotoperzyna oczywiście snuł się jeszcze pół godziny niepocieszony że nie ma się z kim bawić...

A wczoraj bezczelnie ukradł mi kawałek naleśnika, szczerze mówiąc powinno się go zamknąć za rozbój bo inaczej się tego nie da nazwać.
Nalesnika rozwalił dokumentnie, to co chwycił w pazury- pochwycił paszczą i pognał w zaciszne miejsce, reszta w kawalątkach i smietana rozbryzgła się po podłodze, dzielna Niunia potem pół godziny sprzątała miejsce pobojowiska :twisted:
Obrazek

ewa13

Od: Czw wrz 06, 2007 22:36

Post » Pt lis 07, 2008 23:10

Oto kilka obiecanych fotek Kotoperzynki,

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

niestety zdjęcia są ciut nieostre bo Kotoperzyk na modela się chyba nie nadaje, :wink: a ponadto był podekscytowany bo miał gości, a on gości luuubi
ale i tak widać na nich jego nieprzeciętną urodę :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

ewa13

Post » Pt lis 07, 2008 23:18

Jaki cuuudny :love: :love: :love: :love:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Śro lis 12, 2008 11:37

Śliczny jest :1luvu:
Obrazek

atrophy

Od: Śro lip 05, 2006 21:57

Post » Śro lis 12, 2008 20:39

A wczoraj.....

Kotoperzyk wszedł do kuwety, nasiusiał, i wyszedł.... 8O 8O 8O

co prawda jego siusianie wygląda tak że kręci sie po kuwecie i obsikuje też podłogę obok, no ale sam wszedł!! Tzn wyglądało jakby sam poszedł wprost do kibelka!! 8)

Dziś już norma, czyli sioo na podłogę, ale kto wie, może niebawem znowu pójdzie???
O ile nie znalazł się w tej kuwecie przypadkiem :wink:
Obrazek

ewa13

Post » Pt lis 14, 2008 19:33

Podrzucę Kotoperzyka
Tylko chcialabym się upewnić, czy skoro mam go już pół roku to oddanie go po tym czasie, a nawet dłuższym no bo nie wiem ile będzie czekał na dom, będzie etyczne?
Bo on się przyzwyczaił przecież itd

Osobiście to wolałabym go oddać, do domu gdzie nie będzie tyle kotów więc gdzie miał dużo lepsze warunki, dużo więcej czasu na głaski itp
No bo u mnie to raczej super nie ma przecież.
Obrazek

ewa13

Post » Pon lis 17, 2008 16:31

Podglądam Kotoperzyka od jakiegoś czasu.

Młodziutki jeszcze jest, może nie będzie dużej koto-histerii przy adopcji. Najważniejsze, żeby domek był właśnie TEN. Kochający, cierpliwy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

(są kotki znajdujące domki po dłuższym tymczasie. Na pewno szczęśliwe. Nie martw się. :D )
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon lis 17, 2008 18:21

joshua_ada pisze:Podglądam Kotoperzyka od jakiegoś czasu.

Młodziutki jeszcze jest, może nie będzie dużej koto-histerii przy adopcji. Najważniejsze, żeby domek był właśnie TEN. Kochający, cierpliwy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

(są kotki znajdujące domki po dłuższym tymczasie. Na pewno szczęśliwe. Nie martw się. :D )

No to oby i on znalazł ten kochający domek, na szczęście może u mnie zostać tak długo jak tylko będzie musiał :lol:
(A nawet dłużej, no dobra, żartuję 8) )
On jest tak towarzyski i młodziutki że może faktycznie nie będzie histerii :wink:
Obrazek

ewa13

Post » Wto lis 18, 2008 11:56

No jak jest towarzyski to może dwupaczek - czyli drugi kot o podobnym usposobieniu. :twisted:

(ja tak myślę, że pół roku to wcale nie tak długo - ale to tylko takie moje mniemanie. W sumie wszystko zależy od charakteru kota. Ostatnio wyadoptowałam kota trochę płochliwego, bałam się przystosowania do nowego domku, a jak po tygodniu odwiedziłam, to kotuch mnie nie poznał, jest bardzo szczęśliwy w swym domku i na 100% za mną nie tęskni :wink: )
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto lis 18, 2008 19:46

Hmm, też oddałam kiedyś takiego jednego "zdrajcę" 8) :wink:

Dokładnie tak, Kotoperzyk musi iść do zakoconego domu, albo w dwupaku :) on jest tak towarzyski że zanudziłby się na śmierć sam, musi mieć kocie towarzystwo. Idealny dwupak to moja tymczasowa Poziomka, panna żyjąca w swoim własnym świecie raczej, ale zawsze się ślicznie bawi z Kotoperzynką, tłuką się aż miło popatrzeć 8)
Niedługo założę jej wątek :wink:
Obrazek

ewa13

Post » Nie lis 23, 2008 18:53

U Kotoperzyka po staremu.
Apetyt i humor dopisuje, aktualnie słodziaczek śpi.

Dopiero niedawno zauważyłam że on ma też krzywe przednie nóżki. Dzwiłam się że w pozycji sfinksa prawie zawsze krzyżuje łapki, a to dlatego że ma krzywe!! Łokcie odstają na zewnątrz a potem reszt łapek zbiega się do wewnątrz, dlatego tak łatwo robi mu się X z tych kończyn.

aha, i zauważyłam że Kotoperzyk ma malutkie pędzelki na uszach.. :D
Obrazek

ewa13

Post » Pon lis 24, 2008 21:50

A oto "Kotoperzyk Curl" 8) :wink:

Obrazek Obrazek

i kilka ujęć jego pycholka i łapek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

ewa13

Post » Wto lis 25, 2008 0:00

Wow!
ale się Kotoperzyku
wystylizowałeś
piękny jesteś w każdej wersji
:love: :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Wto lis 25, 2008 19:26

O tak, Kotoperzyk jest piękny zawsze i wszędzie.
A te jego obłędne włosy w uszach :spin2:
Obrazek

ewa13

[poprzednia][następna]