Bezłapek-alarm wstrzymany.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 03, 2007 0:13

Ja tez bardzo proszę o pw :) Bezłapku oby wszystko było w porządku :(
Rutka odezwij się :)

Mirianka

Od: Czw paź 25, 2007 23:45

Post » Sob lis 03, 2007 0:41

PW utknęły u mnie w skrzynce DO WYSŁANIA. Jeśli ktoś nie dostanie do jutra, proszę dać znać. Coś dziwnego dzieje się z moją skrzynką, wiadomości wolno wychodzą...

Wilejkaros

Od: Pon sie 20, 2007 20:42

Post » Sob lis 03, 2007 1:05

Można prosić o PW ?
Obrazek
Obrazek

Donciu

Od: Pt paź 05, 2007 20:24

Post » Sob lis 03, 2007 7:48

Donciu pisze:Można prosić o PW ?

a tobie po co? :evil: :roll:
pusta ciekawosc?

kciuki za kota, az sie w głowie nie miesci :(
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Sob lis 03, 2007 14:58

Co u Łapka??

PS. Bannerek się wysypał, dziś wchodzę na forum a zamiast niego miałam jakieś ogromne zdjęcie kogoś (nie wiem ile dni to wisiało tak i rozwalało forum :? ).
Obrazek

Ayane

Od: Pon lis 27, 2006 20:14

Post » Sob lis 03, 2007 21:05

No właśnie coś dziwnego dzieje się z serwerami i całym portalem. Pw nie kursują, zdjęcia znikają lub ewoluują w coś dużego i dziwnego. Są jakieś nowe wieści o Bezłapym? Tak swoja drogą to szkoda, że nie dorobił się jakiegoś uczciwego imienia(które byśmy znali) bo Bezłapek brzmi niezbyt miło. Może Johnny? Jak John Silver z powieści Verne'a. Jemu też brakowało kończyny...

Ewutek

Od: Wto wrz 04, 2007 17:48

Post » Sob lis 03, 2007 22:38

Dziwnie chodzi miau ostatnio. Moje PW wysyłają się po 2 dni. Zawsze napiszę, że wysyłam, to szukajcie w skrzynkach ;)

Wilejkaros

Od: Pon sie 20, 2007 20:42

Post » Nie lis 04, 2007 9:24

Są jakies noewe informacje?
Jeżeli pływanie wyszczupla, to co wieloryby robią źle?

zuzola

Od: Śro kwi 20, 2005 12:37

Post » Nie lis 04, 2007 10:53

xandra pisze:
Donciu pisze:Można prosić o PW ?

a tobie po co? :evil: :roll:
pusta ciekawosc?

kciuki za kota, az sie w głowie nie miesci :(

Nie rozumiem tej odpowiedzi. Ja tez prosiłam o wiadomość na PW. Nie odzywałam sie na forum w sprawie Bezłapka, bo dołaczyłam niedawno, ale to nie znaczy ze od tego czasu nie śledze jego sprawy i nie martwie sie o malca. Po prostu nie mam co napisać to nie pisze. Kiedy zauważyłam, że jakies wiesci sa rozsyłąne na prywatne adresy poprosiłam... nie z czystej ciekawosci, ale dlatego ze martwie sie nie mniej od innych. Wiadomości nie otrzymałam. OK, moze jest to cos co nie może wyjsc poza grono osob bezposrednio zaangazowanych, ale mozna to napisac grzeczniej, a wypowiedz zacytowana przeze mnie, choc nie bezposrednio pisana do mnie (a mogla by byc), do grzecznych napewno nie nalezy i osoba ktora dopiero dolaczyla na forum, otrzymawszy taka reposte moze sie poczuc bardzo niefajnie. Warto przemyśleć...Pozdrawiam, :king:
.wyrzuć z domu telewizor a w zamian weź kociaka.
Obrazek

królewna

Od: Wto paź 30, 2007 8:32

Post » Nie lis 04, 2007 12:06

to zapewne doczytałas, jak i nieszczesny Doncio, ze toczy sie sprawa karna i ze dziewczynom nie zalezy na rozgłaszaniu informacji
czy warto sie ładowac z butami?
skad zainteresowanie, w czym mozecie pomoc? bo moze by od tego zaczac a nie miec pretensje o brak PW zwrotnego?
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Nie lis 04, 2007 12:16

xandra pisze:to zapewne doczytałas, jak i nieszczesny Doncio, ze toczy sie sprawa karna i ze dziewczynom nie zalezy na rozgłaszaniu informacji
czy warto sie ładowac z butami?skad zainteresowanie, w czym mozecie pomoc? bo moze by od tego zaczac a nie miec pretensje o brak PW zwrotnego?

Wiesz też prosiłam o priva i też nie dostałam. A niektórzy dostali. Tzn, że niektórzy nie ładują się brutalnie z butami w cudze problemy, a inni tak? Hmm ciekawią mnie w takim razie kryteria. Nie wiem czy mogę pomóc, bo nie znam szczegółów. Co nie znaczy, że się od ewentualnej pomocy uchylam. Natomiast temat pojawiwszy się w otwartym wątku na forum stał się niejako tematem publicznym. Stąd i zainteresowanie, przynajmniej moje. A tak naprawdę, poprostu interesuje mnie los kotka i nic więcej. I to chyba jest normalne? W końcu dlatego właśnie, że interesuje mnie los kotów, zarejestrowałam się na forum
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Nie lis 04, 2007 12:22

Xandra nie bardzo rozumiem to zacietrzewienie. :? Do mnie pw od Wilejkaros nie dotarło choć pisała, że próbowała je wysłać i też nie mam żadnych informacji. Nic nie wiem o sprawie karnej bo na wątku można było wyczytać jedynie, że sprawa toczy się trybem oficjalnym co raczej nie jest określeniem zastępczym procesu karnego. A co do tego czy ktoś spoza Warszawy może w jakikolwiek sposób pomóc czy nie to powinny zadecydować dziewczyny, od których sprawa się zaczęła jeśli będą miały na to ochotę. Jesteś ich pełnomocniczką czy co? Każdy kto trafia na ten wątek jest trochę zszokowany rozwojem sytuacji i naturalnym odruchem jest pytanie o to co się dzieje nowego. Można odpowiedzieć na te pytania lub nie-to wybór wilejkaros i ulvheddin a nie Twój chyba?

Ewutek

Od: Wto wrz 04, 2007 17:48

Post » Nie lis 04, 2007 12:43

Ewutek pisze:Xandra nie bardzo rozumiem to zacietrzewienie. :? wybór

A ja rozumiem odpowiedź Xandry. Przejrzyj forum, przeczytaj inne posty autorstwa Donciu, sama ocenisz.
Obrazek

fuerstathos

Od: Sob sty 24, 2004 17:53

Post » Nie lis 04, 2007 12:47

Po pierwsze nie miałam i nie mam pretensji o to, że PW nie dostałam. Właściwie napisałąm, że OK jesli są informacje które nie mogą być udostępnione każdemu na forum. To zrozumiałe. To co mnie dotknęło to sposób w jaki się odpowiada tym którzy proszą o te informacje, a proszą dlatego, żę martwia sie o kotka. Chyba o to chodzi, żeby los tego i innych stworzen wzbudzał troske. To nie jest pchanie sie z butami, to jest normalny ludzki odruch. Ja ten wątek, od kąd na niego trafiłam sprawdzam kilka razy dziennie. Wystarczyło napisać, że z ważnych powodów pewne informacje nie mogą być wszystkim udostępnione i potrzebna jest wyrozumiałość oraz cierpliwośc i że jak tylko bedzie to możliwe to podane zostana wszelkie informacje. Mysle, że każdy by to zrozumiał. Wszystko można napisać tak by adresata uszanować, zwłaszcza, że adresat jest zainteresowany nie z pustej ciekawości a z troski.
Pozdrawiam :king:

PS. A czy mogę pomóc mieszkajac w Krakowie?? Sadze ze mogłabym, zwłaszcza ze jestem tu od roku, a rodzine i przyjaciół, również prawników, mam w Warszawie. I miałam podobna sytuacje z jednym z moich kotow, ktora na szczescie rozwiazała sie pomyślnie i szybciej, ale napewno mam juz jakieś doświadczenie. Jednakże nie jest mi 'ujma na chonorze' nie być 'wtejemniczona'. Wiec czekam na oficjalne wieści.
.wyrzuć z domu telewizor a w zamian weź kociaka.
Obrazek

królewna

Od: Wto paź 30, 2007 8:32

Post » Nie lis 04, 2007 12:57

Odłóżmy więc wszelkie urazy na bok i czekajmy na oficjane wieści :) . Też zaglądam tu często zainteresowana losem kociaka. Jak się wszystko wyjaśni, dziewczyny na pewno napiszą o losie Bezłapka.
Obrazek

fuerstathos

Od: Sob sty 24, 2004 17:53

[poprzednia][następna]