pelna gracji Gracja, ktora ma w sobie cos z egzotyka

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon lut 02, 2009 18:41

Problem w tym ,że tu wszyscy zakoceni na maxa-i niestety zakoceni problematycznymi kotami-jak znaleźć domek takiej kici???
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lut 02, 2009 22:12

trudno, to prawda
ale nie wolno się zniechęcać - za dom :ok: dobry i kochający
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto lut 03, 2009 1:28

Killatha pisze:ale nie wolno się zniechęcać - za dom :ok: dobry i kochający

Cały czas! :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto lut 03, 2009 9:08

i w góre koteczko :ok: po dom
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Wto lut 03, 2009 11:05 Re: pelna gracji Gracja, ktora ma w sobie cos z egzotyka

millarca pisze:Gracja siedzi w sopockim schronisku od maja 2005 roku. To śliczna koteczka, o nietypowej, z lekka egzotycznie spłaszczonej twarzy. Choć bardzo, bardzo, bardzo lubi być głaskana, jest troche nieufna: nie pozwala sie brac na ręce. Tak wplynęło na nią schronisko. W domu szybko powinna się otworzyć. Ogolnie to przemila panienka. A jaka piękna! Oto ona:
Obrazek Obrazek

Czeka bidulka już tyle lat na swego ludzia... :(
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto lut 03, 2009 13:42

Do góry piekna królewno :love:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto lut 03, 2009 18:38

Rademenes tez baardzo długo czekał-a dzisiaj znalazł domek tymczasowy-Tobie tez się uda-Gracjo-zawsze jest nadzieja!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto lut 03, 2009 19:25

mocne kciuki :ok:

Killatha

Post » Wto lut 03, 2009 20:52

kropkaXL pisze:Rademenes tez baardzo długo czekał-a dzisiaj znalazł domek tymczasowy-Tobie tez się uda-Gracjo-zawsze jest nadzieja!

Właśnie miałam to napisać :D

Myśląc o Gracji, przypomniałam sobie ostatni dyżur w schronisku. W tym, w którym Radzio jeszcze jest :wink: Przyjechali Państwo adoptować kota, którego widzieli na stronie internetowej schroniska. Przejechali kawałek drogi po tego kota. Mówili,że zakochali się od pierwszego spojrzenia. Takie sytuacje często się zdarzają.

Do czego zmierzam..
Wchodzę na stronę schroniska http://www.schronisko.sopot.pl/ - koty do adopcji- i 8O
"aż" trzy koty w ogłoszeniu. No ja nie wiem, jak tyle kotów ma znaleźć domy. Jeszcze zabraniają robić ogłoszenia, przez osoby prywatne. Przecież net to podstawa.

Niestety cała nadzieja Gracji w ludziach na miau...

Sylwi@

Od: Pon lis 03, 2003 23:31

Post » Śro lut 04, 2009 7:02

A my dalej będziemy podrzucac wątek-Gracja tez ma szansę-tylko to jeszcze pewnie musi potrwać-oby nie za długo!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro lut 04, 2009 7:32

Czy Gracja ma ogłoszenia w necie oprócz forum?

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro lut 04, 2009 10:47

Chyba nie. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lut 04, 2009 17:35

no fakt, to jak ja ma ktoś zauważyć?
podnoszę :ok:

Killatha

Post » Śro lut 04, 2009 20:42

Czy ktoś może porobic ogłoszenia Gracji-ja nie umiem-beton ze mnie całkowity :oops:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro lut 04, 2009 21:58

Sylwi@ pisze:Myśląc o Gracji, przypomniałam sobie ostatni dyżur w schronisku. W tym, w którym Radzio jeszcze jest :wink: Przyjechali Państwo adoptować kota, którego widzieli na stronie internetowej schroniska. Przejechali kawałek drogi po tego kota. Mówili,że zakochali się od pierwszego spojrzenia. Takie sytuacje często się zdarzają.

I zabrali mojego Boryska .......Wiem, wiem , ciesze sie, ze ma swoj dom ale pozegnac sie nie zdazylam :(A kocio trafil im sie cudny.
Mam nadzieje, ze i Gracja znajdzie swoje wlsne miejsce w zyciu, kochane kolanka, ulubiony fotel, pelna miseczke jedzenia.

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

[poprzednia][następna]