POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon cze 14, 2010 11:09 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Bardzo pilnie potrzebny DT/DS dla mojego kota... Musi bardzo szybko znaleźć nowy dom...
viewtopic.php?f=13&t=112645
mamuśka

Post » Śro cze 16, 2010 11:03 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

szukam domu dla kociaka
kotka okolo 2 miesiace czarna z bialymi skarpetkami i krawatem jest bardzo grzeczna i spokojna ale bardzo lekliwa bo teskni za mama

kotek jest z Zielonej Góry
kontakt

axel-2005@o2.pl
nr. kom.724115412

Haley

Od: Sob cze 12, 2010 13:02

Post » Pt cze 18, 2010 13:56 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Przeniosłam posta na Tymczasowe NIEKOCHANE- IV- czekają...

Yokogaja

Od: Śro cze 16, 2010 16:34

Post » Sob cze 19, 2010 21:31 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

viewtopic.php?f=13&t=112980

Gliwice. Bardzo pilnie. Błagam :oops:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Nie cze 20, 2010 13:20 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Trzy śliczne buraski potrzebują pomocy, mieszkam obok gospodarstwa w Gdyni i poprosiłam sąsiada który zabija kociaki zaraz po porodzie aby zostawił choć kilka, zgodził się zostały 3 buraski, niestety pod koniec tygodnia musze wyjechać na dwa tygodzine a gospodarz powiedziął że muszą zniknąć bo inaczej je zabije,jeden z burasków ma odcięty kawałek uszka spytałam sie gospodarza co się stało lecz on powiedział że nie wie dlatego bardzo prosze o DT lub DS dla tych śliczności mają teraz ok: 6 tygodni są nauczone kożystać z kuwet, ponieważ biore je do domu. Bardzo prosze o pomoc w innym razie będe musiała oddać kociaki do schroniska a tam napewno zginą. Wszystkich którym koci los nie jest obojątny prosze o kontakt 514- 625- 556

uratuj_kociaki

Od: Nie cze 20, 2010 12:26

Post » Nie cze 20, 2010 17:05 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

uratuj_kociaki pisze:Trzy śliczne buraski potrzebują pomocy, mieszkam obok gospodarstwa w Gdyni i poprosiłam sąsiada który zabija kociaki zaraz po porodzie aby zostawił choć kilka, zgodził się zostały 3 buraski, niestety pod koniec tygodnia musze wyjechać na dwa tygodzine a gospodarz powiedziął że muszą zniknąć bo inaczej je zabije,jeden z burasków ma odcięty kawałek uszka spytałam sie gospodarza co się stało lecz on powiedział że nie wie dlatego bardzo prosze o DT lub DS dla tych śliczności mają teraz ok: 6 tygodni są nauczone kożystać z kuwet, ponieważ biore je do domu. Bardzo prosze o pomoc w innym razie będe musiała oddać kociaki do schroniska a tam napewno zginą. Wszystkich którym koci los nie jest obojątny prosze o kontakt 514- 625- 556

to jest chore to bezprawie jak onmoże czemu jak to bezsensu

oj moja droga to przesada jeśli ty tego nie zgłosisz postaram sie aby ktoś sie o tym dowiedział koleś nie ma prawa to bestialstwo jeśli zabija i okalecza bo nie wieże ze nie mam pojęcia co sie stało to jest to przestępstwo i to bardzo poważne

a tak apropo to czyja kotkaa sie tak ciągle koci może w tym tkwi problem

Haley

Post » Nie cze 20, 2010 17:29 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

mieszkam tu od niedawna, tym maluszką które zostawił (po mojej prośbie) musze znaleźć dom, a jego kotki zaraz po maluchach sterylizuje aby ta sytuacja się nie powtórzyła

uratuj_kociaki

Od: Nie cze 20, 2010 12:26

Post » Nie cze 20, 2010 22:34 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

uratuj_kociaki pisze:mieszkam tu od niedawna, tym maluszką które zostawił (po mojej prośbie) musze znaleźć dom, a jego kotki zaraz po maluchach sterylizuje aby ta sytuacja się nie powtórzyła

zaraz zaraz to skora ma możliwoś to poco rodza zeby zaraz je zabił to naserio bezsensu a ile on ma kotek

a i przekaż mu ze powiadomiłam odpowiednie organy i jesli je zabije odpowie nie tylko za te ale i cała reszte a jesli nie uda ci sie znalezc domow a jak przyjedziesz kociaków nie bedzie to ma dac dowody ze naprawde je oddał bo natym sie to nie skończy trzeba położyc kres temu bestialstwu

narazie radze dać ogłoszenie na strone schroniska w necie ogolnie albo do gazety i zglosic tez do toz-u moze oni ci pomoga

Haley

Post » Pon cze 21, 2010 8:31 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

uratuj_kociaki pisze:Trzy śliczne buraski potrzebują pomocy, mieszkam obok gospodarstwa w Gdyni i poprosiłam sąsiada który zabija kociaki zaraz po porodzie aby zostawił choć kilka, zgodził się zostały 3 buraski, niestety pod koniec tygodnia musze wyjechać na dwa tygodzine a gospodarz powiedziął że muszą zniknąć bo inaczej je zabije,jeden z burasków ma odcięty kawałek uszka spytałam sie gospodarza co się stało lecz on powiedział że nie wie dlatego bardzo prosze o DT lub DS dla tych śliczności mają teraz ok: 6 tygodni są nauczone kożystać z kuwet, ponieważ biore je do domu. Bardzo prosze o pomoc w innym razie będe musiała oddać kociaki do schroniska a tam napewno zginą. Wszystkich którym koci los nie jest obojątny prosze o kontakt 514- 625- 556

PILNIE zgłoś sprawę do inspektora w Gdyni (forumowa Izabela)
Izabela pisze:
Izabela pisze:Schronisko w Gdyni- Ciapkoty mają bdb warunki, o ile w schronisku takie mogą być.Wiem, bo sama od podstaw urządzałam kociarnie ;)

mój nr tel inspektorski 518 450 480

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Pon cze 21, 2010 9:57 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Pon cze 21, 2010 10:16 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Pilne, jeśli ktoś mógłby pomóc lub choć podrzucać watek to bardzo proszę viewtopic.php?f=1&t=112992
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon cze 21, 2010 13:07 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

potrzebny dt dla Grzybka z tego watku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=112272

zyta555

Od: Wto lip 08, 2008 1:26

Post » Pon cze 21, 2010 13:13 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

potrzebny DT/DS dla Fuldy u vilemo5
viewtopic.php?f=1&t=111620

Obrazek

zdjęcie kotki
http://img229.imageshack.us/i/obraz283.jpg/

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Czw cze 24, 2010 15:16 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Witam
Mieszkam w W-wie na Grochowie. Pilnie szukam domu tymczasowego dla kotki wyrzuconej z samochodu. Napewno to domowa kotka . Ja ze swojej strony mogłabym pokryć koszty karmy, szczepienia i odrobaczenia. Zajełabym się też ogłoszeniami. Nie mogę jej w tej chwili zabrać do siebie ze względu na chorobę mamy i dwa niezbyt socjalne psiury. U mojej siostry jest kotka, która po zabraniu z podwórka przeszla sterylkę aborcyjną i też dla niej szukam domu. W ogłoszeniach warto dodać zdjecie i kilka słów prawdy o kocie. A ja nie wiem o niej praktycznie nic opócz tego, że stasznie płacze i nie potrafi odnaleźć się na podwórku. Proszę pomóżcie jakieś namiary. Inne pomysły. Do tej pory radziłyśmy sobie we własnym zakresie ale teraz sytuacja skłoniła mnie do szukania pomocy na forum.

Balbina_10

Od: Pon kwi 26, 2010 16:00

Post » Nie cze 27, 2010 23:38 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Okazało się że będę w domu przez miesiąc lipiec (wielkie może na sierpień ale tu bez obietnic). Wracam do prawda 11 lipca, ale w domu jest mój mąż, który uwielbia koty i mógłby przejąć koty od zaraz. Ponieważ normalnie studiuję i mieszkam w akademiku nie mogę mieć zwierzęcia na stałe, ale jeżeli jest taka potrzeba możemy wziąć do dwóch kotów (wiek obojętny). Wiem że w związku z powodziami i standardowym wysypem kotów jest nieciekawie, więc chciałam pomóc... W mieszkaniu nie ma innych zwierząt (wszystkie zwierzaki o których piszę w innych wątkach mieszkają w domu mojej mamy i dziadków).

Przez mój dom przewinęło się już trochę kociąt, głównie wyratowanych z szop niedaleko mojego domu (u mamy), więc podstawową edukację mam ;) Wspierałam też lokalny TOZ, który niestety nie jest w najlepszym stanie. Aktualnie szukam domu dla rudego kocurka (ok 12 tygodni), któremu opłacę kastrację. Szwagierce kotka też ostatnio urodziła 5 kociąt więc dla co najmniej 4 za kilka miesięcy też będę szukać ;/ A nie słuchali mnie jak mówiłam o sterylce;/ Teraz mam nadzieję zmienią zdanie ;)

Co do tej naszej opieki jest jeden problem: mąż nie odbierze kotów z innego miejsca niż z Nowego Targu. Jak ja przyjadę będę mogła coś zabrać z Wrocławia albo jak będę z Warszawy - ale to byłaby już połowa lipca.

Rzucam ofertę, może ktoś potrzebuje pomocy...

mantra

Od: Czw maja 17, 2007 14:46

[poprzednia][następna]