OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 07, 2016 10:06 Re: OTW15 - Zapraszamy na pakiet fot s.23

Moja ochota sprzątacza chyba razem z Twoją wybrała wolność :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob maja 07, 2016 11:22 Re: OTW15 - Zapraszamy na pakiet fot s.23

OKI pisze:Moja ochota sprzątacza chyba razem z Twoją wybrała wolność :roll:

siem szlajać poszły cholery jedne :mrgreen: We dwie.
A a`la bigos się pichci bez entuzjazmu :twisted:

Małe eSki poszły w świat.Ogłoszeniem znaczy się. Pożyjemy zobaczymy co wyniknie. Na razie jeden numer dobija się i pisze i dobija ... Ciekawam jak przyswajanie tekstu pisanego jest opanowane.
Na razie dostały małe żryć , po raz drugi od świtu poranka. I nie jest to niby-bigos :twisted: .To dla tych info co na żywienie kocie mają baczenie.
Muszę przemyśleć zakup żywieniowy pod małolató i złożyć stosowne zamówienie :evil:
Najmilszy Panie Świata, już kole pierwszej a jam cięgiem z rowichrzonym kudłem, okiem z resztakami błękitu i portkach nocnych. :strach: Koniec świata prawie blisko :placz: a spać się chce. :?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob maja 07, 2016 12:32 Re: OTW15 - Zapraszamy na pakiet fot s.23

się zaczęło
znaczy się dzwonki o dziewczynki. Na razie zero czytania ze zrozumieniem. Everest dla mnie za ęmaptię dla mało bystrych czytaczy.
Obrazek

ASK@

Post » Sob maja 07, 2016 16:02 Re: OTW15 - Zapraszamy na pakiet fot s.23

Kapusta skończona. Nawet już podjęto próby zeżarcia jej. Jako gotowacz też jestem skończona bo kuchnia wygląda jak po przejściu złośliwej główki kapuścianej. Naszorować się będę musiała.Choć, jak wsio obeschnie, to może samo w większości odpadnie i wykruszy się. :?:

Koty śpią. Prawie wszystkie.

Dzieci

Sawa
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Sawa z Sagą
ObrazekObrazekObrazek

Saga
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Sara
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

ASK@

Post » Sob maja 07, 2016 19:31 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

Jakie one słodkie :love: Chyba nie wiedziałabym, którą wybrać gdybym szukała kota :wink:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Nie maja 08, 2016 6:32 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

A jak się czujesz, Asiu?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie maja 08, 2016 9:38 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

MalgWroclaw pisze:A jak się czujesz, Asiu?

Dzięki za troskę.
Średnio. Boli ostatnio jak cholera.Ale ta mniejsza cholera bo DUŻĄ to już znam. :mrgreen:

Pani "od adopcji małej" zjebkę mi delikatną dała :wink: ,żem nie uprzejma i nie chce mieć ze mną do czynienia. :placz: Pani jak większość nie wiedziała o jakim kocie chce rozmawiać, jakie jest moje ogłoszenie, jakie wymagane są warunki adopcji... Przy mnie latała do kompa szukając co i jak. Nie, nie miałam ępatycznego dzionka by jej wsio wyjaśniać. Owszem niby uznaję ,że ktoś dzwoni i gubi się i hurtem ludziom ciśnienie podnosi. Ale nie widzę celu w dyskusji, która sensu nie ma. Oczywiście pani nie podpisała się pod swym zdaniem bo tak łatwiej być bohaterem :smokin: Oczywiście , podpisałam się pod swoim. :mrgreen:

Wczoraj malce dostały swojego ulubionego gumrecika musika. Sasia wykazała mocne zainteresowanie ich michą nie swoją. Jak zwykle. I jak zwykle musiałam ją deczko powstrzymać. Dziewczynki i tak sporo zostawiają więc dla niej też starczy. Uwaliła się więc obok tylnymi nogami zahaczając o talerz. Poleżała sobie. pozerkałą na mnie i na nie. I... zamruczała nakazująco. Do michy wołała czyli do cyców swoich. Wywaliła brzuchol zachęcająco .Została zignorowana .W okolicy jej ogona mlaski odchodziły. Sytuacja powtórzyła się. Jeden mrauk padł. Kolejny, już głośniejszy, kwiczoł też był. Wreszcie mamcia wkurzyła się na dzieci swoje i odwołała je zdecydowanie od musu. Przylazły dziewoje moje małe, dossały się do cycolów. A ta cholera tyłek podnić zaczęła. Dzieci jak grona z klaśnięciem pyszczków suty puszczały ,odpadając na podłogę. Grawitacja zadziałała :mrgreen: Poszła sobie spacerkowym krokiem ku samotnemu talerzowi. Zeżarła wsio. A ja tuliłam malce com zebrała je z podłogi.
Wypełzła z Sasi miłość do przysmaków.
Wiem, wiem musy to nie cud jedzenie ale na smaka dostają. Szczególnie Sara jest nie jadkiem .Wsio co zdrowe bywa nie jadalne. Ewentualnie tylko raz w ciągu dnia.

Sawunia już też zamruczała. Powolutku dzieci zmieniają się. Bardzo urosły.
Obrazek

ASK@

Post » Nie maja 08, 2016 9:54 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

Mama uczy je samodzielności.
Ciekawe, że ludzie wymagają od innych Wersalu, a sami nawet poziomu wersalki nie osiągnęli
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie maja 08, 2016 10:19 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

Cudne te Twoje dzieciaki :1luvu:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Nie maja 08, 2016 12:25 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

Cudne, cudne. Bardzo się zmieniły przeaz te kilkanaście dni. Szczególnie fizycznie i miskowo. Rozbestwiły się znaczy się. Od początku korzystały z kuwetki co było cudne. Potrafiły wejść a nie bardzo wyjść więc darły ryja. Ale szybko opanowały miskę. Postawiłam im zwykłą miseczkę, wyższą by w żarcie nie sypało się. Nie liczyłam ,że one od razu zaczną w żwirek robić. Jedzenie samodzielne tez opanowują choć nie każde zjedzą. Tylko cyca ciągnęły jak "przyszły" a teraz podjadają coraz więcej. Jednak nie znoszą mlekopodobnych dań.I kawałków.
Saga i Sawa już mruczą. To dwie odważniaczki.Sara jest najbardziej nieśmiała. Jednak wszystkie pchają się na moje kolana, pod rękę, do głaskania. Fakt, drapakiem też jestem.
Obrazek

ASK@

Post » Nie maja 08, 2016 19:13 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

Mamy niusy niedzielne.
Nie, nie są to wyróżniające się odpowiedzi na ogłoszenia. Poczyniłam dla każdego dziecięcia sierściowego osobne. Odzew jest. Tak wybitny ,że ściszyłam telefon i proszę o kontakt na maila. Poza tym odpocząć ja i domownicy muszą.

Niusem jest to ,że przydybałam Oponię jak bawi się . Z jaką radoscią to robiła. Uff, zaczynamy normalnie żyć. Jeszcze tylko grzybek niech idzie precz i szczepienie zadziała.
Wulkanek przygląda się. Mamcia robi coś dziwnego a on nie bardzo wie co. Choć i jego dybłam jak z Oponią niezdarnie się ganiał. Zrobiwszy wpierw kipisz z kocyków i posłanek. On jeszcze też grzybobranie musi skończyć i do szczepić się. Przesiaduje najchętniej na szafkach w rozłożonych transporterach. Ma tam położony kocyk. Znika pod sufitem jak nie jest siebie pewny.
Obrazek

ASK@

Post » Nie maja 08, 2016 20:12 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

8O Ale pięknoty!
I cudne zdjęcia; i wcale się nie dziwię temu szerokiemu odzewowi...
Będziesz miała urwanie głowy.... :strach:

Moja ulubienica to Sarunia :1luvu:

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Nie maja 08, 2016 20:38 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

Za odzew maleńki, ten jedyny dla każdego :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie maja 08, 2016 20:58 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

MalgWroclaw pisze:Za odzew maleńki, ten jedyny dla każdego :ok:

O tak, tak...Przydadzą się kciukasy.

Dla mnie też potrzebne. :twisted: Tyle czasu tymczasuję, wiele rozmów za mną ale... nie nawyknę do ignorantów, byle jakości, braku kultury.A przede wszystkim do przedmiotowego traktowania zwierząt. Przy eSkach królują na razie rodzice co dzwonią bo dziecko sobie akuratnie którąś zażyczyło. I tym tłumaczą brak jakiejkolwiek wiedzy o ogłoszeniu i samym kocie. Pałają niezadowoleniem ,że jeszcze im się stawia warunki. Oni już jadą po futro. Wpierają ,że nic ale to nic z tego co mówię (warunki adopcji, wiek...) nie jest umieszczone w ogłoszeniu. A potem się przyznają ,że nawet nie przeczytali tylko wykręcili numer.
Dziecko też dzwoniło instruowane przez rozdziców co ma mówić. Akuratnie najważniejsze było pytanie o nie drapanie mebli.

Wiem, nie powinnam marudzić. Znając życie :wink: dziś jest mega ruch ale jutro już będzie zero zainteresowań. Nic może nie wyjść z domków.
Obrazek

ASK@

Post » Nie maja 08, 2016 21:07 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

Asiu cudne maluchy a jakie minki robią :P są rozbrajające. Kolejka się ustawi aby je adoptować. Pozdrawiam

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

[poprzednia][następna]