Asiu ''nowy'' Batory czeka

może być różowy

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
iwona66 pisze:Batory to jeszcze chyba z Żuczkowych czasówwięc i tak długo znosił udeptywanie dachu
![]()
Asiu ''nowy'' Batory czeka![]()
może być różowy![]()
MalgWroclaw pisze:Dobrze, że Milunia lepiej. I Wy też na prostą wychodzić proszę. Tylko co będziecie jeść
MalgWroclaw pisze:Jak się macie?
Zobacz, załamka:
viewtopic.php?p=10955915#p10955915
cytuję:
"Racuch ma ok. 8 lat. 7 lat temu wzięłam go z podwórka. Teraz trafił na nie ponownie, chociaż tym razem to był okrutny przypadek. Racuch nie jest kotem wędrowcem ani kotem zdobywcą. Kocha kanapę, kocyk i całodzienne drzemki. Lubi przyglądać się życiu z bezpiecznej odległości. Szukam go od dwóch tygodni, 7 stycznia musiał między nogami wybiec na klatkę, a potem sytuacja wymknęła się spod kontroli. Przez kilka nocy podchodził pod klatkę schodową, ale na nawoływania uciekał. Znalazłam go schowanego pod samochodem 10 m od domu, ale udało mi się go jedynie mocniej wystraszyć. Od czwartku wieczór go nie widziałam. Ulotki na osiedlu nie dały rezultatu. Rozstawiana co noc klatka pułapka także. Może ktoś go przygarnął? Mam nadzieję, że nic mu nie jest. Pomóżcie. Pytajcie, czy ktoś nie widział rudo-białego kota. Znak szczególny - usunięte lewe górne ząbki. Racuch zagubił się na osiedlu Wioska Szwajcarska w Otwocku Śródborowie. Może ktoś widział go w okolicy ul. Reymonta i Piłsudskiego? Umieram z niepokoju."
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, AnkaCzajka, Google [Bot] i 81 gości