Biszkopt, szylka i burasek szukają domów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 12, 2013 18:34 Re: DT jednyna szansa dla Zuzi - pomocy!!!

podnosze :ok:
Płynie rzeka łez...
W nadziei deszczu...
Kto widział,kto słyszał,gdzie jesteś?
Irma , gdzie jesteś?

goodbyemycat

Od: Pon lut 04, 2013 17:35

Post » Wto lut 12, 2013 18:47 Re: DT jednyna szansa dla Zuzi - pomocy!!!

Arcana pisze:Bozenko, maluszki teraz ida jak swieze bulki. Ja czekalam na lepsze foty malutkiej buraski od Krystyny, nie doczekalam sie, oglosilam w koncu kotka z zamknietymi od kk slepiami, i tego samego dnia juz mialam do wyboru 2 dobre domy dla malutkiej zwyklej buraski. Oglaszaj, Kobieto, nie czekaj! Albo daj mi fotki i informacje, to oglosze. W transporcie z Siedlec pomoge.

Zdjęć jeszcze nie mam,ale wygląda jak moja Daisy.Dzisiaj "toto" zgarnełam spod szkoły.Jest bialuśka i ma 2 znaczenia czarne na główce i smieszny ogonek ciemny z jakby "oprószony śniegiem"Dostała zastrzyk ,jutro powtórka,jak ja podlecze w tym tygodniu to moze juz szukać domu.Ale ja szukam domów niewychodzących :!: Zdjecia zrobie jak maz wróci z delegacji...

Podac Ci telefon w sprawie odbioru karmy dla Krystyny?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lut 12, 2013 18:55 Re: DT jednyna szansa dla Zuzi - pomocy!!!

Bozenko, ta karma moze poczekac? Ja wracam z pracy po 18 i nie bardzo mam kiedy zasuwac autobusami przez cala Warszawe do Wilanowa po te karme. Moze poczekac? W Warszawie nie ma wiecej osob, ktore pomagaja Krystynie, wiec prosze o cierpliwosc.
Jak bedziesz miec foty malucha, moge jakos pomoc w ogloszeniach, kontakt moze byc na Ciebie, Ty zdecydujesz. Ale warto oglaszac na Warszawe, zapewniajac transport.

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Wto lut 12, 2013 18:59 Re: DT jednyna szansa dla Zuzi - pomocy!!!

Arcana pisze:Bozenko, ta karma moze poczekac? Ja wracam z pracy po 18 i nie bardzo mam kiedy zasuwac autobusami przez cala Warszawe do Wilanowa po te karme. Moze poczekac? W Warszawie nie ma wiecej osob, ktore pomagaja Krystynie, wiec prosze o cierpliwosc.
Jak bedziesz miec foty malucha, moge jakos pomoc w ogloszeniach, kontakt moze byc na Ciebie, Ty zdecydujesz. Ale warto oglaszac na Warszawe, zapewniajac transport.

Karma moze poczekac,ale ktos musi się dogadac,ze ja odbierze i kiedy...Pani pewnie by podwiozła,ale TEN kto karmę by przejał musi się sam dogadać.Ja telefon mam.Nie jest to "rarytas",ale zawsze 8,5kg,piechotą nie chodzi
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lut 12, 2013 19:09 Re: DT jednyna szansa dla Zuzi - pomocy!!!

Podaj kontakt, to sprobuje cos uzgodnic.

Arcana

Post » Czw lut 14, 2013 21:08 Re: DT jednyna szansa dla Zuzi - pomocy!!!

Nowe fotki Filipka (Tito) w domku

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Z kotow od Krystyny w DS zbadano juz bialego Wiktorka, test ujemny.
Jutro ide na wizyte w sprawie Zuzi, z rozmowy zapowiada sie dobrze. Moze bede szukala trasportu. :)

Arcana

Post » Pt lut 15, 2013 11:25 Re: Biszkopt i burasek szukają domów

no śliczny jest;)

wilhelm170

Od: Pt cze 08, 2012 19:32

Post » Pt lut 15, 2013 20:53 Re: Biszkopt i burasek szukają domów

Dom dla Zuzi sie niestety rozmyl. Bede szukac innego, tylko w jej wieku domy oczekują juz kotki po sterylce, szczepieniach, a tu nic z tych rzeczy.

Arcana

Post » Pt lut 15, 2013 21:31 Re: Biszkopt, szylka i burasek szukają domów

Wiadomości z domu tri :

Na pewno interesuje Panią jak zaaklimatyzował się kotek. W pierwszych dniach unikał domowników, nie jadł co nas martwiło. Jednak z upływem czasu sytuacja uległa poprawie. Kicia zaczęła jeść, pić . Bez problemu korzysta z kuwety, bawi się swoimi zabawkami i drapakiem. Obecnie przestała przeszkadzać jej nasza obecność. Coraz częściej przebywa w naszym towarzystwie. Tak jak Pani wspominała kotka prowadzi tryb nocny, już wieczorem wybiera się na wędrówkę po mieszkaniu. W dzień zaś wyleguje się. ;)

wilhelm170

Od: Pt cze 08, 2012 19:32

Post » Sob lut 16, 2013 8:14 Re: Biszkopt, szylka i burasek szukają domów

No, to bedzie dobrze. Dobry, cierpliwy dom :ok:

Arcana

Post » Pon lut 18, 2013 18:23 Re: Biszkopt, szylka i burasek szukają domów

Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon lut 18, 2013 18:25 Re: Biszkopt, szylka i burasek szukają domów

czy ten jeszcze jest do wzięcia?
"5 miesieczny słodziak biszkopcik (w DT w Warszawie od 10 grudnia)".
mieszkam w Warszawie, szukam rudego, kociego chłopczyka, ktory chciałby zapełnic puste w sercu po stracie ośmioletniego rudaska.
Kot w dom, Bóg w dom.

foksal

Od: Śro cze 02, 2010 9:44

Post » Pon lut 18, 2013 18:39 Re: Biszkopt, szylka i burasek szukają domów

On ma teraz ok. 6 miesiecy, ale to takie pól kota w porownaniu z moim duzym. Jeszcze niekastrowany. Nie oglaszalam poki co, bo teraz badam wszystkie na obecnosc pasozytow i pierwotniakow i z mlodym przed oglaszaniem jeszcze planowalam przeglad. Mlody ma troche krzywo zrosniete stare zlamanie przy paluszkach, uzywa normalnie lapki, ale biegajac troche podkula. Co mu nie przeszkadza smigac z duzym rudym w tempie blyskawicy. Troche by sie sam nudzil, bo towarzyski kotek, skumplowal sie z duzym. Jak jestes zainteresowana, napisz cos wiecej, moze byc na PW :)

Arcana

Post » Pon lut 18, 2013 18:51 Re: Biszkopt, szylka i burasek szukają domów

ok, napisałam.
Kot w dom, Bóg w dom.

foksal

Od: Śro cze 02, 2010 9:44

Post » Pon lut 18, 2013 19:11 Re: Biszkopt, szylka i burasek szukają domów

czy Mały Rudy jest jeszcze wolny?
Kot w dom, Bóg w dom.

foksal