Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
OKI pisze:Echhhh... Dlatego ja się boję ogłaszać koty "pilnie" i jako wychodząceNie czytają, a każdemu się wydaje, że jak ma płot, to mieszka w bezpiecznej okolicy
ASK@ pisze:OKI pisze:Echhhh... Dlatego ja się boję ogłaszać koty "pilnie" i jako wychodząceNie czytają, a każdemu się wydaje, że jak ma płot, to mieszka w bezpiecznej okolicy
Przy ogłoszeniu,że koty mają być nie wychodzące też mam takie propozycje.Jak ktoś nie czyta to co byś nie naskrobała to nic nie da.
Jak miałam głucholca to pani Salemka chciała wraz z drugim maleńtasem słyszącym Smużkiem. A po co był Smunio potrzebny?A po to by powiedziałgłucholcowi,że nie można wychodzić na ulicę która przebiegała za płotkiem ogródka.
No! I sama widzisz - dba pani o bezpieczeństwo! Sie czepiaszASK@ pisze:OKI pisze:Echhhh... Dlatego ja się boję ogłaszać koty "pilnie" i jako wychodząceNie czytają, a każdemu się wydaje, że jak ma płot, to mieszka w bezpiecznej okolicy
Przy ogłoszeniu,że koty mają być nie wychodzące też mam takie propozycje.Jak ktoś nie czyta to co byś nie naskrobała to nic nie da.
Jak miałam głucholca to pani Salemka chciała wraz z drugim maleńtasem słyszącym Smużkiem. A po co był Smunio potrzebny?A po to by powiedziałgłucholcowi,że nie można wychodzić na ulicę która przebiegała za płotkiem ogródka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Hana, IrenaIka2 i 36 gości