Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ruda32 pisze:Czy wiecie ,że są chętni na klatkowego kolegę? Tylko transport !
po_prostu_kaska pisze:ruda32 pisze:Czy wiecie ,że są chętni na klatkowego kolegę? Tylko transport !
Tak, czytałam na FB. Zadałam pytanie dokąd ewentualnie miałby być transport. Poprosiłam też o kontakt z Basią.
Zobaczymy
horacy 7 pisze:a ja wybieram się do schroniska,zabiorę Brygidę by przygotować ja do podróży i nie wiem co jeszcze bo muszę zobaczyć Fiodora martwię się o niego nie wyglądał najlepiej a siedzi w psiej budce.
ruda32 pisze:Podobno Matwiej znowu w schronie.To prawda?
marta-po pisze:Przyszłą niedzielę mam całą wolną, a sobotę na 50%. Z pewnością do 14 tej w sobotę będę w domu, ewentualnie później musiałabym iść na popołudnie do pracy. Ale raczej sobotę też będę miała całą wolną. Tak więc czekam na Brygidkę.
horacy 7 pisze:Mi też bardziej pasuje niedziela ,jeżeli będzie pasowała Reniferowi to będziemy planować niedzielę.
marta-po pisze:horacy 7 pisze:Mi też bardziej pasuje niedziela ,jeżeli będzie pasowała Reniferowi to będziemy planować niedzielę.
To też przyjechałabyś? Super
A jaka jest historia Fiodora? Długo był w schronie, bo rozumiem, że zabrałaś go do siebie?
marta-po pisze:Ale on już wtedy był taki chudy, czy wciąż chudnie? Bo ja jestem przewrażliwiona ostatnio na punkcie pnn, bo mam kotkę nerkową w domu. Ma apetyt? Pije?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości