Osobiscie tez mam dobre zdanie o Koterii,mam stamtad kota, nic do domu nie przywiozłam złego.Kot zadbany, papiery, wszystko.Zawsze moge liczyc na porade telefonoiczno-e-mailową...
Anielka G...zapytam, bo piszesz ,ze Szylka jest chamska..a Ty jestes starsza, czy napisałas do niej obraźliwe "coś"?To,ze jesteś starsza(ode mnie tez trochę)to nie znaczy ,żeby kogos tak traktować..
Uwazam,ze wypisujac na pw rzeczy,czy wygadywanie co w sms,ach jest nieładne,ale jak macie sie oluwac,to po co na pw..walcie tutaj..kazdy sobie poczyta i swoje zdanie wyrobi.Mi jest przykro czytac takie rzeczy, bo i do mnie sie ludzie odzywaja i cytuja mi co kto na mój temat za plecmi wypisuje.Typu:"pierdolnieta, chora psychicznie..."innych cudów nie cytuje, bo za "piekne"to jest

Ale moge sobie wyrobic zdanie o tych osobach i tych co mnie obgaduja i tych co czyjes pw mi wysyłają...Moze jestem teraz wsiowa baba, bo z wyboru tu mieszkam ,ale "jestem dama" i prywatnych korespondencji nie wywlekam i prawda jest to,ze jak ktos cos na kogos gada to ja nie chce tego czytac i słuchac,a na pewno nie peplam potem po innych osobach.Weźcie sie zacznijcie zachowywac jak DAMY,a nie jak przekupy...
Ja Szylkę rozumiem...leczyła koty jak mogła..nie jest wetem..posłuchała, oddała kota i ciagle słyszy jaka to ona jest.Jest zdenerwowana,zagubiona, przerazona, moze i cos tam przekreciła,ale skoro większosc pań jest starszych to powinno to zrozumiec.Szkoda,że Szylka nie zabrałas kasy jaKo 15-latka, to na pewno rzesza obrońców kase by przysłała i broniła cie do upadłego.Z tego co wiem Szylka kotke wykupiła i leczyła..więc oddanie jej kasy powinno byc oczywiste...To prawnie był Jej kot...a ktos go przejał i teraz wygaduje ile kasy dał..OBRZYDLIWE

pOZA TYM sZYLKA KORZYSTAŁA Z USŁUG WETA i nie jej wina jest to jak koty na dany lek zareagowały,czy od czegos innego...Takie wypadki sie zdarzaja...Mogła nic nie napisac, Koka by "zdechła"i nikt by o niczym nie wiedział

A tak?Prosze..piekne podziekowania za opieke.Gro cioc dobra rada...dziew2czyna kase wydała za hospitalizacje,swoja wypłatę,pozycza,zeby ratowac swojego kota i taka jazda..wstyd...