Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 9.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 02, 2011 12:06 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

I jesteś taki chudy korpus :mrgreen: :mrgreen: Ja nie gotuje zup, mieszkam sama i nie ma kto tego jeść, a jak ja ugotuje to gar jak do gotowania bielizny x lat wstecz;p ale fakt na tych korpusach tyle miesa, że w szoku byłam. Może ja otworze stołówke PKDT, wy wszystkie takie chude to ja bym się z wami dzieliła, to może też bym schudła;p :lol:
Obrazek

lalka999

Od: Pon paź 25, 2010 1:02

Post » Wto sie 02, 2011 12:13 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Haha, dobra opcja z tą stołówką :D ALe ja też gotuję zupę w wielkim garnku, jak na pułk wojska..
Ja tyję, jak mam prawdziwą nędzę w domu - wtedy żywię się tylko smażonym makaronem, a to ojj, jak idzie w bioderka ;)
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Wto sie 02, 2011 12:15 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

lalka999 pisze:No nic, będe próbować dalej. Dzisiaj tam zajade do ciebie po pracy. Ja poprostu jestem strasznie mała cierpliwa, ja się od razu denerwuje, jak mnie ugryzie, to bym najchętniej sama ugryzła tez;p
Dziewczyna tez z Unruga co wzieła te kociaki, dzisiaj jeden chyba zostanie uśpiony.

Ja do kotów mam olbrzymią cierpliwość do córki czasami odrobinkę mniejszą ;)
Kolejny uśpiony ? :(
Wiesz że ta jedna karmicielka od tych małych kociaków to kiedyś dzwoniła do mnie z informacją że na ulicy czy chodniku lezy zdechły kociak i że mam go zabrać.Ja chyba byłam wtedy z córką u lekarza bo ona urodziła się chora i lekarze szpitale to u nas dzien powszedni.Powiedziałam karmicielce że ma zadzwonić do straży miejskiej by zabrali kociaka do utylizacji lub podadzą jej tel do osób które to robią.A ta wariatka powiedziała ze do straży nie zadzwoni bo oni jej mandat za tego kociaka wlepią i nie zapomnę kolejnych jej słów "że niech ten kto tego kociaka zabił posprząta go" .Idiotka i jak z taką się dogadać ? Chca żeby wszystko ktoś za nie robił.Do takich ludzi ja wogle cierpliwości nie mam.A jak jej powiedziałam ze dokarmianie kotów to nie wszystko ze trzeba tez je sterylizowac ,leczyć to ona do mnie coś w rodzaju "czyli wychodzi na to że źle zrobiłam że dokarmiam koty".Żałuję ze w sklepach nie ma do kupienia rozumu bo co niektórym taki zakup byłby bardzo potrzebny.
Raz kiedyś do mnie zadzwoniła że wzieła parę dni temu kociaka ale nie moze go trzymac bo ją pchły gryzą.Ja miałam w domu tylko zasypkę do takich małych kociaków tak sobie można stosowac ale mówię raz kozie śmierć poszłam do niej wysypałam kociaka potem moja córka naliczyła ok 90 zdechłych pcheł.
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Wto sie 02, 2011 12:23 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Może dlatego ja tyje bo jem takie g*wna?Ale coś w tym jest, nieregularne posiłki, jedzenie w nocy, sniadania o 18.... do tego piwko w brzuszek i niedługo będe jak taka słonica:D
Te baby są nienormalne. Wczoraj jak odkryłam kociaki w zakamarku mojego bloku który też odkryłam, poszłam do nich drugi raz wieczorem, koło 20, a tam mamusie takie na balkonie córeczki z 5-7 lat<nie znam się na dzieciach> i mamusie wywłoki za przeproszeniem siedzą sobie na balkonie jedna na patrerze druga z krzesłem przed balkonem, pala papieroski i nie widzą co te dzieci robią, a dziewczynki w krzaki i łapią te małe kociaki, tzn jedna zagania je na dwie pozostałe, żeby tamte coś złapały. Mówie do dziewczynek nie łapcie tych kotów, bo one mają robaki, a do tego grzybice, dzieci nie zrozumiały co to grzybica, ale mamusie doskonale, szybko zabrały dzieci i siebie z daleka od krzaków, a kociaki miały spokój...Że te matki nie myślą, łapią dziewczynki kociaki, potem ręce do buzi wsadzają bo czipsy jedzą... masakra.
Obrazek

lalka999

Post » Wto sie 02, 2011 12:25 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Kaleidostar to ja chyba zacznę na korpusach lecieć jeśli to gwarantuje taką szczupłość! Wszystko faktycznie zalezy od sklepu mięsnego z tą świeżością.

lalka999 ja jem regularnie, sama gotuję i to samo dla eksperymentu je moja kuzynka. tyle samo, to samo, onawysoka i chuda jak patyk, ja niska i niechuda jak niepatyk:P:P
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Wto sie 02, 2011 12:30 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

hahahhahaha to tak jak ja niska i okrągła:D Ja mam i zawsze miałam biodra szerokie, cycki duże i było fajnie, a teraz mam biodra szerokie, cycki duże, duzy brzuch, że już tych cycków tak nie widac a do tego uda mi się zrobiły takie że niedługo będe miała ksywke "UDO". Uwielbiałam chodzić na szpilkach teraz chyba nie moge bo za ciężka jestem. ahahahahah. A ostatnio to już jak się dorwe do jedzenia to jem więcej niż mój TŻ, a on za to wysoki 202cm, szczupły.. i taka kulka obok niego sie toczy. :oops:
Obrazek

lalka999

Post » Wto sie 02, 2011 12:34 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Ach ten TŻ Lalki... :1luvu:
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Wto sie 02, 2011 12:36 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Betbet ty niby jesteś gruba ? nie przesadzaj widziałam cię w realu.Poza tym dziewczyny czy to ważne jak kto wygląda liczy się to co ma się w głowie (rozum) i klacie piersiowej (serce).
Ja teraz też jestem taka kulka tylko ciężko mi sie turlać :mrgreen: Kuwety sprzątam na klęcząco bo brzusio mi zawadza.
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Wto sie 02, 2011 12:39 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

hahaha to Ty pamiętasz który to :P przyznawał się do mnie wtedy publicznie? oj tam, nie ma się czym zachwycać, ciemno było :mrgreen: :mrgreen:
No fakt, ale czasem warto ludzi na ulicy nie odstraszać.
Obrazek

lalka999

Post » Wto sie 02, 2011 12:43 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

No Betbet jak mi się opisała przed pierwszym spotkaniem to tak, że bym Jej nie poznała, gdyby nie kolor włosów i ubrania.. :P
Lalka, no pamiętam go, wizualnie świetny ;) Ale charakternie totalnie nie mój typ chyba, ja jestem za słaba ;)

KaleidoStar

Post » Wto sie 02, 2011 12:48 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Kinga-kinia znasz jakiś dobry krem na rozstępy? Najlepiej takie ciążowe właśnie. Ciąży jeszcze nie dorobiłam się, ale rozstępów tak;p
KaleidoStar on to ciapka jest, charakterna to w tym związku ja jestem. Ale miło mi fajnie usłyszeć, że fajny jest. :D
Obrazek

lalka999

Post » Wto sie 02, 2011 13:28 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

lalka999 pisze:Kinga-kinia znasz jakiś dobry krem na rozstępy? Najlepiej takie ciążowe właśnie. Ciąży jeszcze nie dorobiłam się, ale rozstępów tak;p
KaleidoStar on to ciapka jest, charakterna to w tym związku ja jestem. Ale miło mi fajnie usłyszeć, że fajny jest. :D

Mustela :)
Na blizny po rozstępach - contratubex, cepan.

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Wto sie 02, 2011 13:40 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

kinga a gdzieś Ty mnie widziała? Jaki wstyyyd... poznaję ludzi i nie wiem, że poznaję? Zawsze mi się wydaje, że znam tylko Sabinę i Seję;) No i teraz KaleidoStar.
Ja mam super sposób na rozstępy, nawet największe, ale metoda tylko dla... zdesperowanych, gotowych na wszystko i bardzo odwaznych. Efekt jest boski, rozstepów nie widać ANI troche;)

Zastanawiam się jak Wam pomóc z tym nawałem kotów i nic mi do głowy nie przychodzi:/ Finanse na cele charytatywne póki co wyczerpane... Za lipiec wpłacilam na kociarnię:D Pomogłabym lalce oswajać kociambry ale kurcze do Gdyni daleko:/
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Wto sie 02, 2011 14:04 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Betbet pierwszy raz widziałam cię chyba na spotkaniu TPOPZ ,i chyba jeszcze na zebraniu w sprawie kotów stoczniowych ?
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Wto sie 02, 2011 14:07 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Betbet, a gdzie Ty mieszkasz? i co to za sposób dla zdesperowanych na rozstępy? Ja zrobiłam sobie tatuaż niedawno i zachodzi mocno na brzuch a zaraz obok niego takie rozstępy ogromne mi sie zrobiły :crying: :crying: :strach: :strach:
Obrazek

lalka999

[poprzednia][następna]