2 kociaki (6tyg) DT/pilne!!! Orunia Gorna/Gdansk str. 28

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 17, 2011 5:23 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

soso pisze:Jutro mam kolejna wizytę, więc kto wie :)

Trzymam kciuki za Franulka i cieszę się bardzo, że Klusia pojechała do dobrego domku. Tak Franuś bardzo potrzebuje towarzystwa on musi mieć kogoś do kochania najbliżej jak można, co w jego języku brzmi "bajdzo, bajdzo bliziunko".
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto maja 17, 2011 12:06 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

biamila pisze:
soso pisze:Jutro mam kolejna wizytę, więc kto wie :)

Trzymam kciuki za Franulka i cieszę się bardzo, że Klusia pojechała do dobrego domku. Tak Franuś bardzo potrzebuje towarzystwa on musi mieć kogoś do kochania najbliżej jak można, co w jego języku brzmi "bajdzo, bajdzo bliziunko".

Biamilko dla mnie niesamowite jest to, jak te kociaki zamieniły się rolami w czasie pobytu u mnie. Rolę ciapy-miziaka, którą na początku przyjął Franek, bardzo ochoczo po jakimś czasie przejęła od niego Kluseczka. Teraz to Franek jest/był tym polującym na wszystko co się rusza, szybko dogonił siostrę równiez masą ciała. Miziakiem dalej jest, ale już nie tak sierotkowatym :)
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Wto maja 17, 2011 12:16 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Pewnie to przeze mnie, kultywowałam w nim tę ciapkowatość :D Cieszę się, że taki dzielny z niego chłopaczek się zrobił :1luvu: dzięki tobie kochana, dzięki tobie :1luvu:
Obrazek

biamila

Post » Wto maja 17, 2011 15:02 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

biamila pisze:Pewnie to przeze mnie, kultywowałam w nim tę ciapkowatość :D Cieszę się, że taki dzielny z niego chłopaczek się zrobił :1luvu: dzięki tobie kochana, dzięki tobie :1luvu:

No nie wiem :roll: toć to mój syneczek mamusi był, kto z niego zrobił bohatera? :roll: :roll: Podejrzewam Adama :mrgreen:
Obrazek Obrazek

soso

Post » Wto maja 17, 2011 15:39 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Tak to mógł uczynić tylko mężczyzna :D Kciuki za Franeczka :ok:
Obrazek

biamila

Post » Śro maja 18, 2011 6:42 Re: 2z6 kociąt z kanału ,3miasto

Franiuś ma dom, zakochany w nim na dzień dobry :) :1luvu:

Mogę udostępnić wyrożnione ogłoszenie na trójmieście, jeśli ktoś chce.
Obrazek Obrazek

soso

Post » Śro maja 18, 2011 7:12 Re: 2z6 kociąt z kanału ,3miasto

:ok: Gratuluję dziewczyny, poszło szybko :wink:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro maja 18, 2011 8:34 Re: 2z6 kociąt z kanału ,3miasto

soso :ok: :ok: :mrgreen: :mrgreen:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Czw maja 19, 2011 10:26 Re: 2z6 kociąt z kanału ,3miasto

Sin, ta Pani Marzenia, ktora zaadoptowala Twojego kocurzastego wpierw zglosila sie do mnie chyba, bo chociaz odpisalam niemal od razu, to ona odezwala sie dopiero na drugi dzien, ze juz kocurka ma ;)

Pana z Grudziadza nie sadze bym wystraszyla, odpisywalam mu rzeczowo i grzecznie, a osobe chetna na wizyte juz nawet mialam.

Uf, wrocilam dzisiaj do swiata Internetu i musze nadrobic zaleglosci...
Mialam zapytanie o Aki'ego, ale tknelo mnie zeby sprawdzic mail, i ta pani szukala [przygarnietej] suni typu husky, ktora zwiala przez otwarta furtke :roll: wiec jak bedzie odpowiedz to chyba nie omieszkam sie zapytac czy znalezli ja, chociaz i tak wyglada mi to na dom wychodzacy i to chyba blisko ruchliwej ulicy :roll:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Czw maja 19, 2011 11:44 Re: 2z6 kociąt z kanału ,3miasto

Chyba to nie ta :wink:
rozmawiałam z córką tych z Grudziądza - stąd napisałam co napisałam - mniejsza o to. Trzymam za domek :ok:

Sin

Post » Czw maja 19, 2011 11:59 Re: 2z6 kociąt z kanału ,3miasto

Najlepiej trzymac za domek z fajnym rezydentem na stanie, malemu bedzie chyba brakowac kota jesli bedzie jedynakiem. Wczoraj przyuwazylam jak mruczal i ugniatal mojego Yoshiego, nawet pyszczkiem mu w futrze grzebal, ale nieco nie od tej strony co trzeba, to i nic nie znalazl :lol:

Agor-ia

Post » Czw maja 19, 2011 12:34 Re: 2z6 kociąt z kanału ,3miasto

Moze wrzuce takie foto do ogloszenia i jakis wlasciciel jedynaka sie rozczuli :lol:
Jakosc taka se, ale przekaz chyba czytelny ;)

Obrazek

Teraz wlasnie czekam, az sie Aki obudzi... bo sie nazarl i pewnie na dwie godziny go z glowy mam.
A trzeba nowe zdjecia porobic :)

edit: Dobrze, ze Aki tak sie z moim Yoshim przytula, a nie z Saya, bo gdybym wstawila fotke z Saya, to podejrzewam, ze gro osob by sie wylacznie nia zainteresowalo :twisted:

Agor-ia

Post » Pt maja 20, 2011 7:22 Re: 1z6 kociąt z kanału , 3miasto

Z radością zmieniłam tytuł wątku na 1 Akiego :P

W porę ta 5 się odnalazła w DS, bo widziałam, że ogłoszeń na trojmiasto.pl o kocięta full w tym tyg. się pojawiło...wcześniej dużo mniejsza konkurencja była !

Super dziewczyny :piwa:

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Sob maja 21, 2011 9:21 Re: 1z6 kociąt z kanału , 3miasto

Flawiuszek w DS

Obrazek

Opócz tego ze jest żywy to jest mega mądry i grzeczny :)
Nauczylismy się już razem spać :) Codziennie ( okolo 5:00 rano) budzi mnie mój "naturalny" budzik z postaci podgryzania nosa i miziania policzków ;)
Kotuś codziennie na jakies 8 h jest sam w mieszkaniu , ale chyba przez ten czas caly czas spi , bo ani razu nie nabroił ;)
A jak wracam do domu to obowiązkowo musimy sie pobawic bo jest steskniony :) No i tak do samej nocy ;) Nie odestepujemy się na krok ;) Nawet teraz młody chodzi mi po klawiatuze ;)

Tavito i Lucek w DS

Obrazek

są cudowne,kochane, same już przychodzą,jeden zaczął reagować na swoje
imię, apetyt dopisuje, uwielbiają się bawić o 5 rano, do momentu aż
nie wstanę :)
Jestem bardzo zadowolona, że je przygarnęłam, wszędzie razem chodzą,
to samo muszą robić, bardzo ciekawskie

:mrgreen: :ok:

Sin

Post » Sob maja 21, 2011 9:23 Re: 1z6 kociąt z kanału , 3miasto

Piękne wieści :1luvu: Trzymamy kciuki za jedynaka u Agorii za super dom!
Obrazek

biamila

[poprzednia][następna]