po_prostu_kaska pisze:Tak myślę, że może tymczasowo zmienię tytuł, że whiskaska szuka DT, może to kogoś przyciągnie![]()
Rozumiem, że teraz na spokojnie do podróży do Gdańska przygotowuje się jedna z dziewczyn?
Kasiu niestety ja nie mam spokoju i sobie już niestety nie radzę z załatwianiem wszystkiego.Codziennie jestem po południu w lecznicy bo choruje mój pies i kot,dzisiaj oddałam Alicję do sterylizacji.Poprzedni tydzień biegałam z tymczasami do lecznicy.Zosia bije koty i wszystkie są zestresowane.Do tego był problem z załatwieniem testów i wielu innych spraw o których nie chcę już pisać.Dzisiaj usłyszałam jeszcze ,ze biorąc koty niestety ciągle przynoszę coś swojemu i żebym w końcu go nie straciła.Niestety nie nadążam,a jeszcze wizyta dla Alicji ,transport do Was ,zaległości w pracy to nie jest do ogarnięcia przez jedną osobę muszę zwolnić bo się wykończę i wyrzuca mnie z pracy.Będę załatwiać sprawy po kolei bo inaczej długo nie pociągnę,muszę nadrobić zaległości w pracy bo ostatnio dużo czasu poświęciłam kotom i psom ,a i tak jeszcze jest mnóstwo do zrobienia.Niestety dom ,praca i moje zwierzęta osobiste zaniedbane.