Wroclaw- oltaszyn wszystkie maluchy już w domkach :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 08, 2010 16:58 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

Oczko jest urocza - jak włącza swoje mruczando i całuje po twarzy, można się zakochać :1luvu: Bawi się z kotami i uwielbia pieszczoty - większy z niej pieszczoch niż z któregokolwiek z moich :P
Ale na razie wciąż przed człowiekiem czmycha :)

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Wto lis 09, 2010 9:26 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

Cholera, okazało się że dziewczyna która wzięła kocurka, ma alergię :cry: a pytałyśmy na wizycie przedadopcyjnej :( zaczynam szukać nowego domu :cry: szlag... a tylu telefonom odmówiłam kotka :(
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Wto lis 09, 2010 9:32 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

isollde pisze:Cholera, okazało się że dziewczyna która wzięła kocurka, ma alergię :cry: a pytałyśmy na wizycie przedadopcyjnej :( zaczynam szukać nowego domu :cry: szlag... a tylu telefonom odmówiłam kotka :(

no to przesrane brzydko mówiąc :(
ja nie wiem czemu zawsze nagle się okazuje,że ktoś ma alergię i przysparza tyle stresów kociakowi ;(
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Wto lis 09, 2010 9:35 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

ręce opadają :cry: a pytałyśmy, pytałyśmy....
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Wto lis 09, 2010 9:52 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

niestety :(
trzeba malcowi szybko domek znaleźc w takim razie bo nie wiadomo ile może u nich pozostać ?
Obrazek

Edytka1984

Post » Wto lis 09, 2010 10:07 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

pisze że do końca tygodnia zobaczy czy na lekach jej mija :( ja już szukam, ale pomoc w poszukiwaniach przyda się w razie czego :cry: masakra a było już tak dobrze :(
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Wto lis 09, 2010 11:51 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

Ciekawe, czy ma alergię, czy po prostu nie daje sobie rady z kocurkiem i to tylko pretekst. Ale szukamy domu!!!
Isollde, może zmień tytuł? Coś w stylu: kocurek wrócił z adopcji, pilnie szuka nowego domu

Znajdzie się! A weźmiesz go do tego czasu?

Weihaiwej

Post » Wto lis 09, 2010 12:14 Re: Wroclaw- oltaszyn kocurek wrócił z adopcji, pilnie domek!!!

czekam na wieści od niej, napisała tak:

"Ale ja go i tak nie chcę oddawać... może dam radę na tych lekach. zobaczę do tygodnia czy objawy nasilą się czy znikną"

ale jeśli okaże się że ten domek się zdecyduje to nie wiem, zabierać?
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Wto lis 09, 2010 12:18 Re: Wroclaw- oltaszyn kocurek wrócił z adopcji, pilnie domek!!!

isollde pisze:czekam na wieści od niej, napisała tak:

"Ale ja go i tak nie chcę oddawać... może dam radę na tych lekach. zobaczę do tygodnia czy objawy nasilą się czy znikną"

ale jeśli okaże się że ten domek się zdecyduje to nie wiem, zabierać?

ja bym nie ryzykowała zostawianie kota w domu gdzie ktoś ma alergię. Nawet jeśli teraz jej przejdzie to nie ma pewności że
za miesiąc lub pół roku się nie pogorszy.... i co wtedy? Teraz mały jest mały i napewno znajdzie domek im bedzie starszy tym trudniej i o dom i większe cierpienie dla kota związane ze zmianą opiekuna.

Dziewczyna niech lepiej zrobi testy i postawi na odczulanie - które daje dobre efekty.
Może za jakiś czas będzie mogła mieć kotka - a wtedy może zacząć od bycia DT, jak się nie uda odda kotka do adopcji.

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto lis 09, 2010 12:21 Re: Wroclaw- oltaszyn kocurek wrócił z adopcji, pilnie domek!!!

Takie sobie jak na moje niewprawne oko ale może warto zadzwonić i pogadać http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z241071554
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lis 09, 2010 12:27 Re: Wroclaw- oltaszyn kocurek wrócił z adopcji, pilnie domek!!!

Też myślę, że lepiej go zabrać. Biedak, tyle stresów :( Tylko najlepiej gdyby trafił do kogoś doświadczonego albo do domu, w którym jest już kot. On nie jest raczej nadal oswojony, a im starszy, tym trudniej się oswaja. Żeby maluch trafił w końcu dobrze :ok:

Zrobię allegro w razie czego.

Weihaiwej

Post » Wto lis 09, 2010 12:50 Re: Wroclaw- oltaszyn kocurek wrócił z adopcji, pilnie domek!!!

szkoda maluszka, naprawdę
żeby jak najszybciej trafił do domku w którym zostanie na stałe :)
Obrazek

Edytka1984

Post » Wto lis 09, 2010 12:55 Re: Wroclaw- oltaszyn kocurek wrócił z adopcji, pilnie domek!!!

cholera, a nawet jeszcze w niedzielę miałam telefon chętny na kocurka :(
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Wto lis 09, 2010 14:06 Re: Wroclaw- oltaszyn kocurek wrócił z adopcji, pilnie domek!!!

To może oddzwoń?

Weihaiwej

Post » Wto lis 09, 2010 15:33 Re: Wroclaw- oltaszyn kocurek wrócił z adopcji, pilnie domek!!!

dobra to ta kolezanka kolegi z pracy żony bierze tą bidę czarną, jutro odbieram malucha, przez weekend przesiedzi albo u mnie albo u tego kolegi właśnie ( on tez ma kotka )

:ok: kciuki żeby nic już nie stanęło na drodze kiciusia do jego domku :ok:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

[poprzednia][następna]