Delikatna Trisia szuka DS! Lalunia i Chmurka już na swoim!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 15, 2010 12:24 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

:)
tak , jesli spełnimy warunki.
Lalunię przdstawiła mi Ania N (wolontariuszka z Paluch) , pewnie znana na forum.
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Śro gru 15, 2010 12:28 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

EdytaB_a pisze::)
tak , jesli spełnimy warunki.
Lalunię przdstawiła mi Ania N (wolontariuszka z Paluch) , pewnie znana na forum.

Witamy, witamy! :P

to ja potrzymam za spełnienie warunków i domek dla Laluni!!! :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro gru 15, 2010 12:33 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Czyli jak tak się doczytałam to może dla obu panienek domek się szykuje? :D :ok: :D :ok: :D :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro gru 15, 2010 12:35 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Może się uda żeby czarnula do nas trafiła :)
Franek nasz 1,5 roczny kot pewnie cieszył by się z kociego towarzystwa.
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Śro gru 15, 2010 12:39 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

O Edyta!!!!!
alareipan mi pisała.

Zakochałaś się w Laluni i się nie dziwie bo ja ją kocham do szaleństwa!!!

Lalunia aż się rwie do Promysia za drzwiami więc bardzo lubi chłopców :mrgreen: .
Zresztą to jest dziewczyna z Palucha i ona już niejedno w swoim krótkim życiu widziała i przeżyła i zauważyłam że praktycznie wszystko jej odpowiada i wszędzie jest szcześliwa.
Nie lubi tylko samotności bo to bardzo energiczna dziewczynka i lubi się bawić i wyglupiać.Przez kilka dni była u mnie samotna i była bardzo znudzona,strasznie sobie narzekała pod noskiem.

Wiem że jej domek byłby wychodzący.
Opisz,proszę w jakiej okolicy-jak daleko do drogi jaka to droga.
Wiesz że przez pierwsze trzy tygodnie musiałaby być bezwzględnie zamknięta w domu aby się przyzwyczaiła do nowych dużych i nowego domu i ni zechciała wracać do mnie.
Jeśli domek bezpieczny to zgodziłabym się na wychodzący bo gdyby musiała zostać u mnie to też mialaby wychodzący a więc takich dyskryminować nie mogę.(Lala jest zaczipowana)

Zapraszam Cię na herbatkę i do poznania Laluni-wtedy wsiąkniesz na maxa :piwa: Ja mieszkam w Michalinie-gdzie byłby nowy dom Laluni?

Lalunia też powinna być dokładnie w tym samym wieku co twój Francesco!! :D :kotek: :kotek: :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro gru 15, 2010 12:42 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

napiszę pw

EdytaB_a

Post » Śro gru 15, 2010 12:43 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

ok,czekam :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro gru 15, 2010 12:44 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Więc trzymam kciuki za domki Laluni i Chmureczki :)
magdajedral

Post » Śro gru 15, 2010 12:44 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

I przepraszam za wtrącenie, ale nie mogę o tek burej kotce przestać myśleć, może ktoś pomoże:

viewtopic.php?f=1&t=121200&start=75
magdajedral

Post » Śro gru 15, 2010 13:28 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

no więc tyle Wam powiem że szykuje się idealny domek dla Laluni...w ślepej uliczce wśród pól z kiciem półtorarocznym Franczeskiem i suczką cavalierką! To jeszcze spokojniej jak w moim kocim raju..

nie chcę zapeszać ale ...trzymajmy wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
należy się dziewczynce po calym życiu spędzonym na Paluchu-wreszcie i do niej niech się los uśmiechnie :D :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Śro gru 15, 2010 13:36 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

oj będzie w domu rewolucja bo Pan Kot ma swoje rytuały (względem miziania, asysty przy porannej mojej mojej toalecie ....itd itp :mrgreen: ,

EdytaB_a

Post » Śro gru 15, 2010 13:37 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

to teraz będą dwa kicie asystowały :piwa: :ryk: :ryk: :ryk:

smarti

Post » Śro gru 15, 2010 13:38 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

wysłałam @

EdytaB_a

Post » Śro gru 15, 2010 14:06 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

o kurcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro gru 15, 2010 14:18 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

:ok: trzymam i nie puszczam.
magdajedral

[poprzednia][następna]