>>Rybnik: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie !

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 01, 2011 17:37 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

sunshine,ale transporterki są u mnie.
i są dwa jeden iburg a jeden bez podpisu.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lut 01, 2011 17:51 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

aha , to widzę transporterków wystarczy :)
no to w takim razie w pt do Katowic mam podjechać ? :wink:

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

Post » Wto lut 01, 2011 17:59 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

Dajcie spokoj z tymi kosztami.... namieszałam i zrobilam tyły Arcanie :oops: :oops: :oops:

Arcana przepraszam..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lut 01, 2011 18:37 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

smarti pisze:ale p.Ola mówiła mi że może dac swój transp. dla Perełki.

Tak byłoby chyba najlepiej :)

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Wto lut 01, 2011 19:34 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

Drugi transporterek jest od Betty. Jeżeli nie sa potrzebne to mozna je posałać z kotami lub bez do Sunshine307 a my je jakoś potem odbierzemy. Zawsze to bliżej jest.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Wto lut 01, 2011 19:38 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

jaaacie tyle kotów :strach: :P

Sunshine307

Post » Wto lut 01, 2011 20:32 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

A T&J jadę w końcu pociągiem w piątek? Nie wiem co już mówić p. Gabrysi i DS Perełki. Szaleństwo transportowe :lol:

zerduszko

Post » Wto lut 01, 2011 20:38 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

smarti pisze:ale p.Ola mówiła mi że może dac swój transp. dla Perełki.

czyli do Katowic by jechali Tom&Jerry w piątek w transporterku Iburg oraz transporterek p.Gabrysi + transp p.Oli(DS Perełki.)(można je jakoś złożyć i zapakować w torbe.)

Sunshine odebrałaby Kicie do własnego transporterka w Katowicach(albo gdzieś gdzie dziewczyny się umówią. Pozostałe dwa transporterki odebrałaby Zakocona i/lub Iburg.
i wtedy Perwłka już we własnym transporterku jechałaby do Wawki we wt. śr.

chyba że wolicie jakoś inaczej.

to ja już nie wiem-kto po waszej stronie koordynuje ten transport?
poproszę na PW tel do tej dziewczyny która jedzie w PT do Katowic i ja się z nią umowie.

równiez sunshine się musi z nia umowić w Katowicach.

no i na powrotną drogę DT.Perełki się też musi umwić..
zgłosiła się też agitarius-jedzie też w piątek-zapytam kiedy wraca.
a kto to jest P.Gabrysia?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto lut 01, 2011 20:47 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

smarti pisze:to ja już nie wiem-kto po waszej stronie koordynuje ten transport?
poproszę na PW tel do tej dziewczyny która jedzie w PT do Katowic i ja się z nią umowie.

równiez sunshine się musi z nia umowić w Katowicach.

no i na powrotną drogę DT.Perełki się też musi umwić..
zgłosiła się też agitarius-jedzie też w piątek-zapytam kiedy wraca.
a kto to jest P.Gabrysia?

Sprawa Perełki zajmuje się obecnie ja. P. Gabrysia to jest opiekunka Perełki, DT. Ale ona nie netowa, więc netowymi sprawami zajmuję się ja. Mi to jest obojętne czy koty pojada z Figu, czy z Agitarius. Ale muszę mieć transporter dla Perełki - czy to transporter p. Gabrysi czy od p.Oli (DS dla Perełki). Mam nadzieję, że Wam na miejscu udałoby się podać ten transporter od p. Oli przy okazji transportowania T&J.

Cięzka sprawa z tymi kotami, psa się wsadza w samochód i nie trzeba z transporterem kombinować :lol:

zerduszko

Post » Wto lut 01, 2011 20:53 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

ten transporter od DS Perelki to ja bym dostarczyła przy okazji dostarczania T&J.
Tylko czy Figu lub Agitarius się zabiorą-będa dwa kicie w 1 transporterze i dwa transportery luzem :D

smarti

Post » Wto lut 01, 2011 20:55 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

smarti pisze:ten transporter od DS Perelki to ja bym dostarczyła przy okazji dostarczania T&J.
Tylko czy Figu lub Agitarius się zabiorą-będa dwa kicie w 1 transporterze i dwa transportery luzem :D

Super :) Już Ci posyłam nr do Figu. Figu jeździ samochodem, ale czasem bierze trochę zwierza ;)

zerduszko

Post » Wto lut 01, 2011 21:13 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

Jaka jest docelowa miejscowość Figu? Bo może mogłaby przywieźć od Smarti nasze transporterki mój i Betty?
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Wto lut 01, 2011 22:51 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

to jak się wkońcu umawiamy ? :roll:
bo widzę małe zamieszanie jest z tymi transporterami :P

Sunshine307

Post » Śro lut 02, 2011 0:08 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

Mały to jets mało powiedziane ;) Na dogo obiło mi się o oczy, ze Figu jedzie jutro do Katowic :wink:

zerduszko

Post » Śro lut 02, 2011 0:32 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

zerduszko pisze:Na dogo obiło mi się o oczy, ze Figu jedzie jutro do Katowic :wink:

w celu ? :P

Sunshine307

[poprzednia][następna]