+++Kotki Dorotki+++

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 09, 2010 7:47 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes jak kamień w wodę :o((

No witam.
O Ramzesie nic narazie nie słychać :cry: .

Oj jest on ostatnio tematem wiodącym mojego wątku, ale przeciez są pozostałe tymczasy - Alf i Sheba.

Alf i Sheba maja się dobrze. Shebuni na diecie Intensinalowej poprawiła się qpka, juz nie jest taka rzadniasta.
Natomiast Alfik ostatnio zrobił się taki władczy i czasmi nieprzyjemny dla zakochanej po uszu w nim Shebie.
Ot faceci - kobitka się wdzięczy, turlika, grucholi ociera.
A Alf raz poliże ,Obrazek poociera ale 2 razy pogoni i to zdrowo.Obrazek
i robi przy tym taką :evil: że boki zrywać.
Ale nieźle nieraz jej pogoni kota

Sheba normalnie mnie powala.Obrazek
Tak ociera się o wszystko co napotka na drodze - tylko oczywiście o ciocie nie :(
Ale zawsze przychodzi powąchać rękę i ociera się o moje buty :ryk: ot to chyba początek miłości.
Oczywiście biegiem leci tez jak tylko zaszeleszczę odklaczaczkami whiskasowymi.
Taki to dzika dzicz ma przysmak. Nie tuńczyk, nie kurczaczek nie wolowinka a nawet nie żadna saszetka.
odklaczaczek to :1luvu: :1luvu: :1luvu: Sheby.
A jak ślicznie do mnie mraumoli .
Co chwila przychodzi i coś mi tam mrymra i mraumoli.
To wtedy głównie nadajemy na Alfa - jaki to leniuch i śpioch i że się nie chce bawić z Shebunią.
Natomiast jak ruszę wędeczką - którą Shebunia uwielbia- i co i już jaśnie hrabia zeskakuje z poduch i wedeczka musi być jego- nikogo innego tylko jego.
Zazdrośnik jeden.
A i ostatnio Alf ma nową namiętność.
A mianowicie spanie na klacie :| klacie cioci oczywiście.
Codziennie budzę się z przerażeniem że mam futro na klacie :ryk:
Ot i moje wesołe :ryk: :1luvu: :1luvu: :ryk: życie z tymczasikami
Ostatnio edytowano Śro lip 14, 2010 12:14 przez Dorota Wojciechowska, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lip 09, 2010 14:34 Re: +++Kotki Dorotki+++ uciekł Ramzes z DS P O M O C Y

Hop koteczki na początek kolejeczki :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lip 12, 2010 11:23 Re: +++Kotki Dorotki+++ uciekł Ramzes z DS P O M O C Y

Witamy wszystkich w upalny poniedziałeczek :kotek: :D :kotek:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lip 12, 2010 19:16 Re: +++Kotki Dorotki+++ uciekł Ramzes z DS P O M O C Y

witam, dziś to jest chyba ze sto stopni, ja wymiękam, koty wymiękły, dobrze że jest już wieczór i niedługo zrobi się znośnie

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Wto lip 13, 2010 10:24 Re: +++Kotki Dorotki+++ uciekł Ramzes z DS P O M O C Y

Na 1 hop
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Śro lip 14, 2010 12:15 Re: +++Kotki Dorotki+++ uciekł Ramzes z DS P O M O C Y

Powiem wam że jestem zalamana.
O Ramzesie ni widu ni słychu.
Żadnego telefonu.
Nikt takiego kota nie widział i nie zglaszał :o((
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Śro lip 14, 2010 12:27 Re: +++Kotki Dorotki+++ uciekł Ramzes z DS P O M O C Y

wierzę, że znajdzie się za jakiś czas
Teraz jest piękna pogoda, ciepło, dużo ptaków, myszki, ma jedzenie, ciekawy świat się wokół niego roztacza i po prostu nie chce wracać do domu.

dite

Post » Czw lip 15, 2010 11:05 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes jak kamień w wodę :o((

hop na 1 .
Wszyscy umordowani tymi upałami.
Nawet noc nie daje wytchnienia. Kociaste snują się z kąta w kąt :evil:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Nie lip 18, 2010 21:31 Re: +++Kotki Dorotki+++ uciekł Ramzes z DS P O M O C Y

Dorota Wojciechowska pisze:Raminku gdzie jesteś Obrazek Teraz ja tak za tobą wyglądam :cry:

Nadal wypatrujemy Ramzesa:(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lip 19, 2010 7:28 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes jak kamień w wodę :o((

Hop na 1.
nareszcie chłodniej :D aż lepiej się spało w nocy.
Alfik leniuch nadal tylko podnosi jedno oko i patrzy co się dzieje.
natomiast Shebunia rozgadała się.
Zawsze za mna idzie do kuchni i mrrr sprawdza co robię i czy cos dobrego nie ma dla niej.
A do Alfa ciągle gaduli i zachęca go do zabawy, ale Alf pan z brzuszkiem woli piwo......... :ryk: o to nie ten pan.
alf woli spanko i wylegiwanko z czego Sheba niezadowolona i co chwila przychodzi się skarżyć na ASlfa i mraumoli mi - no to wyzywam na tego leniucha a Sheba zadowolona idzie znowu sprawdzać czy Alf się ruszy :lol:
Alf zazdrośnik jak tylko wezmę wędeczkę żeby pobawić się z Shebą to zaraz zwleka się z posłanka przegania Shebę i kładzie się na sznurku :evil: a Sheba mrrr mrrrrr i pyskuje na niego.
A dzisiaj Sheba wskoczyła do nas - do mnie i Alfa na łóżko a Alf zazdrośmnik ją pogonił.
To zaborczy facet
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lip 19, 2010 8:51 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes jak kamień w wodę :o((

Dorota Wojciechowska pisze:Hop na 1.
nareszcie chłodniej :D aż lepiej się spało w nocy.

Oj Dorotko kto spał to spał teraz ty pracuj :ryk: a ja idę spać po 2 dyżurach (jeden w pracy drugi u kociastych) w taką pogodę jak dziś tylko pospać :D

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pon lip 19, 2010 12:16 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes jak kamień w wodę :o((

Bona44 pisze: w taką pogodę jak dziś tylko pospać
prawda, ja zasypiałam nad śniadaniem i z każdą chwilą ciśnienie chyba spada jeszcze. Zaraz sobie upichcę kawusię.

dite

Post » Pon lip 19, 2010 21:19 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes jak kamień w wodę :o((

Sheba i Alfuś - zakochana para :wink:
MIKUŚ

Post » Wto lip 20, 2010 9:23 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes jak kamień w wodę :o((

MIKUŚ pisze:Sheba i Alfuś - zakochana para :wink:

A żebyś wiedziała
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto lip 20, 2010 9:32 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes jak kamień w wodę :o((

Cuuudne zdjęcie - takie są przytulone oba do siebie :1luvu: Czysta sielanka.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]