Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 12, 2010 14:18 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

no i w ten sposób dwa dobre uczynki za jednym zamachem - kocurek ma DT, z którego potem idzie do DS, a czarnulkę ktoś z doświadczonego DT forumkowego (oby!!! :ok: ) w tym czasie dla Burakury (Burejkury? :wink: ) w tym czasie oswaja - dwa kociaki w ten sposób uratowane :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto sty 12, 2010 14:22 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

To trzeba by Madie namówić na czarnuszkę, bo ona z dooswojeniem to akurat da sobie radę :twisted:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto sty 12, 2010 14:32 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Madie, Madie - namawiamy, prosimy :!: ta Czarnulka taka biedna - strasznie się boi, aż żal patrzeć :placz:

joluka

Post » Wto sty 12, 2010 14:35 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Burakura, weź burasa, jest taki słodziak...

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto sty 12, 2010 14:44 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Pogadam z małżonkiem teraz o burasku :) kiedy go trzeba zabrać z tarchomina? i czy w moich wolnych godzinach 11-13 najlepiej (odjęłam po godzinie na dojazd) dałoby się to załatwić? wieczorem się odezwę bo teraz muszę lecieć.

burakura

Od: Pon gru 21, 2009 15:57

Post » Wto sty 12, 2010 14:50 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Trzymamy kciuki za burasa :ok:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto sty 12, 2010 15:16 Re: Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE! 9stycznia jedziemy!

E.. chwilkę mnie nie było, a tutaj takie dobre wieści :ok:

Brać koty i kochać, to tak jak z dziećmi (tylko się ich nie "bierze" :lol:)!!
Takie malusieństwo to błyskiem zajarzy, że człowiek daje się kochać.. :ok:

Mysza pisze:KOTY ZABRANE SZUKAJĄCE DT
10. Obrazek Obrazek Dymno-biała miziasta panienka, 4-5 m-cy z Cosiem na oku, być może uszkodzona rogówka. kk mały.
11. Obrazek czarna przestraszona panienka, 2,5 m-ca, mały kk
12. ObrazekObrazek buro-biały kocurek, chudy z puchatą sierścią, bardzo miły, z 4,5 m-ca, już po kastracji w lecznicy, PILNIE DT
13. Obrazek- piękna tricolorka, po sterylizacji do odbioru z lecznicy

Czy dobrze rozumiem z dotychczasowe rozmowy, że jeżeli wszystko dobrze by poszło :wink: (Madie - mała czarna, AnielkaG - druga tri, Burakura - biało-bury), to bez przydziału zostałaby tylko ta dymno-biała?

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto sty 12, 2010 15:29 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

no z tego co rozumiem za Madie na razie myśmy zdecydowały... :oops: ale może uda się nam wysłać tajemne fluidy i się zgodzi - plizzzz Madie :aniolek:

joluka

Post » Wto sty 12, 2010 15:32 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Kaprys mieszasz ;) doczytaj
a Madie dajcie się namyślić czy w ogóle coś weźmie, czy może, nie dzielcie skóry na niedźwiedziu
i nie piszcie o czarnej "migiem się oswoi, w tydzień i już" lub podobnie. Bo co jak nie? A ktoś moze się zasugerować, uwierzyc i potem mieć pretensje.
Obrazek

Mysza

Post » Wto sty 12, 2010 16:07 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

O niewiedzy Madie pamiętam, stąd znaczek " :wink: " przed nawiasem z nickami. Kto tu nie doczytuje? :twisted:

Małe zazwyczaj łapią kontakt szybko, więc wiele nie skłamałam. Ale to żywe stworzenie, charakter może być różny, mniej lub bardziej plastyczny czy śmiały, więc pewnie każdy ten margines bierze pod uwagę.

Ale ok, cichnę już i nie mącę.. :oops:

Kaprys2004

Post » Wto sty 12, 2010 17:57 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Ruda i buro-biały dostali advocata. Cała czwórka RC kittena od jednej cioci :)
Buro-biały ma brzydkie kupy, od wczoraj dostaje sultridin, powinien go kilka dni dostawać.

Dymek za to był wcześniej kastrowany 8O Nie wiem jak żeśmy nie zauważyły :oops: Musi mieć niezłe wydmuszki ;) A ze on młodziak taki to musiał się na wczesną kastrację gdzieś załapać.
Obrazek

Mysza

Post » Wto sty 12, 2010 17:57 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Kaprys2004 pisze:O niewiedzy Madie pamiętam, stąd znaczek " :wink: " przed nawiasem z nickami. Kto tu nie doczytuje? :twisted:

Małe zazwyczaj łapią kontakt szybko, więc wiele nie skłamałam. Ale to żywe stworzenie, charakter może być różny, mniej lub bardziej plastyczny czy śmiały, więc pewnie każdy ten margines bierze pod uwagę.

a tri ma DT nie u Anielki tylko innej osoby :twisted: :wink:
Obrazek

Mysza

Post » Wto sty 12, 2010 17:58 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

tajdzi pisze:
Never pisze:wykonalam mnostwo tel -m.in. do Anielki, ktora jak widze deklaruje zabranie drugiego kota. Pozostale tel to bylo molestowanie szpet o zabranie dwojki, i jet jeszcze jedna opcja, ale na razie chyba jej nie ma... :( jak sie dowiem dam znac, ale ja jestem teraz w necie przelotowo :(
Pozstale osoby odmowily :(

Never, Mysza, wy się zgrałyście przy braniu kotów, wy wiecie kto co zadeklarował
mnie się wydawało że zabrałyśmy ich więcej niż planowałyśmy, ale to do potwierdzenia u myszy - czy to ozbacza, że część osób zrezygnowała? czy co się dzieje? bo kurde niefajnie jest!

Ja wysępilam zabranie jednego kota wiecej.... natomiast jak zrozumialam ktos zrezygnowal z dt i teraz jest nadwyzka? bede pytac dalej i szukac, tym bardziej, ze tam sie kroi transport kolejnych kociąt...
I przypomne o braniu faktur za leczenie - ktos zapisywal NIP, bo nie ma go na stronie internetowej - dyrektorka obiecala zwrocic koszty leczenia, jesli beda faktury na jej schronisko.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto sty 12, 2010 18:06 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

No a jeszcze jest ta biało- bura, mała kotka :P

Moja Bella- Balerina (cały czas tańczy i udeptuje) i drze japę żeby ją nosić. Zaczęła jeść, ale tylko wtedy jak się ją prosi i asystuje przy posiłku :x Kupa była, nawet ładna. Uszy i oczy ładnie się leczą.
AnielkaG

Post » Wto sty 12, 2010 18:26 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Mysza pisze:
Kaprys2004 pisze:O niewiedzy Madie pamiętam, stąd znaczek " :wink: " przed nawiasem z nickami. Kto tu nie doczytuje? :twisted:

a tri ma DT nie u Anielki tylko innej osoby :twisted: :wink:

No nie inaczej.. :oops: :oops:

Mysza pisze:TRICOLORKA MA DT :mrgreen: U dziewczyny, którą z pół roku temu poznałam przypadkiem, teraz weszła na forum, zobaczyła i zadzwoniła... bierze ją w środę :)

Hau.. Hau... Hau...

Kaprys2004

[poprzednia][następna]