Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Mysza pisze:KOTY ZABRANE SZUKAJĄCE DT
10.![]()
Dymno-biała miziasta panienka, 4-5 m-cy z Cosiem na oku, być może uszkodzona rogówka. kk mały.
11.czarna przestraszona panienka, 2,5 m-ca, mały kk
12.buro-biały kocurek, chudy z puchatą sierścią, bardzo miły, z 4,5 m-ca, już po kastracji w lecznicy, PILNIE DT
13.- piękna tricolorka, po sterylizacji do odbioru z lecznicy
a tri ma DT nie u Anielki tylko innej osobyKaprys2004 pisze:O niewiedzy Madie pamiętam, stąd znaczek "" przed nawiasem z nickami. Kto tu nie doczytuje?
![]()
Małe zazwyczaj łapią kontakt szybko, więc wiele nie skłamałam. Ale to żywe stworzenie, charakter może być różny, mniej lub bardziej plastyczny czy śmiały, więc pewnie każdy ten margines bierze pod uwagę.
Ale ok, cichnę już i nie mącę..
tajdzi pisze:Never pisze:wykonalam mnostwo tel -m.in. do Anielki, ktora jak widze deklaruje zabranie drugiego kota. Pozostale tel to bylo molestowanie szpet o zabranie dwojki, i jet jeszcze jedna opcja, ale na razie chyba jej nie ma...jak sie dowiem dam znac, ale ja jestem teraz w necie przelotowo
Pozstale osoby odmowily
Never, Mysza, wy się zgrałyście przy braniu kotów, wy wiecie kto co zadeklarował
mnie się wydawało że zabrałyśmy ich więcej niż planowałyśmy, ale to do potwierdzenia u myszy - czy to ozbacza, że część osób zrezygnowała? czy co się dzieje? bo kurde niefajnie jest!
Mysza pisze:a tri ma DT nie u Anielki tylko innej osobyKaprys2004 pisze:O niewiedzy Madie pamiętam, stąd znaczek "" przed nawiasem z nickami. Kto tu nie doczytuje?
![]()
Małe zazwyczaj łapią kontakt szybko, więc wiele nie skłamałam. Ale to żywe stworzenie, charakter może być różny, mniej lub bardziej plastyczny czy śmiały, więc pewnie każdy ten margines bierze pod uwagę.
Ale ok, cichnę już i nie mącę..![]()
Mysza pisze:TRICOLORKA MA DTU dziewczyny, którą z pół roku temu poznałam przypadkiem, teraz weszła na forum, zobaczyła i zadzwoniła... bierze ją w środę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości