Tosiek -Warszawa -relacja o dalszych losach

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 15, 2009 10:14 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa zdj.str 18

Romas, w czym problem? w transporcie do Boliłapki? jeśli tak, to napisz, poproszę kogoś o pomoc. Święta w smrodzie to kiepski pomysł :twisted:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto gru 15, 2009 11:55 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa zdj.str 18

Napisalam Ci PW Jopop :-)
I prosze Toska nie oskarżać odrazu o znaczenie , on jedynie woniajet troche spod ogona co sie czuje jak sie go mizia :ryk: Mam nadzieje, ze sie wstrzyma z tym zanczeniem jeszcze troche :-) Ach , te kociaki ,co :-)
ASK@ wlasciwie to Tosiek jest miziakiem :-) ,jak jest zmeczony lub bardzo objedzony :-) A tak na coodzien to on nie ma czasu na takie glupoty jak glaskanie, jego to niecierpliwi bo on by biegal ,latała i bawił sie :-) Jest podobny do malego dziecka co odkrylo przyjemnosc biegania ,prawie nigdy nie porusza sie statecznym krokiem :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Wto gru 15, 2009 14:06 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

ma na to czas. On jeszcze wiek ma mocno niestateczny :lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto gru 15, 2009 23:10 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Pozbawić kota jajek :mrgreen: i to migiem :mrgreen: jak zacznie smrodzić, to i po kastracji może, więc lepiej się pośpieszyć :mrgreen:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro gru 16, 2009 7:57 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Jesu , Ty mnie nie strasz Cameo :-)
Biedny glodzony Tosiek tak dzis rano sie pchal do naszego jedzenie ,ze wszyscy do neigo stracili cierpliwosc. Jak stanelam tylem zeby mu zablokowac mozliwosc wchodzenia na moja czesc blatu kuchennego to dran jeden wsadzal mi chodz glowke pod ramie zeby jezorem dosiegnac serka na mojej kanapce. Niepoprawny lakomczuch :-)
Teraz lezy na parapecie i obserwuje migajace lampki choinkowe sasiadow , zawsze to jakas rozrywka ,nie ? :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Śro gru 16, 2009 8:01 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

To zobaczysz jaką bedziesz ty mieć rozrywkę jak rozstawicie u siebie choinkę!
Idź pzred świętami na ciachanie.Ten zapaszek mieszajacy się z zapachem potraw świątecznych....
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 16, 2009 15:40 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Ide ,ide skoro mnie tak wszysyc pospieszaja. Chwilowo zadnego zapchu nie ma , slowo daje , jedynie ten ulatniajacy sie Tiskowi spod ogona .Nie nalezy tam zblizac nosa :ryk: No ale skoro tak to na sobote jestem w Boliłapce zarejestrowana. Nie wiem jak ja utrzymam Toska bez jedzenia do 11stej , juz sie boje .....
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Śro gru 16, 2009 16:26 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Oo,to czyżby nasz Tosiczek za niedługo miałby śmigać bez jajków?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro gru 16, 2009 16:29 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Wszystko na to wskazuje :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Czw gru 17, 2009 8:11 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Ale tu cisza :-) Widac ,ze wszyscy sie oddaja pracom pzredświatecznym :-)
Moje zwierzaki dzis zmarzniete. Zuzia malo sie nie zabila na naszych schodach zewnetrznych , sliskie jak lodowisko.Ona jest juz staruszka i slabo sie porusza.
Malutka zwinieta w łożku nie zamierza nigdzie sie ruszac z tego cieplego miejsca .
Bianka zadekowana za fotelem .
A Tosiek troche sie wałkosi po domu a troche mnie zaczepia zebym mizial kotecka :-)
Futerko mu sie bardzo poprawilo i okazuje sie ,ze on ma ciutek dluzszy wlos niz znane mi koty . Ma takie futerko jak krolik podczas gdy moja Malutka ma futerko krecika . Jest sliczny pod warunkiem ,ze nie chodzi do piwnicy wycierac kurze ;-)
Jak tu siedze i pisze to on turla sie po moich kolanach ,ociera i ogolnie jest nastawiony dosc pieszczotliwie . Jesli zapomne o glaskaniu go jedna reka to on puka mnie łapka w twarz .Powaznie :-) Łapka bez pazurow .Poprostu mowi "bierz sie do roboty , miziaj".
Zabawny jest :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Czw gru 17, 2009 8:41 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

O naszym :wink: Jasieczku TZ też mówił że ma królicze futerko :lol:
Cisza prawie na wszystkich watkach bo to i w pracy pełno roboty, w domu a i mysli zaprzatniete wieloma sprawami.
Tosiek znajdzie domek zobaczysz bo jest fajowy.Tylko ten dom musi trafic na niego!
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 17, 2009 8:48 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

mam ostatnio pomysl zeby dac pzrewrotne ogloszenie w stylu :Kot ktory nie jest pluszowa zabawka i ma wady poniewaz je, zalatwia sie, skacze, biega, potrzebuje odwiedzac wet , bedzi zyla dlugi i jeszcze dluzej - szuka domu " .Ale nie wiem czy warto tak straszyc ludzi :ryk:
Choc takie ogloszenie odstraszalo by odrazu glupoli :-) co to dzwonia ,podnosza mi cisnienie a potem sie wycofuja rakiem.
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Czw gru 17, 2009 9:12 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

pocieszę ciebie,nie ma takiego ogłoszenia które odstraszy głupoli :twisted:
Dawaj nowe,odnawiaj stare , dodawaj foty coraz nowsze i odpowiadaj na każde pytanie.
U mnie córka robi fotosiki do których dorzuca foty bieżące i linki do nich dołączam do treści. Już coraz wiecej stron ma je aktywne. A jak nie to i tak je widać i jak słysze prośbe o nowe foty to odsyłam do fotosika. Ew.przesyłam go mailem.
Cierpliwości. Full ogłoszeń to pdstawa. Musisz na niektórych dawać co 30 dni bo automatem wygasaja i nie przesyłaja powiadomień. Nie baw sie w sprawdzanie czy aktywne tylko wal nówki.
Pewnie to pisałam ale co mi tam...powymądrzam się troche :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 17, 2009 11:26 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Wymadrzaj sie :-) mi to nie przeszkadza a pomaga ,bo wlasnie robie jak Ty mowisz. Daje co i rusz nowe ogloszenie nie bawiac sie w odnawianie starego.
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Czw gru 17, 2009 14:31 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Koniecznie odnawiaj i stare jeśli przychodzi ci powiadomienie.Kazde odnowione wpada na szczyt strony.masz bez wysiłku na pierwsej małego.
Jeśli ktoś zadzwoni i ździwi sie ,że już nie malutki to powiesz o dacie ogłoszenia,niech zerka na wszystko.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]