Trójmiejskie maluchy w domach ;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 05, 2009 12:58 Re: Moje puchate sierotki .. mamy koci katar;(

Skoro pisalam Kociej Duszy ogloszenia dla mnalych to wstawie je i tutaj, jak ktos ma mozliwosc prosze bardzo o ogloszenia;)

Franio wiek 7 tygodni. Malenki kociaczek odchowywany bez matki od 2 tygodnia zycia. Zawsze odstawal od rodzenstwa- nie tylko wygladem ale i charakterkiem. Owszem bawic sie lubi jak kazdy maluch, ale jest to kociak ktory potrzebuje swojego człowieka.. Nie pamietaja juz mamy- dla nich człowiek jest calym swiatem.. Franiu ladwie kuwetkuje, je juz pokarmy stałe i czeka az kots go pokocha, komu bedzie mogl mruczec i wkogo sie wtulac.. co uwielbia..
Franiu ma przelsiczne futerko, takie rowno miernie pregowane i cętkowane na brzuszku. Jego rodzenstwo ma lekko przedluzana siersc, Franio pomimo tego, ze przy nich wyglada na nie dlugowlosego, ma ten puch teoche inny jak zwykle dachowce. Ciezko powiedziec czy bedzie mial inna ta siersc. Napewno jest wyjatkowy ze wzgledu na swoja delikatna budowe i sliczne futerko. To wszystko jednak nic w porownaniu z jego charakterkiem. Jest to napewno bardziej spokojny kociak, nie bedzie fruwał po zasonach, predzej pobawi sie myszka i pojdzie potulic sie ze swoim człowiekiem;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tosia. Siostra Frania, jednak zupelnie inna, nie tylko poprzez dluga sierc. Takze wychowana na butelce.
Serce mi sie kraja, ze nie moge jej sobie zostawić. Ma tak wspaniały charakterek, ze rozkochuje w sobie kazdego ( choc domku brak...) .. Jest niesamowita łobuzicą , uwielbia zabawy i psoty- jako jedyna zawsze znajdzie sposob by wyjsc z kojca :ryk:
Do tego jest mega przylepka, ostatnio ogladajac film lezala na pleckach wtulona we mnie przez 2 godziny.. No i jest przesliczna co tu duzo gadac;) Ma lekko przedluzana siersc, z czarnym pasem na plecach i grzywce..Ta jej grzywka jest prze urczona, dlugo wlosa i nastroszona, uszka lekko do przodu nachylone sprawiaja , ze jej pyszczek jest mega łobuzerski i jeszcze bardziej uroczy! Uwielbiam ja- dom ze zlotymi klamkami poszukiwany..
Tosia oczywiscie kuwetkuje i je stale pokarmy.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kontakt Angel_, mail: anna.kalkowska@o2.pl

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Czw lis 05, 2009 13:39 Re: Moje puchate sierotki .. mamy koci katar;(

ale fajne pieronki :ryk:
widac ze pozegnały chorobę na amen :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Keetee

Od: Czw maja 21, 2009 9:31

Post » Czw lis 05, 2009 16:54 Re: Moje puchate sierotki .. mamy koci katar;(

To są dziczki :twisted:

Angel_

Post » Czw lis 05, 2009 19:13 Re: Moje puchate sierotki .. mamy koci katar;(

Angel...a ten co sie tak długo bawi zabawka w dolnym prawym rogu,na pierwszym filmiku, to który kociak :ryk:
Franio jest pieknie umaszczony .... :1luvu: te pregi ma cudne :1luvu:

Keetee

Post » Czw lis 05, 2009 19:32 Re: Moje puchate sierotki .. mamy koci katar;(

To jest akurat Jedrus :mrgreen: Teraz widze, ze grubcio cos sie chowal pod kaloryferem caly czas :ryk:

Jedrus jest z daleka bardzo podobny do Maciusia, tyle, ze jasniejszy. Grubcio ma takie piekne czarne pregi, Jedrek jasniejsze futerko;)

Angel_

Post » Czw lis 05, 2009 20:39 Re: Moje puchate sierotki .. mamy koci katar;(

superasne wszystkie :1luvu:

Keetee

Post » Czw lis 05, 2009 22:24 Re: Moje puchate sierotki .. mamy koci katar;(

Angel_

Post » Czw lis 05, 2009 22:25 Re: Moje puchate sierotki .. mamy koci katar;(

Jejku, ale Ty masz fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

Post » Pt lis 06, 2009 7:37 Re: Moje puchate sierotki .. mamy koci katar;(

aż mi sie łezka kręci jak patrzena te rozkoszne maluchy :mrgreen:
I pomyslec ,ze gyby nie Ty to cienko wygladałaby ich przyszłość :kotek:

Keetee

Post » Pt lis 06, 2009 12:03 Re: Moje puchate sierotki .. mamy koci katar;(

Keetee mi sie łza kreci na mysl o ich oddaniu! :( Juz do tego , ze Maciuchna pojedzie od dawna sie przywzyczailam , Franus jest slodki ale za spokojny jak dla mnie :twisted: :mrgreen: Za to Tosia.. Tak sie w niej zakochalam, ze nie wiem co poczac. Z zatrzymaniem jednego jak wiesz mam problem, o dwoch nie ma mowy :roll: Bije sie z myslami, czy nie Tosie zostawic, ale Boze, za Jedrka?? Nie wem, nie wiem co zrobic, zakochana jestem po uszy:(

Angel_

Post » Pt lis 06, 2009 12:19 Re: Moje puchate sierotki .. mamy koci katar;(

No i co teraz? Wszystkie kochasz:) to może tak...:-):-):-)...wiem, wiem, nie możesz sobie zostawić całej rodzinki i sama myśl, że muszą iśc do nowych domków - dobija...ale jak znajdziesz im nowe domki takie najcudowniejsze na świecie, to będziesz szczęsliwa i one też! A sobie pozostaw tego pierwszego, nie zmieniaj już decyzji...
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pt lis 06, 2009 13:22 Re: Moje puchate sierotki .. mamy koci katar;(

moze Tośke uda Ci sie ulokowac w jakimś zaprzyjaznionym domku.... :roll:
Teściowie ,brat ...czy przyjaciel....no pomysl...moze uda sie miec ja blisko :mrgreen:

Keetee

Post » Pt lis 06, 2009 16:14 Re: Moje puchate sierotki .. mamy koci katar;(

Wiecie u znajomych i rodziny to od poczatku próbowlam, nic niestety.

A mna targaja jeszcze inne aspekty- kocura jak ktos nie dopelni umowy adopcyjnej i nie wykastruje- no coz moze akurat bedzie nie wychodzacy i nie narobi bałąganu..
A kotka, ktora moze byc o przedluzanym włosie.. :roll: Tutaj istnieje ryzyko , ze ktos jednak pokusi sie w przyszlosci zrobic sobie na niej mala hodowle :roll: :(

Angel_

Post » Pt lis 06, 2009 16:53 Re: Moje puchate sierotki .. mamy koci katar;(

Angel_ pisze:Witajcie. Kiedys bylam tu na forum ale za nic nie pamiętam loginu..

Otóż znalazłam kocią mamę z 5 kociakami :( Serce mi sie kraja , nie chce ich oddać do schroniska, bo wiem jakie to życie dla kociej matki i takich szczylków..
Niestety obecna sytuacja nie pozwala mi ani na adopcję ani na dłuższy dt.. Wraz z mężem, dwoma duzymi psami, kocurem mieszkam z mama i siostra.. Kotka z kociakami jest poki co w lazience...:(

Kotka jest PRZESYMPATYCZNA! Daje sobie zabierac male, łasi sie, mruczy .. Jest biało pręgowana. Kociaki maja góra tydzien, zaczynaja dopiero otwierać ślepka.. Wszystkie są buro- szaro- pręgowane (?) ;) Trzech chłopców i dwie dziołchy.

No ale co teraz? Moja mama juz wyczerpala pokłady cierpliwosci z moimi zwierzakami.. Z siostra staramy sie po znajomych oglaszac małe.. Mam cicha nadzieje, ze do czasu odstawienia od cyca bede mogla je przetrzymac i szukac im domkow, ale naprawde jestem w sytuacji pod bramkowej i boje sie , ze schronisko bedzie nieuniknione:(

Bardzo prosze o pomoc w oglaszaniu maluchow, o rade co robic..

Jestesmy z Rumi ( Trójmiasto).

Jutro porobie lepsze fotki poki co na szybko:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Popatrzcie jakich towarzyszy możecie mieć!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt lis 06, 2009 19:21 Re: Moje puchate sierotki .. mamy koci katar;(

hej hej domki...bic sie o kotki :mrgreen:

Keetee

[poprzednia][następna]