ArystoKotka LOTKA_szuka godnego Jej domku :) _znalazła? =D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 03, 2009 21:40 Re: ArystoKotka LOTKA_szuka godnego Jej domku :) _znalazła? =D

Obrazek
Fantastycznie!

Dla ludzi, ktorzy staneli na wysokosci zadania:
Obrazek

varulv

Od: Wto lip 10, 2007 23:18

Post » Sob lis 07, 2009 15:29 Re: ArystoKotka LOTKA_szuka godnego Jej domku :) _znalazła? =D

na wieści od Zulci umówiliśmy się że będą po ok tygodniu, by można było już coś powiedzieć :)
(jeśli by się coś działo to oczywiście wcześniej, także brak wieści to dobry znak ;) )

natomiast ku uciesze oczu i dla pocieszenia serc :)
Zoja/Sepcia

Sepia ma się wyśmienicie, została już zaszczepiona, choroby minęły bez konieczności podawania antybiotyku.

Ma się świetnie, jest straszną przylepą. Z naszym psem bawią się w przebieżki po mieszkaniu :)
Załatwia się już tylko u siebie w kuwecie. Wie już czego jej nie wolno i stara się tego nie robić.
Wita mnie w drzwiach jak tylko usłyszy że wchodzę kodem od domofonu :)
Przychodzi jak się ją woła, jak pracuje leży w swoim posłanku u mnie na biurku. No i oczywiście wieczorami sama się kładzie obok mnie w łóżku :)
Jest bardzo mądrym, pogodnym i ciekawskim kotem :) Myślę, że pokochała nas, tak jak my ją :)

dostałam również prześliczne zdjęcia
oto niektóre z nich :)
Obrazek Obrazek

na kolejnych widać chłopczyka i wtuloną w Niego śpiącą Sepcię :1luvu:
p.Ania pisze ze nie wyobrażają sobie już życia bez Sepii :) także :ok: udało się :spin2:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob lis 07, 2009 17:27 Re: ArystoKotka LOTKA_szuka godnego Jej domku :) _znalazła? =D

HURRRAAAAAAAA!
:ok:

Ale fajnie!
Takie fotonewsy dodaja skrzydel :mrgreen:

p.s. znaczy, juz moge zdjac bannerek?

varulv

Post » Sob lis 07, 2009 19:44 Re: ArystoKotka LOTKA_szuka godnego Jej domku :) _znalazła? =D

Varulv
ja się jeszcze boję odpiąć by nie zapeszyć :oops:
tak jak to było poprzednio :(
więc poczekam z tym do pierwszych (dobrych :!: ) wiadomości :mrgreen:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Nie lis 08, 2009 17:22 Re: ArystoKotka LOTKA_szuka godnego Jej domku :) _znalazła? =D

ok, to ja tez jeszcze nie odpinam...

:oops: :oops: nie dokladnie przeczytalam co bylo napisane, i wydawalo mi sie, ze to zdjecia Lotki :oops:

varulv

[poprzednia]