soso pisze:Mam wolny DT, chetnie przygarnę jakieś kociaki.
Domu potrzebuje ten kot od m&j
Oraz cala kopa maluchów ale to za chwilę
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
soso pisze:Mam wolny DT, chetnie przygarnę jakieś kociaki.
maria_z pisze:Ze sterylizacją nie ma problemu, teraz są darmowe sterylki, tylko pewnie to już za wysoka ciąża? Rozmawiałam z panią ze straży - była jak najbardziej pozytywnie nastawiona. Ale kociakom trzeba będzie znaleźć domy, musiałyby być DT...
dzidzia pisze:Na Stogach jeszcze sporo zostalo![]()
Na Elbląskiej szybko idzie. Aga to Ty tyle kotow im zawiozłas? Czy tam jeszcze ktoś robi sterylki?
dzidzia pisze:Agnieszka jak kończą się sterylki? Na Elbląskiej juz wycykali 45 sterylek? Na Obrońców Wybrzeża jest 55 sterylek, nie sądzę zeby juz je zrobili. W razie czego jeszcze na Chełmie u pani Ezlakowskiej jest 45 sterylek, myslę, ze tam nie bedzie problemu. Ale dla Marii najlepsza jest na Obrońcow, jeżeli na Kaprów juz nie ma
maria_z pisze:dzidzia pisze:Agnieszka jak kończą się sterylki? Na Elbląskiej juz wycykali 45 sterylek? Na Obrońców Wybrzeża jest 55 sterylek, nie sądzę zeby juz je zrobili. W razie czego jeszcze na Chełmie u pani Ezlakowskiej jest 45 sterylek, myslę, ze tam nie bedzie problemu. Ale dla Marii najlepsza jest na Obrońcow, jeżeli na Kaprów juz nie ma
Na Kaprów jeszcze są, niewiele dotychczas zrobili. Spróbuję zarezerwować. Chyba tych kotek spod Bimetu na razie nie zawiozę, nie dają mi spokoju. Mogę tam od czasu do czasu zajść, do domu wracam piechotą, mogę iść obok Bimetu, pogadać na temat kotek.
Niestety taka łapanka dzikich kotek to dla mnie kłopot czasowy - pracuję do 15.30, no i nie mam samochodu do swojej wyłącznej dyspozycji. A na Kaprów można przywieźć kotki bez umawiania, ale najlepiej rano. Jeżeli potrzebne są sterylki, a karmiciele mogliby dowieźć kotki na Kaprów we własnym zakresie - to możecie ich podsyłać do mnie, mogę zajść do lecznicy nawet codziennie.
sabina skaza pisze:KTO SIĘ JUTRO WYBIERA DO MNIE NA PRÓBĘ
Agnieszka Marczak pisze:sabina skaza pisze:KTO SIĘ JUTRO WYBIERA DO MNIE NA PRÓBĘ
Ja się wybieram z karkówką i kiełbachą![]()
Rozpalaj grilla
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości