POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 06, 2010 20:04 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Pilnie potrzebny DT dla kocików z Radlina (Rybnik): viewtopic.php?f=1&t=112290
i pozostałych kotów: viewtopic.php?f=1&t=111775
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Nie cze 06, 2010 22:27 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

PILNIE POTRZEBUJĘ DT DLA TRÓJKI 3 KOCIĄTEK Z TRÓJMISTA W WIEKU 3 TYGODNI !!!!!!! KICIE SĄ PRZECUDNE, MIESZKAJĄ W ŚMIETNIKU, MATKA KARMI JE ALE ICH NIE BRONI - POZWALA JE SOBIE ZABRAĆ. JESZCZE WCZORAJ KOTKÓW BYŁO CZWORO ALE JEDEN JUŻ ZNIKNĄŁ - MATKA PRAWDOPODOBNIE WYNIOSŁA GO GDZIEŚ NA ŁĄKĘ ;(((((((((( BŁAGAM POMÓŻCIE W TYM BLOKU MIESZKA CZŁOWIEK KTÓRY ZABIJA KOTY !!!!!!!!!!!! A DOROSŁYCH KOTÓW MAMY KILKANAŚCIE. KOLEJNE MIOTY CO ROKU CHORUJĄ I ZDYCHAJĄ, W TYM ROKU JUŻ JEDEN MIOT ZGINĄŁ W TRAWACH BO KOTKA BAŁA SIĘ OKOCIĆ W ŚMIETNIKU, A Z DRUGIEGO MIOTU (Z PIWNICY) OCALIŁAM 2 PRZECUDNE KOTECZKI (RODZEŃSTWO SZUKA DOMU STAŁEGO ALE TYLKO WSPÓLNEGO !!!!!!!! :) ). 3CI KOTKE Z OWEGO MIOTU NIE PRZEŻYŁ :( JA MAM W DOMU 2 PSY I 4 ROCZNE KOTY WIĘC NIE MOGĘ ICH WZIĄĆ, CHYBA ŻE NA JEDNĄ, DWIE NOCE. JEDYNE CO MOGĘ TO BŁAGAĆ O POMOC PÓKI KOTKI JESZCZE SĄ W TYM ŚMIETNIKU I ŻYJĄ !!!!!!!!!!! A CZASU JEST NIEWIELE !!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

BinaDina85

Od: Śro kwi 14, 2010 21:38

Post » Pon cze 07, 2010 22:07 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Malutkie kociątko potrzebuje pilnie DT w Warszawie.
W burzowy piątek w ubiegłym tygodniu zamieszkało pod krzakiem u jednych ludzi na ursynowie. Ludzie mają alergie. Dokarmiają.
Płeć maleństwa nieznana. Dosyć oswojone. Nie kicha.
Która dobra dusza przetymczasuje? Dowiozę. Karmę kupię.
Do domu wziąć nie mogę :(

pliiiizzzz
pięknie pliiiizzzz
gaga&gagatki czyliObrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Od: Śro lut 06, 2002 14:54

Post » Wto cze 08, 2010 19:52 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

PILNIE potrzebny dom tymczasowy dla kociej rodzinki [mama+2maluchy]

Olsztyn i okolice (warmińsko-mazurskie).

Więcej informacji i zdjęcia w tym wątku -> viewtopic.php?f=13&t=111941

Kontakt

e-mail: marta.bunia@gmail.com
gg: 168214
W razie czego mogę podać numer kom.

Dark_Night

Od: Pt maja 14, 2010 19:13

Post » Pt cze 11, 2010 10:17 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

2-3 (nie wiem dokładnie) maleństwa, około miesięczne BARDZO PILNIE miauczą i proszą o dom. Ktoś je podrzucił bez matki :!: wczoraj na budowę na podmińskiej wsi. Jednego już rozjechał samochód.
To jest na wsi. Zadzwoniła do mnie pani, która mieszka po sąsiedzku. Dała im mleko, ale nie weźmie ich do domu, bo ma już 8 kotów w domu.
Jeden z kotów jest rudy, a pozostałe 2 albo 1, bury. Nie widziałam ich, nie mogę tam pojechać, nie wiem też na 100% ile one mają tygodni i czy samodzielnie już jedzą. Na pewno piły mleko.

Proszę w ich imieniu o ratunek.

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Pt cze 11, 2010 10:35 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Mimisia pisze:2-3 (nie wiem dokładnie) maleństwa, około miesięczne BARDZO PILNIE miauczą i proszą o dom. Ktoś je podrzucił bez matki :!: wczoraj na budowę na podmińskiej wsi. Jednego już rozjechał samochód.
To jest na wsi. Zadzwoniła do mnie pani, która mieszka po sąsiedzku. Dała im mleko, ale nie weźmie ich do domu, bo ma już 8 kotów w domu.
Jeden z kotów jest rudy, a pozostałe 2 albo 1, bury. Nie widziałam ich, nie mogę tam pojechać, nie wiem też na 100% ile one mają tygodni i czy samodzielnie już jedzą. Na pewno piły mleko.

gdzie to jest?

RudyiSrebrnyKot

Post » Pt cze 11, 2010 11:11 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

RudyiSrebrnyKot pisze:
Mimisia pisze:2-3 (nie wiem dokładnie) maleństwa, około miesięczne BARDZO PILNIE miauczą i proszą o dom. Ktoś je podrzucił bez matki :!: wczoraj na budowę na podmińskiej wsi. Jednego już rozjechał samochód.

gdzie to jest?

Pod Mińskiem Mazowieckim, jakieś 40 km od Warszawy. Możliwa jest pomoc w transporcie w okolicy Warszawy, mam koleżankę z autem.

Mimisia

Post » Pt cze 11, 2010 11:43 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

niewiadomo w jakim są stanie, co?...
nie mam pojęcia gdzie je ogłosić..., żeby ktoś z okolic W-wy zauważył. może do fundacji jakiejś zadzownić?

edit:Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - Viva! ul. Kopernika 6/8 - skojarzone nicki: miauczy kotek, kinga-kinia, Kotylion Viva, Sis, Magija, mpacz78, Marea

wysyłam PM do kinga-kinia i Kotylion Viva.
Ostatnio edytowano Pt cze 11, 2010 11:51 przez RudyiSrebrnyKot, łącznie edytowano 1 raz

RudyiSrebrnyKot

Post » Pt cze 11, 2010 11:50 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

RudyiSrebrnyKot pisze:niewiadomo w jakim są stanie, co?...
nie mam pojęcia gdzie je ogłosić..., żeby ktoś z okolic W-wy zauważył. może do fundacji jakiejś zadzownić?

Podrzucono je chyba wczoraj albo przedwczoraj, nie jestem pewna, czy dobrze zrozumiałam. Nie wiem nawet dokładnie, czy są 2 czy 3, ta starsza Pani nie jest pewna. Jednego widziała rozjechanego. Wystawiała im pod płotem miskę z mlekiem. Nie dotykała ich i nic więcej nie wiem.
W zasadzie mogłabym popytać w fundacjach, ale z doświadczenia wiem, że o tej porze roku są przepełnione, dlatego próbuję tu. Mam nadzieję, że one doczekają pomocy.

Mimisia

Post » Pt cze 11, 2010 13:48 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Napisałam maile do Vivy i do Fundacji NERO.
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Sob cze 12, 2010 7:58 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Przed chwilą zadzwoniłam do tej Pani, co mi zgłosiła sprawę. Okazało się po tej rozmowie, że koty są nieco starsze niż 4 tygodnie, samodzielnie jedzą kitekata z puszki. Ta pani teraz mówi, że one mogą mieć już 7-8 tyg. Tego się spodziewałam, ludzie często się mylą co do wieku...W każdym razie są jeszcze maleńkie.
Poprosiłam o zdjęcia, mają w domu cyfrówkę i ona poprosi syna, jak ją dziś odwiedzi, żeby zrobił zdjęcia. Pani chciała, żeby koty przeszły na jej podwórko, że będą bezpieczniejsze. Wczoraj w nocy ganiały się po szosie.

Aha są już tylko 2 kotki: rudy i bury.

Mimisia

Post » Sob cze 12, 2010 7:58 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Przed chwilą zadzwoniłam do tej Pani, co mi zgłosiła sprawę. Okazało się po tej rozmowie, że koty są nieco starsze niż 4 tygodnie, samodzielnie jedzą kitekata z puszki. Ta pani teraz mówi, że one mogą mieć już 7-8 tyg. Tego się spodziewałam, ludzie często się mylą co do wieku...W każdym razie są jeszcze maleńkie.
Poprosiłam o zdjęcia, mają w domu cyfrówkę i ona poprosi syna, jak ją dziś odwiedzi, żeby zrobił zdjęcia. Pani chciała, żeby koty przeszły na jej podwórko, że będą bezpieczniejsze. Wczoraj w nocy ganiały się po szosie.

Aha są już tylko 2 kotki: rudy i bury.

To jest ich wątek, w którym są zdjęcia:

viewtopic.php?f=1&t=112538&p=6069923#p6069923
Ostatnio edytowano Nie cze 13, 2010 21:04 przez Mimisia, łącznie edytowano 3 razy

Mimisia

Post » Sob cze 12, 2010 10:03 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

DT dla małego kociaka (około 2 - tygodniowego), bez matki, nie je sam, trzeba go karmić z butelki, nie jestem w stanie się nim zajmować dłużej niż ten weekend! Prosze o pomoc! Z kotem daję mleko dla niemowląt i butelkę ze smoczkiem dla zwierząt, wsztstko to już kupiłam. Okolice Dębicy, podkarpacie! Proszę o kontakt!!! (GG: 2189368)

adiczka

Od: Sob cze 12, 2010 9:14

Post » Nie cze 13, 2010 23:59 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

PINIE POTRZEBNE DOMKI STAŁE,LUB TYMCZASOWE DLA 5 MALUCHÓW I ICH MAMY

W podwarszawskim Józefowie w opuszczonym domu,przeznaczonym do wyburzenia ( w każdym momencie może to nastąpić) jest 7 maluchów z mamą (5 murzynków i dwa buraski) Dwóm maluchom już udało nam się znaleźć domki.Pozostała jeszcze piątka.Wszystko o kociakach,fotki w moim wątku ----> viewtopic.php?f=13&t=112401
PROSZĘ POMÓŻCIE !!! WKLEJAJCIE NASZ BANEREK W SWOJE POSTY!!! Z GÓRY DZIĘKUJEMY

Agnes128

Od: Pt paź 26, 2007 19:23

Post » Pon cze 14, 2010 7:42 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Wiem, że to nic nie da, ale piszę
POTRZEBUJE DT dla 2 małych kociaków
viewtopic.php?f=13&t=112578

Daria_16

Od: Sob cze 12, 2010 10:46

[poprzednia][następna]