Kocia młodzież w Kundelku marzy o domkach.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sie 25, 2006 8:08

do gory maluchy :)

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

Post » Pt sie 25, 2006 8:17

Hopsać koteczki, ciotki klotki wyparowały gdzieś :conf: :evil:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

Majka12

Od: Sob lut 11, 2006 21:56

Post » Nie sie 27, 2006 7:36

W Kocim Przedszkolu gwarno i tłoczno :D
Od razu widać, ze w tym sezonie kreatorzy lansują modę na odcienie czerni i szarości: 9 burasków w różnym wieku i 8 czarnuszków, trzeba sprawnego oka, żeby je rozpoznać! Dlatego niektóre elegantki noszą apaszki.

ObrazekObrazekObrazek

Z tłumu wybija się trikolorka Malwinka, ale ona tylko chwilowo w przedszkolu, bo ma już roczek. Jej Duża poszła do szpitala i już chyba nie będzie mogła jej zabrać. Malwinka jest zdezorientowana, przestraszona i smutna.

Obrazek[/URL]ObrazekObrazek

Johnnie Walker and Black Jack juz porządnie podrośli- niedługo też przestaną pasować do przedszkola. skracają sobie czas oczekiwania na domek drzemiąc albo wyglądając przez okno

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Dwa cudowne szkraby- Nutka i Bemol trafiły do Kundelka z ciężkim kocim katarem. teraz nadrabiają stracony czas, grając ostry jazz. W tym duecie zdecydowanie Nutka gra pierwsze skrzypce:

ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Obrazek

Czarna Florcia uparcie szuka cycusia u kolegi, nie przyjmuje do wiadomości, że chłopcy cycusiów nie mają ( :?: ........ :oops: )

ObrazekObrazekObrazek

Popularne zabawy to berek na leżąco i "w chowanego"

ObrazekObrazek

A Toffik kwitnie :D

ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Pon sie 28, 2006 9:06

piękne kociaki :1luvu:

http://images4.fotosik.pl/104/391d13a7383cf17cmed.jpg

a ten kolega jak zalotny :wink:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Pon sie 28, 2006 11:30

Ile pieknych maluchów!!!
Juz mnie ni odleglosc, ni choroba nie powstrzyma!
Wale do Kundelka. 8)
Miziac, miziac, miziac, miziac....
[Obrazek
Obrazek

Salamandra

Od: Pt gru 12, 2003 7:48

Post » Pon sie 28, 2006 14:43

:oops: :oops: :oops:

Zapomniałam o dwóch pieknych, długowłosych, które są w domku tymczasowym, a które dostały mało romantyczne imiona Fuczka i Funia (bo były fuczaste, a Agnes nie było :wink: )

Obrazek

Obrazek
Obrazek

agnes_czy

Post » Pon sie 28, 2006 14:49

ale fuczaki cudowniaste nie moge!!!
czemu nie można mieć DUUUUŻO kotków :twisted: :lol:
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Pon sie 28, 2006 15:17

amelka pisze:ale fuczaki cudowniaste nie moge!!!

A czemu nie można :?: :lol: Można, zakazu nie ma :!: Tylko serducho trzeba mieć podzielne i trochę kaski na żarełko i te inne potrzeby :roll:
Obrazek

agnes_czy

Post » Wto sie 29, 2006 7:57

No! Ja w imieniu Funi i wszystkich Fuń sobie wypraszam, jakoby to było imię mało romantyczne. 8)
Moja Funia to wręcz z godnością zrezygnowała z oficjalnego imienia Fuksja 8) (nawet pańcia sie u weta miota, bo juz nie pamięta, czy jej kota to jest Fuksja czy Funia :) ).

Funiowate jest piekne! Mimo, ze fuczy! :)
Choć smiem twierdzic, ze w sztuce fuczenia Funi i Fuczce z Kundelka daleko do Fuńki Salamandrowej. 8) :)
[Obrazek
Obrazek

Salamandra

Post » Wto sie 29, 2006 14:12

Oj Sal coś mi się zdaje, że kociaki będą miały dość twoich miziaków jak ich tylko dopadniesz :lol: :lol: .
A Nutka to przypadkiem nie marmurka, bo na zdjęciach tak do końca nie widać - przyznajcie się Dziewczyny :!:
No co to się porobiło człek tylko na chwilę stracił z oczu forum i takie cuda z Kundelka wypływają :D :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Wto sie 29, 2006 14:34

też bym chciała żeby te kociaki miały dość moich mizianek :crying: dlaczego zawsze wszystko jest tak daleko ode mnie... :cry:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Wto sie 29, 2006 15:46

Salamandra pisze:No! Ja w imieniu Funi i wszystkich Fuń sobie wypraszam, jakoby to było imię mało romantyczne. 8)
Moja Funia to wręcz z godnością zrezygnowała z oficjalnego imienia Fuksja 8) (nawet pańcia sie u weta miota, bo juz nie pamięta, czy jej kota to jest Fuksja czy Funia :) ).

Funiowate jest piekne! Mimo, ze fuczy! :)
Choć smiem twierdzic, ze w sztuce fuczenia Funi i Fuczce z Kundelka daleko do Fuńki Salamandrowej. 8) :)

Bez obrazy :wink: Twoja Funia jest od Fuksji, a ta od fukania :x Tylko fukanie przeszło, a w imieniu zostało :x

A Nutka jest rzeczywiście pięknie marmurkowaną Nutką Tygrysicą :love:
Obrazek

agnes_czy

Post » Wto sie 29, 2006 18:52

No nie - kurcze znów pięknota taka jak moja, co te marmury maja w sobie 8) - cholender, że też nikt nie szuka w pobliżu takiej pięknoty to bym reklamowała (u wszystkich których znam dokocenie w 200%, ale będe szukać, a nóż się coś znajdzie :wink: )

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Śro sie 30, 2006 7:13

Moja Funia to jest własnie od fukania :lol: .
A ze miała fuksa, ze na mnie trafiła i ze kolorowa jak kwiat (fuksja), to oficjalnie została Fuksją, ale imię Funia zdominowało pierwotne. :lol:

Co do imion kocich... Ja jestem zadowolona, ze w Kundelku nie jest przyjęta zasada - jak w przypadku imion piesków - ze mają sie zaczynac na pierwszą literę miesiąca, w którym zwierzak trafil do schroniska, bo byłoby mocno zawęzone pole dla wyobraźni. :lol: A tak - hulaj dusza! :lol:
[Obrazek
Obrazek

Salamandra

Post » Śro sie 30, 2006 12:26

agnes_czy pisze:
amelka pisze:ale fuczaki cudowniaste nie moge!!!

A czemu nie można :?: :lol: Można, zakazu nie ma :!: Tylko serducho trzeba mieć podzielne i trochę kaski na żarełko i te inne potrzeby :roll:

no właśnie własnie...
ja się chyba za łatwo zakochuje...

a podsyłam znajomej fotki Rudych 8) tofika wysłałam, szukam dalej-jakby były jeszcze jakieś opisy to bardzo chętnie...chciałabym zeby sie udało...
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

[poprzednia][następna]