FA: Pędzelek - w domku u Ais :) - prosimy o zamknięcie wątku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 07, 2006 23:00

Pędzelek puk, puk to ja Bolas, twój kumpel z Sycyna. Pamiętasz ? Razem wyrwaliśmy się się stamtąd....
Co słychać ?

agueska

Od: Śro gru 21, 2005 8:47

Post » Wto lut 07, 2006 23:14

No własnie - jak tam Pędzelek po zabiegu?
Moja Zuza tez miała ropień przy ząbku i po jego usunięciu poczuła sie wyraźnie lepiej. Mam nadzieję, że z Pędzelkiem będzie podobnie i polubi chrupki :D

anova

Od: Śro lis 02, 2005 14:33

Post » Śro lut 08, 2006 6:30

Ja bardzo proszę o info co z Pędzelkiem..... bo siedzę tu i się martwię:(

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

Post » Śro lut 08, 2006 7:44

Ais nie musisz się martwić z Pędzelkiem wszystko w porządku. Co prawda zalecane przez weta chrupki są beee. Nic innego nie dostał więc narazie strajkuje zjadł kilka :evil: chrupeczek i czeka na jakieś konkrety. Sugestia weta była taka żeby go potraktować głodem jak nie chce chrupek ale ja nie wiem czy ja dam radę tak.Dzisiaj w nocy przyszedł spać ze mną ułożył mi sie na nogach i byłam unieruchomiona. Fionka spała obok i powarkiwała na niego a on nic . :love: Dzisiaj jedziemy po antybiotyk. i mam nadzieję że wet powie że wszystko w porządku.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Śro lut 08, 2006 7:51

agueska pisze:Pędzelek puk, puk to ja Bolas, twój kumpel z Sycyna. Pamiętasz ? Razem wyrwaliśmy się się stamtąd....
Co słychać ?

Pewnie że pamiętam przecież tyle czasu razem siedzieliśmy i pewnie z jednej michy jedliśmy. Wcale nie tęsknię za Sycynem a ty? No i oczywiście tak samo szczerbaty jestem jak ty. Pozdrawiam Pędzel
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Śro lut 08, 2006 8:01

safiori pisze:
agueska pisze:Pędzelek puk, puk to ja Bolas, twój kumpel z Sycyna. Pamiętasz ? Razem wyrwaliśmy się się stamtąd....
Co słychać ?

Pewnie że pamiętam przecież tyle czasu razem siedzieliśmy i pewnie z jednej michy jedliśmy. Wcale nie tęsknię za Sycynem a ty? No i oczywiście tak samo szczerbaty jestem jak ty. Pozdrawiam Pędzel

:lol: :lol: :lol:
Hej chłopaki - tu Toffu pamiętacie mnie???
Ja też wcale nie tęsknię za tamtym miejscem, chyba już nawet nie za bardzo je pamiętam. Przyzwycziłem się do mieszkania w ciepłym domku i już sobie nie wyobrażam, że mogłoby być inaczej! Mam swoje myszki do zabawy, koleżankę-księżniczkę :evil: i śpię z Dużą w łóżku :D. Duża mnie wzięła wcześniej od was i chyba tylko to uratowało moje ząbki :roll: - Dzięki Duża!

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Śro lut 08, 2006 9:02

No to może założymy klub sycyńskich szczerbusów i nie tylko szczerbusiów? :lol:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Śro lut 08, 2006 9:11

No to ja mam już dwoje kandydatów:
Bolesław vel Bolas - szczerbaty,
Trusia vel Marysia - częściowo szczebata :D

agueska

Post » Śro lut 08, 2006 9:39

Ja też zgłaszam do tego elitarnego klubu małego i nieszczerbatego Tadzika :D . On też jest z Sycyna. Tylko nie wiem czy go bedą chcieli w tym klubie 8) bo on i ładniejszy i chudszy i miły i ma wszystkie zęby a do tego młody jest :D
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Śro lut 08, 2006 9:42

Catrina pisze:Ja też zgłaszam do tego elitarnego klubu małego i nieszczerbatego Tadzika :D . On też jest z Sycyna. Tylko nie wiem czy go bedą chcieli w tym klubie 8) bo on i ładniejszy i chudszy i miły i ma wszystkie zęby a do tego młody jest :D

To że niby nasze nie są ładne i miłe też nie :evil: :evil: :evil: :evil: ????
Zgłaszam nieszczerbatego, ale za to z baaardzo wystającymi kłami 8), Toffu :D

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Śro lut 08, 2006 9:47

Tika pisze:To że niby nasze nie są ładne i miłe też nie :evil: :evil: :evil: :evil: ????

Nie są tak miłe jak Boski Tadzik i będę bronić tego stwierdzenia do ostatniej kropli krwi 8) :D :wink: No a że jest ładniejszy to wystarczy luknąc na zdjęcia żeby przyznać mi rację :D

Catrina

Post » Śro lut 08, 2006 9:51

Catrina pisze:
Tika pisze:To że niby nasze nie są ładne i miłe też nie :evil: :evil: :evil: :evil: ????

Nie są tak miłe jak Boski Tadzik i będę bronić tego stwierdzenia do ostatniej kropli krwi 8) :D :wink: No a że jest ładniejszy to wystarczy luknąc na zdjęcia żeby przyznać mi rację :D

Zgłassssszam sprzeciw... :evil:

A Trusia to co ?
A Bolesław ?

Catrina bo Cię nie zapiszę do Fan Klubu Bolesława :wink:

agueska

Post » Śro lut 08, 2006 9:59

No dobra. Wszystkie koty są ładne ale Tadzik jest NAJŁADNIEJSZY :twisted:
Aga ty szantazystko 8) od Bolesława chcesz mnie odciąć? :wink:

Catrina

Post » Śro lut 08, 2006 10:06

Chwileczkę jak mnie nie ma to tu wybory mistera piękności. No Pędzelek to taki śliczny elegant i w białaych skarpetkach chodzi i z dodatkowym bonusek zakręconym ogonkiem. To teraz możemy dyskutować czy Tadzik najładniejszy :wink: że najmłodszy to się zgadzam ale czy najładnieszy to nie jedna z nas mogłaby podyskutować. :twisted:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Śro lut 08, 2006 10:19

No tak myślałam, że jestem osamotniona w moim zachwycie nad Tadzikeim. trudno, bede go uwielbiać SAMOTNIE 8) :wink: . Za to mam go tylko dla siebie :D

Catrina

[poprzednia][następna]