Gretta pisze:A jak się ma Tipi?
Gretta pisze:Marmolada18 pisze:Tolcia![]()
![]()
![]()
![]()
Gdzie Solo?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Tipi

maczkowa pisze:Naprawdę ze mnie ciapa nad ciapamiNawet widziałam Twoje wpisy pod jednym wątkiem i dokładnie to samo pomyślałam, ze strasznie szkoda malutkiej, ze sama musi być - akurat tu bym tak zorganizowała w miarę możliwości, by dostała na jak najdłużej jednego człowieka
Ale - czytając Cię, nadal nie skojarzyłam, ze Tippi to Tippi, ciagle mnie zaskakuje, ze świat taki mały
mimbla64 pisze:maczkowa pisze:Naprawdę ze mnie ciapa nad ciapamiNawet widziałam Twoje wpisy pod jednym wątkiem i dokładnie to samo pomyślałam, ze strasznie szkoda malutkiej, ze sama musi być - akurat tu bym tak zorganizowała w miarę możliwości, by dostała na jak najdłużej jednego człowieka
Ale - czytając Cię, nadal nie skojarzyłam, ze Tippi to Tippi, ciagle mnie zaskakuje, ze świat taki mały
Tippi jest izolowana w sypialni, więc w nocy ma dwoje dużych do gryzienia po nosie i wsadzania łapek do oka.A w ciągu dnia do sypialni przeniosła się opiekunka ze swoją pracą. Koteczka praktycznie cały czas jest z kimś.
tabo10 pisze:Bardzo mnie cieszy domek dla trikoloreczki![]()
I że ASK@ ma w związku z tym mniej pracy przy zakraplaniu oczek,ale widzę nadrabiaSadzą
![]()
Oby czarne też znajdowały domki równie szybko jak tri![]()
Chociaż chyba jeszcze gorzej chodliwe są krówki

ASK@ pisze:mimbla64 dziękuję za wizytę PA![]()
A przede wszystkim za Domek!
Bo to jej sprawkaże mała tak błyskawicznie znalazła swych Dużych.
![]()
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości