OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś "

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 28, 2015 20:53 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Ja widziałam. Polazłam po 4 na podwórko księżyca szukać. Na szczęście nie trzeba było daleko, bo tuż przed wejściem zawisł - wrednie trochę, bo akurat nad mocno oświetloną ulicą i musiałam patrzeć pod światło.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Wto wrz 29, 2015 10:03 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Wpięłam dziś umowy. Składane w jedno miejsce czekały lepszych dni. Doczekały się. Malce zaczęły interesować się szeleszczacymi papierkami.
Na życzenie TZ. przeliczylam je. Mnie to do niczego nie jest potrzebne ale ten to by chciał setki mieć. Tylko nie patrzy, że wtedy i setka kotów u nas by kosztowała.
Tak więc w 2014 domki znalazło 16 futerek. A w tym 18.
Nie jest imponująca ale cieszy każdy kot co poszedł na swoje.
Niektóre nawet mi z głowy wyleciały. Przegląd był spacerem w przeszłość i uśmiechem do każdej przypomnianej mordki.
Bądźcie szczęśliwe. Długiego , dobrego życia Wam życzę .
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto wrz 29, 2015 10:53 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

:1luvu: wg mnie to wspaniały wynik :piwa: szczególnie biorąc pod uwagę jak trudno teraz znaleźć dobre i odpowiedzialne domy :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto wrz 29, 2015 15:44 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

To mistrzostwo :D
Biorąc pod uwagę Twoje wymagania stawiane domkom, a nie oddawanie jak leci i kto pierwszy.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto wrz 29, 2015 17:53 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Właśnie pani na mnie się obraziła. Kot dla siostry.Ma rasowe a teraz chce biedę uratować. Niech więc siostra zadzwoni.To porozmawiamy. Ale pani ciągnie dalej.Pytania o charakter, kuwete i takie tam. A w ogłoszeniu wszystko jest. Siostra chce przyjechać kota poznać. Fajnie. Ale wpierw dom ja chcę poznać bo jak jest coś nie tak to kot i tak nigdzie nie pojedzie. Jaki więc jest sens wizyty u mnie. Pani za ten" sens " mocnego focha rzuciła.
I po domku . :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto wrz 29, 2015 18:11 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

morelowa pisze:To mistrzostwo :D
Biorąc pod uwagę Twoje wymagania stawiane domkom, a nie oddawanie jak leci i kto pierwszy.

To szczęście, praca, tony ogłoszeń i dobrych fluidow każdego z Was.
Nie dałabym rady bez wsparcia i pomocy jakie otrzymujemy od Was ciągnąć ten wózek :wink: . W każdej dziedzinie.
To nie tylko nasz sukces
:201494
Obrazek

ASK@

Post » Wto wrz 29, 2015 18:41 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Ja chyba psychicznie nie wytrzymuję tymczasowania. I nie chodzi o koty, koty mogę sobie trzymać, tylko właśnie szukanie domów. Nienawidzę tego.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Post » Wto wrz 29, 2015 21:07 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Ja nie wytrzymuje psychicznie. Bez słowa " chyba ".
Ciężkie to wszystko i długo we mnie siedzi.
Obrazek

ASK@

Post » Śro wrz 30, 2015 7:03 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Rozumiem Cię, Asiu. Trzymajcie się mocno i zdrowo
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro wrz 30, 2015 10:27 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Wróciłam dopiero co od swego lekarza. Ogólnego, co ciśnionko i watróbkę kontroluje. Mam wrażenie ,że ja ostatnio nic nie robię tylko dygam z różnymi problemami. Ale jak trzeba to trzeba. Leki mi się kończą. A bez leków nerwy mnie wykończą.

Przytomna jestem mało . To zwykły mój stan. Jednak ostatnio jestem mega przytomna.
Ogarniam chatę. Powolutku, w miarę swych możliwości. Latam ze ścierą. A nawet dwoma. I raptem jedna mi znikła. Cholera jasna ,zapadła się. Chodzę "po śladach" i nic. Nie ma. Zeszmaciła się szmata w niebycie. Prosze dziecięcia by zerkła za zaginioną szmatą bo ja ślepa ni jak jej nie widzę. Zbywszy problem poszłam do kuchni gary ogarniać. Nie ma to nie ma. Słyszę wołanie jakoś tak przyduszone

Mamo zerknij na klatkę ?
Gdzie?
Na klatkę.

Lecę do pokoju córki i zerkam na klatkę. Klatka jak klatka. W środku siedzi Beza. Na klatce manele córki leżą.
Odzywam się więc lekko poirytowana
Co ty na tej klatce widzisz ?
Słyszę przyduszoną odpowiedź córki
Zerknij na klatkę, przecież mówię.

Dopiero załapałam ,że jej nie ma w pokoju tylko na pecie siedzi. Na klatce schodowej blokowiska. I tam miałam zerknąć.
Zerknęłam. Szmacior leży i wszystkimi rogami się śmieje.

Dla mnie klatka jest tylko jedna. Kocia.
Mój umysł nie ogarnia tak szerokiego asortymentu :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Śro wrz 30, 2015 23:55 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

To przepraszam, z rozpędu machnęłaś dodatkowe metry kwadratowe, czy sama wylazła na drugim etacie dorobić?
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Post » Czw paź 01, 2015 0:04 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

A, miałam się dziś podzielić bardziej radosną wieścią.

Otóż wracam sobie wieczorkiem samochodzikiem, TŻ mnie wiezie, radyjko włączone, jakieś niusy po 22 lecą czy co. No i wypowiada się pan z zoo o słoniach (dyrektor chyba).
Otóż słoniom jesienna pogoda raczej nie służy i bierze ich jakieś przeziębionko. No to opieka robi miksturkę leczniczą - z soku z malin zakrapianego spirytem.
"Bo słonie - mówi pan - mają bardzo życzliwy stosunek do alkoholu..."
Po miksturce słoniom się należy ciepła kąpiel szlauchem ("Słonie bardzo to lubią" - wyjaśnia drugi).
"I następnego dnia to zupełnie inny słoń!" - mówi z entuzjazmem pan pierwszy.

Puenta strasznie mnie rozbawiła. Może nawet nie sam tekst, chociaż i owszem, ale najbardziej ton, którego użył. No, napisać się nie da. Aż pożałowałam, że to sprzęt bez możliwości cofnięcia i nagrania.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Post » Czw paź 01, 2015 7:40 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Nic tylko chorawym słoniem być.
Koty szaleją.
Patrzę na Maczka a raczej na jego parę piłek. Dojrzał chłopak szybko. Za szybko. Jest dużym kotem jak na swój wiek.Kastracja się nam szykuje.
Biszkopt też urósł. Piękny się dzieciak zrobił.
Beza malunia ciągle. Piękna się zrobiła.
Tak jak Maciejka. Błyszcząca, czarna panterka.
Dziś zus.
Zabrałam dokumenty i przeganiam nerwy.
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 01, 2015 8:24 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Trzymaj się Asiu, powodzenia w zusie :ok: , żeby się obyło bez dużych nerwów!

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Czw paź 01, 2015 8:35 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

[poprzednia][następna]