5 kociąt w chlewku. strona 44

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 29, 2012 6:50 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

Kciuki za występ trzymamy :ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Wto maja 29, 2012 12:48 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

a przy okazji występu na scenie zareklamujesz Kociaste? ;) :ryk:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Wto maja 29, 2012 15:10 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

haha ten występ to była jakaś wielka masakra :D , przy reszcie to leżeliśmy :roll: ...
Obrazek
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
- Albert Schweitzer

inusia00111

Od: Wto kwi 17, 2012 11:20

Post » Wto maja 29, 2012 19:17 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

trikolorka prawdo podobnie będzie miała dom w Gdyni! Trzymać kciuki!
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Wto maja 29, 2012 19:20 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

:ok: :ok: :ok:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pt cze 01, 2012 7:01 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

nowe wiadomości :P
wszystkie psy wysterylizowane ;]

i kociaste ;D rosną, bawią się ^^ i już trochę wiem jaki mają charakterek ;P

1. Rudzia. Kicia, do tulenia, lubi lizać :) chodzi własnymi ścieżkami, potrafi się zająć sama sobą. Nie zawsze bawi się razem z rodzeństwem.

Obrazek

Obrazek

2. A komu kociaka takiego, którego jest zawsze wszędzie pełno? Biega, skacze, jest wesoły, mały odważny :P wszędzie wlezie dzikus jeden. Taki jest Pirat. Rozpoznawalny po plamce na "brodzie"

Obrazek

Obrazek

Obrazek

3. A tu drugi wariat, Ogonek :D Ma białą końcówkę ogonka. Też szaleje :D lecz jest taki strachliwy.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

4. I ten "Serduszkowy" Najbardziej bojaźliwy i tchórzliwy.

Obrazek

Obrazek

I razem :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Pt cze 01, 2012 7:08 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

Ale fajne małe cudaki :1luvu: Rudzia śliczna :1luvu: Pozostałe również :1luvu:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za najlepsze domki
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pt cze 01, 2012 12:28 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

JUPI! :piwa:
Mamy tabletki na odrobaczenie od Maryla dziękujee!
przesłane zostało 31.5 tabletki ^^ jedna tabletka na 5kg :P (pójde chyba tam z wagą :ryk: )
dziękujee jeszcze raz ! :1luvu:
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Sob cze 02, 2012 12:27 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

:ryk: mogliście dzisiaj widzieć moją minę :D byłam z mamą na zakupach w netto. niby nic nadzwyczajnego... gdyby nit to, że pod nogami przeleciało mi "coś" biało czarnego... znałam te "kolorki" . Omijam półkę a tu do mnie Łatka leci :ryk: w supermarkecie. Mama do mnie, że nie mam przyznawać się, że znam :twisted: No ale ta idzie za nami :P my płacimy, a ta przy nodze... Chcemy wychodzić... na dworzu leje a na takim jak by korytarzyku sklepu stoi jakaś kobieta i trzyma Lejle i Punie o.O zobaczyła Łatkę i mówi... "Ooo to ten piesek... taki panu uciekł, szuka go po sklepie" :smiech3: Za nami przyszedł sąsiad , sąsiadki i ją próbował zaczepić na smycz... Nie wiem co było tu bardziej chore... To że nie umiał zapiać jej obroży... czy to że ta obroża byłą o dobre 3 rozmiary za duża... Ja musiałam jej zapiąć- żaden problem. Problem ukazała smycz... Nie miała ona tej końcówki do przyczepiania do obroży... :roll: Były to "rozmontowane" szelki... ta smycz :P
Moje mordki wygłaskałam :D i poszłam.
Chyba była z nimi na zastrzykach :ok:
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Sob cze 02, 2012 15:14 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

byłąm u futer z tymi tabletkami :evil: normalnie mam nerwa... jestem pewna że dałam tabletki 6 kotom ! reszty nie wiem... 2 koty były u niej w domu, to zjadły bez problemu... , w piwnicy 4 koty, też zjadły bez probelmu... Zunia sie rzucała na inne... jedyny problem. Ale w chlewku :evil: jestem cała podrapana! Byłąm cała brudna :evil:
Nie dość , że psy na mnie skakały już od wejscia bo miałam żarcie... to jeszcze jeden kocur cały czas wywijał łapami! Gdy próbowałam jakiemuś kotu dac z łyzki jedzenie z tabletką, to ten podlatywał i z łapami... bo on chciał :evil: naprężył i puszczał i wszystko wylatywało... nie dość że na mnie to na psy jeszcze . I psy podlatywały i pożerały, Łatka pożarła chyba ze 2 tabletki... Jak wyszłam normalnie mi ulżyło...

Poszłam do kociaków z mlekiem od sąsiadki...

I odwiedziłam Carlosa... Biedak się trząsł jak galareta! Siedział biedny... zimno mu było... Jego obroża była już w trakcie wrastania się w szyje! W tamtym miejscu nie ma już sierści! Poluźniłam mu ją... ale nie za dużo, bo jest ona mała... ;/ Powiększyłam mu też szelki, które też były mu ciasne... Posiedziałam trochę z biedakiem , wygłaskałam.
I w tej altanie jest taka stara wersalka. I w tej wersalce bąki mają swoje gniazdo! Przecież, to zagraża jego życiu... Jak go zaatakują...

:evil:
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Sob cze 02, 2012 18:25 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

inusia00111 pisze:I odwiedziłam Carlosa... Biedak się trząsł jak galareta! Siedział biedny... zimno mu było... Jego obroża była już w trakcie wrastania się w szyje! W tamtym miejscu nie ma już sierści! Poluźniłam mu ją... ale nie za dużo, bo jest ona mała... ;/ Powiększyłam mu też szelki, które też były mu ciasne... Posiedziałam trochę z biedakiem , wygłaskałam.
I w tej altanie jest taka stara wersalka. I w tej wersalce bąki mają swoje gniazdo! Przecież, to zagraża jego życiu... Jak go zaatakują...

Co Ty piszesz??????
Czyj to pies? Nie możesz tego gdzieś zgłosić? Przecież to zgroza :evil: :evil: :evil:
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Sob cze 02, 2012 19:17 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

No właśnie, może jednak skorzystasz z usług dzielnicowego, co ? Służę uprzejmie pomocą ;-)

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Sob cze 02, 2012 19:59 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

baba mówi że go chętnie odda... szukam domu... mam wątek na dogomania.pl
http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... st19170953

miałam go dziś na spacerku. potrafi chodzić na smyczy i się słucha :)
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Sob cze 02, 2012 20:35 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

inusia00111 pisze:I odwiedziłam Carlosa... Biedak się trząsł jak galareta! Siedział biedny... zimno mu było... Jego obroża była już w trakcie wrastania się w szyje! W tamtym miejscu nie ma już sierści! Poluźniłam mu ją... ale nie za dużo, bo jest ona mała... ;/ Powiększyłam mu też szelki, które też były mu ciasne... Posiedziałam trochę z biedakiem , wygłaskałam.
To przerażające :strach: Widziałam go na dogo, cudny psiak.
Jeśli znalazłby się dla niego dt/ds w Warszawie czy okolicy, mogłabym go przewieźć, jeśli zachowuje się w miarę spokojnie w samochodzie, chociaż wątpie by kiedykolwiek ktoś to sprawdził :roll: Zawsze można podać coś na uspokojenie.
Wiesz może, czy jest szczepiony na wściekliznę?
Na te bąki możnaby wezwać straż pożarną, niektóre gniazda usuwają w ramach swoich obowiązków. Ale to właściciel musiałby ich wezwać.
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Sob cze 02, 2012 20:46 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

gaota pisze:
To przerażające :strach: Widziałam go na dogo, cudny psiak.
Jeśli znalazłby się dla niego dt/ds w Warszawie czy okolicy, mogłabym go przewieźć, jeśli zachowuje się w miarę spokojnie w samochodzie, chociaż wątpie by kiedykolwiek ktoś to sprawdził :roll: Zawsze można podać coś na uspokojenie.
Wiesz może, czy jest szczepiony na wściekliznę?
Na te bąki możnaby wezwać straż pożarną, niektóre gniazda usuwają w ramach swoich obowiązków. Ale to właściciel musiałby ich wezwać.

zapamiętam o twojej propozycji, co do podwiezienia.myśle , że by dało rade z przewiezieniem. jest to spokojny pies. Pytałam, mówiła , że ma wszystkie szczepienia i sa aktualne
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

[poprzednia][następna]