Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
inusia00111 pisze:I odwiedziłam Carlosa... Biedak się trząsł jak galareta! Siedział biedny... zimno mu było... Jego obroża była już w trakcie wrastania się w szyje! W tamtym miejscu nie ma już sierści! Poluźniłam mu ją... ale nie za dużo, bo jest ona mała... ;/ Powiększyłam mu też szelki, które też były mu ciasne... Posiedziałam trochę z biedakiem , wygłaskałam.
I w tej altanie jest taka stara wersalka. I w tej wersalce bąki mają swoje gniazdo! Przecież, to zagraża jego życiu... Jak go zaatakują...
To przerażająceinusia00111 pisze:I odwiedziłam Carlosa... Biedak się trząsł jak galareta! Siedział biedny... zimno mu było... Jego obroża była już w trakcie wrastania się w szyje! W tamtym miejscu nie ma już sierści! Poluźniłam mu ją... ale nie za dużo, bo jest ona mała... ;/ Powiększyłam mu też szelki, które też były mu ciasne... Posiedziałam trochę z biedakiem , wygłaskałam.
I w tej altanie jest taka stara wersalka. I w tej wersalce bąki mają swoje gniazdo! Przecież, to zagraża jego życiu... Jak go zaatakują...
gaota pisze:To przerażająceinusia00111 pisze:I odwiedziłam Carlosa... Biedak się trząsł jak galareta! Siedział biedny... zimno mu było... Jego obroża była już w trakcie wrastania się w szyje! W tamtym miejscu nie ma już sierści! Poluźniłam mu ją... ale nie za dużo, bo jest ona mała... ;/ Powiększyłam mu też szelki, które też były mu ciasne... Posiedziałam trochę z biedakiem , wygłaskałam.
Widziałam go na dogo, cudny psiak.
Jeśli znalazłby się dla niego dt/ds w Warszawie czy okolicy, mogłabym go przewieźć, jeśli zachowuje się w miarę spokojnie w samochodzie, chociaż wątpie by kiedykolwiek ktoś to sprawdziłZawsze można podać coś na uspokojenie.
Wiesz może, czy jest szczepiony na wściekliznę?
Na te bąki możnaby wezwać straż pożarną, niektóre gniazda usuwają w ramach swoich obowiązków. Ale to właściciel musiałby ich wezwać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości