Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
taizu pisze:Nawiasem mówiąc gardło (jeśli to w ogóle infekcja bakteryjna) też powinno być leczone z wymazem, ale lekarzom się nie chce
marta-po pisze:Już za 6 dni może przyjechać Brygidka ze SzczytnaA w między czasie mam u siebie kocura na dwa dni. Dziś złapałyśmy sprawcę wielu ciąż w okolicy i już ciachnięty jest. W sobotę go wypuszczę. Kocur z osiem kilo żywej wagi, strasznie bitny. W cztery osoby trzymaliśmy go do podania zastrzyku. Nie mam swojego wątku, a musiałam się podzielić wiadomością, bo . . . się cieszę, gdy coś nam się udaje zdziałać
![]()
Już coś więcej wiadomo o transporcie Brygidki?
MalgWroclaw pisze:marta-po pisze:Już za 6 dni może przyjechać Brygidka ze SzczytnaA w między czasie mam u siebie kocura na dwa dni. Dziś złapałyśmy sprawcę wielu ciąż w okolicy i już ciachnięty jest. W sobotę go wypuszczę. Kocur z osiem kilo żywej wagi, strasznie bitny. W cztery osoby trzymaliśmy go do podania zastrzyku. Nie mam swojego wątku, a musiałam się podzielić wiadomością, bo . . . się cieszę, gdy coś nam się udaje zdziałać
![]()
Już coś więcej wiadomo o transporcie Brygidki?
Marta, super
ruda32 pisze:i tylko domu brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości