Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 12, 2012 15:18 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy kocur na klatce schodowej :(

Jutro też jest dzień :wink:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw sty 12, 2012 17:46 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy kocur na klatce schodowej :(

Wlaśnie te moje potwory nie chciały w drewniany chodzić ,próbowałam .Może jednak jeszcze raz spróbuję ,może się przestawią.Dzisiaj migrena mnie dopadła ,leżałam pod kocykiem obłożona kotami nawet Lord się zlitował i przyszedł do mnie i położył się wtulony w Atomka.Nowa przyjaźń nam kwitnie. :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw sty 12, 2012 19:41 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy kocur na klatce schodowej :(

Już za 6 dni może przyjechać Brygidka ze Szczytna :D A w między czasie mam u siebie kocura na dwa dni. Dziś złapałyśmy sprawcę wielu ciąż w okolicy i już ciachnięty jest. W sobotę go wypuszczę. Kocur z osiem kilo żywej wagi, strasznie bitny. W cztery osoby trzymaliśmy go do podania zastrzyku. Nie mam swojego wątku, a musiałam się podzielić wiadomością, bo . . . się cieszę, gdy coś nam się udaje zdziałać :D

Już coś więcej wiadomo o transporcie Brygidki?
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Czw sty 12, 2012 20:02 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy kocur na klatce schodowej :(

taizu pisze:Nawiasem mówiąc gardło (jeśli to w ogóle infekcja bakteryjna) też powinno być leczone z wymazem, ale lekarzom się nie chce :twisted:

Właśnie. Lepiej próbować jeden antybiotyk, potem drugi... organizm się wyjaławia, ale nic nie leczy. A powinno się zacząć od posiewu :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw sty 12, 2012 20:03 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy kocur na klatce schodowej :(

marta-po pisze:Już za 6 dni może przyjechać Brygidka ze Szczytna :D A w między czasie mam u siebie kocura na dwa dni. Dziś złapałyśmy sprawcę wielu ciąż w okolicy i już ciachnięty jest. W sobotę go wypuszczę. Kocur z osiem kilo żywej wagi, strasznie bitny. W cztery osoby trzymaliśmy go do podania zastrzyku. Nie mam swojego wątku, a musiałam się podzielić wiadomością, bo . . . się cieszę, gdy coś nam się udaje zdziałać :D

Marta, super :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw sty 12, 2012 21:27 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy kocur na klatce schodowej :(

MalgWroclaw pisze:
marta-po pisze:Już za 6 dni może przyjechać Brygidka ze Szczytna :D A w między czasie mam u siebie kocura na dwa dni. Dziś złapałyśmy sprawcę wielu ciąż w okolicy i już ciachnięty jest. W sobotę go wypuszczę. Kocur z osiem kilo żywej wagi, strasznie bitny. W cztery osoby trzymaliśmy go do podania zastrzyku. Nie mam swojego wątku, a musiałam się podzielić wiadomością, bo . . . się cieszę, gdy coś nam się udaje zdziałać :D

Marta, super :ok:

Też się cieszę ,pojawi się Meksykanka to pewnie cos napisze kiedy będzie mogła przyjechać .Myślę ,że ew.przyszły weekend wchodzi w grę.Cieszę się z Twojego sukcesu łapankowego bo to nie jest prosta sprawa.

horacy 7

Post » Czw sty 12, 2012 22:23 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy kocur na klatce schodowej :(

Kochana marto i kociowspomagacze.
Z różnych powodów tylko weekend wchodzi w grę, pasuje zarówno Basi jak i Reniferowi... w dni powszednie praca nie pozwala na zorganizowanie kociotransportu reniferowym kociowozem.

Nie pisałam, bo jak już zdążyłam potupać i pojęczeć cały czas u weta i cały czas płaczę i rozpaczam... najpierw nad zdrowiem i życiem Mili, teraz Maurycego...

Dlatego błagam o kciuki za Maurycka, żeby się jednak przełamał i został z nami jeszcze jak najdłużej :ok:

Jak nie stracimy gruntu pod nogami i uda się w weekend wyjechać a ja nie dokonam w rozpaczy i tupactwie jakiegoś samouszkodzenia... to najlepszym terminem byłby przyszły weekend. Nie wiem jak lepiej sobota czy niedziela?
A jak Tobie bardziej pasuje?

Przepraszam, że tak bełkoczę, ale tradycyjnie już, chciałam się wytłumaczyć a wyszłojak wyszło. :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt sty 13, 2012 8:40 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy kocur na klatce schodowej :(

Witamy się porannie. :kotek:

horacy 7

Post » Pt sty 13, 2012 8:51 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy kocur na klatce schodowej :(

:ok: :ok: :ok:
Kciuki za Milę i Maurycego, oraz inne kociaste :kotek:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Pt sty 13, 2012 19:28 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy kocur na klatce schodowej :(

:ok: :ok: :ok:
Wszystkiego DOBREGOOOO kotusiom!

raiya

Od: Pon sty 09, 2012 17:02

Post » Pt sty 13, 2012 23:14 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy kocur na klatce schodowej :(

Przed godziną wróciliśmy z Olsztyna.Misza był na przeglądzie u wetki,ma około dwóch lat.Ma zap.spojówek i rany po pogryzieniach i walkach poza tym ok.Został zaszczepiony.Reszta towarzystwa zrzuca wszystko ,bije się itp.Kasztanowej i Yukiemu dziękuję za prezent fotki Yukiego i kubeczek. :1luvu:

horacy 7

Post » Pt sty 13, 2012 23:17 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy kocur na klatce schodowej :(

i tylko domu brak :(
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pt sty 13, 2012 23:30 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy kocur na klatce schodowej :(

ruda32 pisze:i tylko domu brak :(

Niestety ,a serce pęka jak jedne mają miłość ,pełen brzuszek a inne samotne,zapomniane próbuja trwać i w końcu poddaja się i odchodzą.

horacy 7

Post » Sob sty 14, 2012 21:18 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy kocur na klatce schodowej :(

Koty szaleją ,wszędzie ich pełno nawet pod drzwiami mieszkania wartownika mamy który trwa dzień i noc dzielnie. :wink:

horacy 7

Post » Nie sty 15, 2012 0:26 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

A ja mam bonus :)

foty :ok:

Zosia, oczywiście przy tv no bo gdzieżby indziej ;)

Obrazek Obrazek

Lord

Obrazek

No i klatkowy Misza... :(

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]