OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 25, 2011 11:12 Re: OTW5-PILNE kotka wróci na ulicę DT! post 2

Link nie działał ale chyba chodzi o ten :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lis 25, 2011 11:28 Re: OTW5-PILNE kotka wróci na ulicę DT! post 2

kussad pisze:

Link nie działał ale chyba chodzi o ten :wink:

Na tym kompie tak jest z fb. W 2 poście jest wszystko.
Dzięki!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lis 25, 2011 19:10 Re: OTW5-PILNE kotka wróci na ulicę DT! post 2

Jestem cały czas tylko nic madrego do napisania nie mam.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt lis 25, 2011 20:02 Re: OTW5-PILNE kotka wróci na ulicę DT! post 2

Poszły ogłoszenia Puciatki :idea: Oby się udało. Fot nie dostałam ale to nic.Jak ktoś ma się zakochać to to zrobi.
Kciuki potrzebne. :ok:
W środę będzie musiała opuścić Koterię.

Ide obrabiać stado bo mnie zjedza. Od przyjścia tylko tworzę , pisze, dodaje...
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 25, 2011 21:51 Re: OTW5-PILNE kotka wróci na ulicę DT! post 2

Wspomnij o mnie, proszę. Wkrótce sobota, pan sąsiad w nocy jeździ taksówką i wraca w porze karmienia kotów.
Bardzo chcę go uniknąć :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lis 26, 2011 7:34 Re: OTW5-PILNE kotka wróci na ulicę DT! post 2

MalgWroclaw pisze:Wspomnij o mnie, proszę. Wkrótce sobota, pan sąsiad w nocy jeździ taksówką i wraca w porze karmienia kotów.
Bardzo chcę go uniknąć :(

Wspominam i wspomnę.

Kocia z Koterii już w necie krąży. Nikt tak żarliwie o 5 rano sie nie modlił jak ja.Niech znajdzie się dla niej dom,tymczas ... Trzymajcie kciuki.
Po powrocie znalazłam maila z pomocną ręką :roll: . Radzono mi ...założyć watek na miau. Tam szybko mi pomogą DT /DS znaleźć :mrgreen:

A bury nadrzewny pcha sie na ręce ale do kontenerka nie chciał wejść. Ma zabieg we wtorek. I znów sobie sama załatwiam problem. Bo co dalej???? Pomodlić się o zdziczenie? Kota nie ludzia :mrgreen: . Bo tym drugim nie brakuje niczego w tej dziedzinie.

Ide ochłonąć. Pomyję kuwety. To takie relaksujące zajęcie :?
Obrazek

ASK@

Post » Sob lis 26, 2011 8:13 Re: OTW5-Życie albo śmierć (post 2) PILNIE DT/DS

prosze o zaglądanie
viewtopic.php?f=1&t=136169&p=8249610#p8249610
dostałam wieści od wetki
Kicia choruje.
Nie podoba mi sie. Zmienilam antybiotyk. Jutro zadzwonie do koterii i zapytam jak sie czuje, ale nie wiem co sie z nia dzieje - czy tylko zaostrzyl jej sie wczesniejszy stan, czy dolaczyly sie jeszcze jakies patogeny. Ale dzis wygladala zle i nienormalnie.

Okropnie sie slinila, mozliwe ze zlizala z brzuszka srebro a ma jakies uczulenie. Cokolwiek. W kazdym razie jest na obserwacji :/

Kciuki poprosze.
Obrazek

ASK@

Post » Sob lis 26, 2011 9:29 Re: OTW5-Życie albo śmierć (post 2) PILNIE DT/DS

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Sob lis 26, 2011 9:31 Re: OTW5-Życie albo śmierć (post 2) PILNIE DT/DS

:( jeszcze chorba przypałętała się pingwince :|
mała nie daj się :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob lis 26, 2011 14:24 Re: OTW5-Życie albo śmierć (post 2) PILNIE DT/DS

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob lis 26, 2011 15:10 Re: OTW5-Życie albo śmierć (post 2) PILNIE DT/DS

Kciuki są, Asiu. Nieustanne. Gdyby kciuki mogły pomóc, na pewno wszystko na świecie byłoby dobrze :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lis 26, 2011 18:16 Re: OTW5-Życie albo śmierć (post 2) PILNIE DT/DS

Żuczuś znów ma biegunkowe stempelki. Nasz świat to świat wg Żuczka. Kupka Żuczka, pupka Żuczka,micha Żuczka... A gdzieś w tym kupalowym świecie my i nasze codzienności. Czyli dla urozmaicenia...koty :mrgreen:
Żuk podrósł. Danka wróciła to to stwierdziła.I głos mu się zmienił. Ale jak ktoś codziennie ryczy na opieszała służbę to i głos wyrabia. Przepuklinka jakby większa.
Żunio ma humorek, zaczepia koty i teraz przedkłada ich towarzystwo nad naszym. Waży ponad 80. Ile to strzykawek musiał połknąć :roll: . Teraz już dorósł bo je z łyżeczki. Robi się także wybredny. Nie zje wszystkiego, kręci nosem i widać jaki jest niezadowolony. Teraz karmiony gotowanym kurakiem kręcił nosem, memlał, wzdychał...Jeszcze jedna łyzia obrzydlistwa i kot padnie. Dostał indora bo nikt nie chce widzieć padającego Żuka :mrgreen: .
Obrazek

ASK@

Post » Sob lis 26, 2011 19:26 Re: OTW5-Życie albo śmierć (post 2) PILNIE DT/DS

Asiu - tak bez sensu napisałam to na wątku Melissy, zamiast na Twoim:

joluka pisze:Asiu - sorry, że nie odpowiedziałam, ale przez trzy dni nie miałam dostępu do forum. A dzisiaj jeszcze miałam dzień z rodzinnym pogrzebem - dopiero wróciłam do domu :( . Na szczęście Jacek wrócił już ze służbowego wyjazdu i mogę skorzystać z jego laptopa - inaczej jeszcze przez weekend nie wiedziałabym, co tu się dzieje.

Bardzo mi przykro z powodu krówci w Koterii - tam tyle miziaków czeka w klatkach, że serce pęka. Wszystkie by się wzięło :cry: . Czy koteczka ma jakieś ogłoszenia, oprócz tego fb? Może wykupię jej pakiet u CatAngel? Niewielki teraz niestety ruch w adopcjach, ale może ktoś cudem ją wypatrzy i się zakocha :ok: :ok: :ok: ? Bardzo chciałabym, żeby nie wracała na ulicę... Melissa była w tej samej sytuacji... :(

Ale widziałam w Twoim wpisie, że krówcia coś kiepsko się poczuła w Koterii????? :(

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Sob lis 26, 2011 21:59 Re: OTW5-Życie albo śmierć (post 2) PILNIE DT/DS

joluka pisze:Asiu - tak bez sensu napisałam to na wątku Melissy, zamiast na Twoim:

joluka pisze:Asiu - sorry, że nie odpowiedziałam, ale przez trzy dni nie miałam dostępu do forum. A dzisiaj jeszcze miałam dzień z rodzinnym pogrzebem - dopiero wróciłam do domu :( . Na szczęście Jacek wrócił już ze służbowego wyjazdu i mogę skorzystać z jego laptopa - inaczej jeszcze przez weekend nie wiedziałabym, co tu się dzieje.

Bardzo mi przykro z powodu krówci w Koterii - tam tyle miziaków czeka w klatkach, że serce pęka. Wszystkie by się wzięło :cry: . Czy koteczka ma jakieś ogłoszenia, oprócz tego fb? Może wykupię jej pakiet u CatAngel? Niewielki teraz niestety ruch w adopcjach, ale może ktoś cudem ją wypatrzy i się zakocha :ok: :ok: :ok: ? Bardzo chciałabym, żeby nie wracała na ulicę... Melissa była w tej samej sytuacji... :(

Ale widziałam w Twoim wpisie, że krówcia coś kiepsko się poczuła w Koterii????? :(

Tak. Podobno nie jest fajnie.
Asiu dałam jej wczoraj 50 ogłoszeń.Dzieki za propozycje wykupu pakietu. Chetnie skorzystam bo nie wyrabiam się :oops: .Teraz Puciatka choruje i sama nie wiem czy dawac na ten czas inne. Czekam ciagle na obiecane nowe fotki.Mamy też jakieś z domu, tylko wgrać trzeba.Przypomniałam sobie wieczorkirm. Nie wiem jakie wyszły ale może coś sie dobierze.Jakis inny tekst i można ruszać.
Obrazek

ASK@

Post » Sob lis 26, 2011 22:15 Re: OTW5-Życie albo śmierć (post 2) PILNIE DT/DS

Byłam na FB - udostępniałam koteczkę!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

[poprzednia][następna]