BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przekaż 1%

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon cze 18, 2012 11:41 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

alareipan pisze:A Rudolf i Pindzia od tygodnia już w swoim Domu :ok: :ok: I najważniejsze, że dają radę! Nawet Pindzia nas zaskoczyła śmiałością, której przez ostatnie miesiące nie raczyła ujawnić ;) :ok: :ok:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Muszę zrobić porządki na 1. :oops: Obiecuję to zrobić w tym tygodniu!

ciesze sie niesamowicie :D :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Nie cze 24, 2012 17:11 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

W ostatnim czasie odwiedziłam niektóre moje byłe tymczasy w ich DS-ach.

EMI/NIEZAPOMINAJKA :1luvu:

ObrazekObrazekObrazek

FILIP: :1luvu:

ObrazekObrazekObrazek

MANIA: :1luvu:

ObrazekObrazekObrazek

A ten tymczasik jest nowy. Zabrałam go ze schronu w zeszłą niedzielę (jak tylko pojawił się w szpitaliku).
Leczy się bardzo ładnie z kk. Dziś był ostatni zastrzyk. Paskudna nadżerka na pół języczka jaśnieje. Jeszcze trochę pozostałości wszołów zostało nam do wyczesania.

Oto ALF : :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Sob cze 30, 2012 17:06 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

wszystkie cudowne :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Post » Nie lip 08, 2012 17:50 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Dziś do swojego domku pojechał mój maleńki ( 400g zmienił na 900g), ukochany , najsłodszy ALF (nazywany przeze mnie Królem Lwem) :1luvu: .
Dzieciak zamieszkał wraz z inną Paluszanką , niejaką Emi/Niezapominajką :D . No i z jej przyjaciółmi : kotką Kasią , pieskami : Karolkiem , Kubą i Saszą.
A ja tęsknię zamiast się cieszyć :? .
Głupia baba ze mnie .
Ostatnio edytowano Nie lip 08, 2012 21:30 przez MałgosiaZ, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Nie lip 08, 2012 18:02 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Gratulacje! No i domek już sprawdzony... tylko pozazdrościć.
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Nie lip 08, 2012 21:08 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

MalgosiaZ pisze:Dziś do swojego domku pojechał mój maleńki ( 400g zmienił na 900g), ukochany , najsłodszy ALF (nazywany przeze mnie Królem Lwem) :1luvu: .
Dzieciak zamieszkał wraz z inną Paluszanką , niejaką Emi/Niezapominajką :D . No i z niej przyjaciółmi : kotką Kasią , pieskami : Karolkiem , Kubą i Saszą.
A ja tęsknię zamiast się cieszyć :? .
Głupia baba ze mnie .

to wielka radosc, ale tez rozumiem Twoj smutek.... tesknota daje sie we znaki....

dobrze, ze Alf i Emi/Niezapominajka znalezli swoj wlasny Dom - i to dzieki Tobie - wielkie uklony, Małgosiu - trzeba sie cieszyc - oby bylo im tam tak dobrze jak u Ciebie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Post » Pon lip 09, 2012 12:37 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Małgosiu, gratuluję udanej adopcji! Na pewno Alfik będzie zadowolony.

W piątek zrobiłam kilka zdjęć Bursztynkowi - już po czyszczeniu oczodołu i usunięciu klejnotów :lol: .
Obrazek

W sumie to już chętnie bym się sierściucha pozbyła, bo nie da się z nim wytrzymać :evil: Terroryzuje wszystkich. robi co chce, ze wszystkiego robi sobie zabawkę. Jak tylko otworzy się drzwi to ucieka do sąsiadów i czeka aż u nich się drzwi otworzą. Bywa u nich nawet dwa dni i też terroryzuje. Tym razem psa. Je z jego miseczki, śpi na jego posłaniu. Psem jest narcystyczny i szczekliwy york, ale Bursztyn chyba go już zdominował.
Obrazek

Można powiedzieć, że przy wszystkich swoich wadach :wink: ma także spore poczucie humoru. Dzisiaj musiałam po nim posprzątać porozwalane rzeczy z łazienki. Zmęczona poszłam do pokoju i zamknęłam drzwi, aby od ryżego odpocząć. Ten pomiauczał chwilę, a potem narobił na wycieraczkę i wzunął mi ją pod drzwiami :roll: .
Obrazek

Bursztynek ma też dobre cechy. Nie można się na niego zbyt długo gniewać, bo zaraz człowieka czymś rozśmieszy. Dbanie o niego nie wymaga dużo wysiłku - raz na tydzień wystarczy odkurzyć. Dzięki wynajdowaniu różnych "zabawek" w najbardziej niedostępnych miejscach w domu, dowiedzieliśmy się, co śmierdziało pod wanną od trzech lat. :roll:

Ozymandias

Od: Pon maja 18, 2009 8:41

Post » Pon lip 09, 2012 18:04 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Ale on wypiękniał 8O .
No cudo :1luvu:
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Pon lip 09, 2012 19:33 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Ozymandias pisze:Obrazek
Można powiedzieć, że przy wszystkich swoich wadach :wink: ma także spore poczucie humoru. Dzisiaj musiałam po nim posprzątać porozwalane rzeczy z łazienki. Zmęczona poszłam do pokoju i zamknęłam drzwi, aby od ryżego odpocząć. Ten pomiauczał chwilę, a potem narobił na wycieraczkę i wzunął mi ją pod drzwiami :roll:

:ryk: :ryk: :ryk:

tillibulek

Post » Wto lip 10, 2012 18:45 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

??? Obrazek
??? Obrazek
To urocze rodzeństwo trafiło pod moją strzechę. Chłopiec jakoś sobie radzi ze spodeczkiem mleczka ale stałego nie umie jeść. Dziewczynka jest absolutnie butelkowa...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Wto lip 10, 2012 20:24 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Moha pisze:??? Obrazek
??? Obrazek
To urocze rodzeństwo trafiło pod moją strzechę. Chłopiec jakoś sobie radzi ze spodeczkiem mleczka ale stałego nie umie jeść. Dziewczynka jest absolutnie butelkowa...

och :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Post » Wto lip 10, 2012 20:44 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Wielkościowo wyglądają na takie co powinny same jeść. Szybko załapią 8) .
Jedzonko rozrzedzaj . I Alfikowi i schronowym maleństwom nawet pasztecik RC rozcieńczałam przegotowaną wodą.

Ale słodziaki z nich :1luvu: .

Ciocia Moha - jeśli potrzeba mam fajną klatkę . Alfik w swoim domku a ja za tydzień urlop . Chwilowo nikogo nie przygarnę , więc mogę pożyczyć.
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Wto lip 10, 2012 21:05 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

klatkę mamy, teraz potrzebne kciuki. Kocurek po południu stał się osowiały, byliśmy u weta: nie wiadomo co, ale coś się kluje
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Wto lip 10, 2012 22:04 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

I kciuki i ciepłe myśli macie od nas zapewnione :flowerkitty:
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Śro lip 11, 2012 8:34 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Śmnieszne maluchy, oby nic im nie było i załapały jedzenie :ok: .
Moha, zrób chłopakowi test na pp.
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

[poprzednia][następna]