2 kociaki (6tyg) DT/pilne!!! Orunia Gorna/Gdansk str. 28

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie maja 15, 2011 20:01 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

No to super :D

To ja ewentualnie będę przekazywać do soso :) albo Agor-ii jak będę miała tel - bo jak na maila to sensu nie ma - i tak nie piszą :roll:
Państwo z Grudziądza się zniechęcili - chyba Agor-ia ich wystraszyła :wink:

A ten Pan co go nie było słychać to chyba ten sam co mu kot wypadł przez okno/balkon :roll:

Bardzo się cieszę z domku dla mamuśki, bardzo :ok: :ok: :ok:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Pon maja 16, 2011 14:12 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Cześć dziewczynki :)

Piątkowa adopcja niestety nie wyszła, a szkoda, bo domek jest super, ma ode mnie już dwa koty ;) Warunkiem kolejnych dwóch była przeprowadzka z mieszkania do domu, która niestety się opóźni i to znacznie, więc nie ma sensu czekać.

Kociaki zmieniają sie z dnia na dzień, Mikuś, zwany przeze mnie Frankiem dogonił Mouse, zwaną przeze mnie Kluseczką, a sama Kluseczka z kotka niezależnego stała się mega miziakiem.

Ludzi odzywa się sporo, ale albo są domkiem wychodzącym, albo nie chcą podpisywac umowy adopcyjnej - pierwszy raz mam tak dużo protestów odnośnie umów, aż jestem zdziwiona, chyba mnie coś ominęło ;)
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Pon maja 16, 2011 14:14 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Dziewczyny gratuluję adopcji, i zaciskam kciuki za kolejne maluchy, te od Eli i od Agori ;)
no i przede wszytskim cieszę się że mamusia trafiła do tak świetnego domu do człowieka którego zna i jest do niego przywiązana, niesamowita historia ;)

:ok:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon maja 16, 2011 14:18 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Marea pisze:Dziewczyny gratuluję adopcji, i zaciskam kciuki za kolejne maluchy, te od Eli i od Agori ;)
no i przede wszytskim cieszę się że mamusia trafiła do tak świetnego domu do człowieka którego zna i jest do niego przywiązana, niesamowita historia ;)

:ok:

Sorry, że nie odpisałam, miałam najazd rodzinny :]

Kociaki też reagują na głos, gdy je wołam, to leca do mnie z drugiego końca mieszkania, prawie się potykając o nóżki. Zaczepiają mnie cały czas, lubia być brane na ręce i całowane po brzuszkach :D, próbują się wspinać po moich gołych nogach (długo nie wyjdę w spódnicy ;) ), kochają Adama buty :roll: , szybko się uczą (głównie figli) i są ogromnie słodkie :1luvu: Mam nadzieję, że trafią na najlepszy domek, bo sa bardzo ufne.
Obrazek Obrazek

soso

Post » Pon maja 16, 2011 14:22 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

wybaczam ;)
jak masz wiecej fotek, podeślij to zrobie gumtree czy gratke ;) jeśli oczywiście pomocy w ogłoszonkach potrzebujesz ;)
Obrazek

Marea

Post » Pon maja 16, 2011 14:25 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Marea pisze:wybaczam ;)
jak masz wiecej fotek, podeślij to zrobie gumtree czy gratke ;) jeśli oczywiście pomocy w ogłoszonkach potrzebujesz ;)

Przyda się, bo ja głównie allegro i trojmiasto, ale fotki mam tylko te co od Biamilki i z Allegro (Adam ciągle w delegacjach, więc nie ma komu kotów focić :P )
Obrazek Obrazek

soso

Post » Pon maja 16, 2011 14:31 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Ok to pościagam te z allegro i zrobię mix...wieczorkiem
Obrazek

Marea

Post » Pon maja 16, 2011 14:42 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

A ja postaram sie jak najszybciej dorobić nowe, bo maluchy naprawde są śliczne :)
Obrazek Obrazek

soso

Post » Pon maja 16, 2011 14:48 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Trzeba maluchy jak najszybciej oddać :roll:
Za 2 / 3 tyg będzie dostawa następnych, ok 5-6 tyg :roll: :mrgreen:
W Porcie mam niedawno urodzone w garażach, mamusia śliczna dzika Triu na którą poluję ponad rok :evil: w ubiegłym roku miała srebrne (whiskasowe) i tri kociątka
kolejna partia na Piastowskiej, ciemne buraski będą :roll:

Gdybyście miały mnie na uwadze w niedalekiej przyszłości będę dozgonnie wdzięczna za pomoc ;)
Obrazek

Marea

Post » Pon maja 16, 2011 15:33 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Marea pisze:Trzeba maluchy jak najszybciej oddać :roll:
Za 2 / 3 tyg będzie dostawa następnych, ok 5-6 tyg :roll: :mrgreen:
W Porcie mam niedawno urodzone w garażach, mamusia śliczna dzika Triu na którą poluję ponad rok :evil: w ubiegłym roku miała srebrne (whiskasowe) i tri kociątka
kolejna partia na Piastowskiej, ciemne buraski będą :roll:

Gdybyście miały mnie na uwadze w niedalekiej przyszłości będę dozgonnie wdzięczna za pomoc ;)

Na mnie możesz liczyć ale tylko na taki dta czyli dom tymczasowy awaryjny, bo mam skomplikowaną sytuację ze względu na Małgonię więc jakby co to daj znać.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon maja 16, 2011 19:49 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Kluseczka pojechała do nowego domku ;-) Domek super, odpowiedzialny, uświadomiony, bardzo sympatyczni ludzie - jak ja kocham takie adopcje :)))

Teraz biedny Franek miaukoli bo nie ma kogo za ogon podgryzać :kotek:
Obrazek Obrazek

soso

Post » Pon maja 16, 2011 20:33 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

:ok: ojoj to faktycznie, już Biamlimia pisała że Mickey vel Franuś zdecydowanie nie lubi samoności :roll: mam nadzieję że i on szybciutko znajdzie swój domek :ok:
Obrazek

Marea

Post » Pon maja 16, 2011 21:02 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Jutro mam kolejna wizytę, więc kto wie :)
Obrazek Obrazek

soso

Post » Pon maja 16, 2011 21:16 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

trzymam mocno :ok:

dostałam maila od Pani Marzeny - Flawiusz całkiem się zadomowił, kuwetka uregulowana, wszędzie go pełno, jest super :mrgreen: :ok:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Pon maja 16, 2011 21:26 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

ahhh gratuluję sukcesów... jakie to wszytsko dziwne, kochamy zwierzątka, cieszymy się że je ratujemy, kibicujemy jak rosną, a ja dziś 5tce jeszcze nie narodzonej życie odebrałam ehh :roll: chciałoby się o tym nie myśleć :roll: (znów zrzędzę :))
Obrazek

Marea

[poprzednia][następna]