Boguś był całkiem sam.Znalazł dom.Uciekł i zaginął?????

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 03, 2011 10:23 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Tamarka, już piłam i nic.
Mnie to by się jakiś speed chyba dzisiaj przydał :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lut 03, 2011 11:09 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Ja to kawy w ogóle nie piję.
Jak wypiję jedną w miesiącu to wszystko, i to nie kawa, nie kawa z mlekiem, tylko mleko z kawą.
Duży kubek, jakieś 4/5 kubka spienionego mleka i 1/5 kawki, aromat słaby :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lut 03, 2011 11:11 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Gosiu, ja rozpuszczalską zalewam tylko gorącym mlekiem. HSB nie może na to patrzeć :lol:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Czw lut 03, 2011 11:13 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

gosiaa pisze:Ja to kawy w ogóle nie piję.
Jak wypiję jedną w miesiącu to wszystko, i to nie kawa, nie kawa z mlekiem, tylko mleko z kawą.
Duży kubek, jakieś 4/5 kubka spienionego mleka i 1/5 kawki, aromat słaby :)

ja też taką piję :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw lut 03, 2011 11:14 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Ja też piję słabą kawę i ona na mnie nie działa. Ale ją lubię.
Mam rytuał poranny z kawą w pracy.
W domu nie muszę kawy w ogóle pić :)
Obrazek

magdaradek

Post » Czw lut 03, 2011 12:05 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Znalazłam Was :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw lut 03, 2011 12:05 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Szura-najmysi mama pisze:Znalazłam Was :ryk: :ryk: :ryk:

zapraszam!! Bardzo się cieszę :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Post » Czw lut 03, 2011 12:06 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

A ja nic nie wiedziałam o Bogusiu :oops:
Teraz doczytuję i mam nadzieję, że się chłopak ładnie wyciszy i z siusianiem uspokoi :ok: :ok: :ok:
Boguś jest prześliczny :love: , a Ty Madziu, przekochana :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mnie nie wolno pić kawy, a ją uwielbiam. Grzeszę więc sobie napojem kawowym czyli minimalną ilością kawy rozpuszczalnej z duuużą ioścą wody :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lut 03, 2011 12:26 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Przeczytałam relację z nieprzespanej nocy i współczuję wam
Magdaradek jesteś chyba doskonałym kocim psychologiem :)
tak potrafisz wczuć się w kocie emocje.
Wyobrażam sobie jaki Boguś musiał być szczęśliwy przytulając się do twojego TŻta
i ssąc rękaw jego piżamy :)
Widać że on potrzebuje czułości bo miał jej za mało .
Miejmy nadzieję że na dniach wyciszy się .
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw lut 03, 2011 17:18 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Magda doczytałam i powiem Ci, że to chyba coś tej nocy było, bo i moja punkt 2:30 narobiła rabanu, żeby tylko mnie obudzić :evil: Zła byłam bardzo. Potem to już nie sen, bo wstawać musiałam przed 6.

Trzymam mocne :ok: żeby furagin pomógł i żeby Boguś chociaż trochę okiełznał swoje uczucia, a właściwie sposób w jaki je okazuje ;)

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Czw lut 03, 2011 22:13 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Doczytałam wątek :D
Trochę żałuję, że zmieniłyście tytuł wątku :ryk: Boguś dresiarz było zabawnie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
(Jak miałam rudego Ilicza to chętnych na niego było kilku z racji imienia, na jego identycznego brata Ilię ,już nie, Kazdy pytał o Ilicz :ryk: )
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw lut 03, 2011 23:08 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Musiałam sprawdzić o co chodzi z tym Ilicz'em, ale już wiem :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lut 04, 2011 15:39 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

i ja Was znalazłam. całkiem przypadkiem na wątku schroniskowym się wydało, że Magda ma nowego tymczasa. sama to się nic nie pochwaliła :wink:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Pt lut 04, 2011 17:01 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Też dotarłam i dołączam wielkie :ok: :ok:

Coś w nocy musiało "być", bo moja panna też po 2-giej po czułości przyszła, a potem szalała z zabawkami, a na ogół śpi grzecznie :roll:
edit: :oops: u Was to była wczorajsza noc, a u mnie dzisiejsza - to z rozpędu i zmęczenia po całym tyg.
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pt lut 04, 2011 17:57 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Witamy nowe Ciocie :mrgreen:

Boguś koffa mojego męża ;) och, jak on go kocha :1luvu:
przybiega do niego jak piesek na każde zawołanie, a zagaduje, a grucha, a śpiewa ;)

do mnie podchodzi z dystansem. Ja jestem ta od dawania żarcia :twisted:

jak wyciągam gwałtownie rękę to się kuli :(
on chyba był karcony :( no i chyba przez kobietę :?

mam nadzieję, że o tym szybciutko zapomni :ok:

aha i od wczoraj nie zlokalizowałam żadnych siuśków poza kuwetą :ok: chyba furagin zadziałał :D
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]