Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 28, 2011 21:22 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

nic nowego, nikt go nie chce :( . Był nie dawno na badaniach, przed którymi miał być na czczo. Wobec tego w pokoju, gdzie przebywał tymczasowo, kotka-sąsiadka miała karmę na parapecie.
Nasza sierota była na tyle głodna, że wyskoczyła na parapet i badania trzeba było przesunąć na kolejny dzień :)
Badania jak zwykle, cudów nie będzie, leukocyty ponad 20 tys ....
Na szczęście cały czas wspiera kociaka finansowo przyjaciel koni (bardzo dziękuję :1luvu: ) więc jesteśmy w stanie nadal go utrzymywać

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro gru 28, 2011 21:29 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Oby w tym nadchodzącym Nowym Roku znalazł wreszcie swój dom :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw gru 29, 2011 19:45 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Tweety pisze:nic nowego, nikt go nie chce :( . Był nie dawno na badaniach, przed którymi miał być na czczo. Wobec tego w pokoju, gdzie przebywał tymczasowo, kotka-sąsiadka miała karmę na parapecie.
Nasza sierota była na tyle głodna, że wyskoczyła na parapet i badania trzeba było przesunąć na kolejny dzień :)
Badania jak zwykle, cudów nie będzie, leukocyty ponad 20 tys ....
Na szczęście cały czas wspiera kociaka finansowo przyjaciel koni (bardzo dziękuję :1luvu: ) więc jesteśmy w stanie nadal go utrzymywać

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
gerardbutler

Post » Śro kwi 11, 2012 14:54 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

nasza bida odeszła 15 minut temu;((((( Nagle. Jakoś dzisiaj poczuł się gorzej, nie miał siły wstać. Nasz Robert jechał właśnie po niego aby pokazać pani doktor...

Tweety

Post » Śro kwi 11, 2012 14:57 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Biedny Kubus.
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro kwi 11, 2012 15:09 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

a jeszcze w sobotę wspinał się na drapaczek. Ostatnie kilka tygodni był już u karalucha, myślę, że lepszej opieki niż u Agi nie mogliśmy mu zaoferować

Tweety

Post » Śro kwi 11, 2012 15:27 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Strasznie przykro... :(
Malutki... [']
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro kwi 11, 2012 16:31 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

:cry: Kubuś [']
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro kwi 11, 2012 16:50 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Tak bardzo mi żal :cry: .Był jednym z pierwszych kotków , których historię poznawałam , kiedy dopiero co zarejestrowałam się na forum.
Żegnaj Kubuniu[*]
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Śro kwi 11, 2012 17:11 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Żegnaj Kubusiu [*] :(
Tweety, Kubuś dzięki Wam kawał czasu mógł czuć się czyimś kotkiem, zadbany, zaopiekowany, miał człowieka. Nie musial tułać się po targowiskach. Był szczęśliwy.
Dzięki za to wszystko, co dla niego zrobiliście. Dzięki za wszystko, co robicie dla tych biednych, bezimiennych, porzuconych, opuszczonych.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro kwi 11, 2012 17:48 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Jasdor, ale liczyliśmy, że dłużej pożyje, wyniki sprzed 3 tygodni, jak na niego, były bardzo dobre, miał odstawione leki, karmę już też bytową i tak nagle go wzięło ... Tyle, że zdarzało mu się siusiać pod siebie ale do kuwetki też chodził. Do niedawna, mimo tych zwyrodnień i sztywnych stawów, był w stanie wskoczyć na parapet, bo była tam karma innego kota a on miał być na czczo przed badaniami :)

Był u nas 1,5 roku i bardzo żal, że tylko tyle ...

Tweety

Post » Śro kwi 11, 2012 17:55 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Daliście mu półtorej roku dobrego życia i za to Wam dziękuję.
Bolało mnie że nie mogłam mu pomóc, bo przecież był z mojego miasta, ale na szczęście pojawiły się dobre anioły, czyli Wy.
Kubusiu biegaj po zielonych łąkach [i] :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro kwi 11, 2012 17:57 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Tweety, my byśmy chcieli, żeby one żyły wiecznie...wszystkie...
Ten konkretny Kubuś, nie miał szans bez pomocy nawet na tydzień życia. A dzięki Wam przeżył pięknie 1,5 roku. Pewnie, że za krótko, ale te 1,5 roku to dar od losu, przez Was wykorzystany. Jak sobie przypomnę, w jakim był stanie... :(
To zawsze boli. Czy to kocie dziecko, czy koci staruszek, czy kociak w sile wieku. Zawsze jest zbyt krótko.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro kwi 11, 2012 19:57 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Tweety pisze:nasza bida odeszła 15 minut temu;((((( Nagle. Jakoś dzisiaj poczuł się gorzej, nie miał siły wstać. Nasz Robert jechał właśnie po niego aby pokazać pani doktor...

Przykro mi, bardzo. :(

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Śro kwi 11, 2012 20:29 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Kubuś [*]

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

[poprzednia][następna]