Myślę, że Kraków nie powinien być problemem, czasem jechały nasze zwierzaki tam. Tylko, że formalności to już z prezesową telefonicznie trzeba- 500649910
Mamy zgłoszone nowe koty- więc niebawem Wam je pokażę-myślę, że poniedzieli będą już zdjęcia.
Założyłam wątek dwóm kocurkom.Miałam dostać więcej informacji i zdjęć, ale nic nie dostałam.Nie mogę prowadzić wątku viewtopic.php?f=13&t=140706 Są pod opieką TSPZ.
Znam tarnobrzeskie koty, kilka tymczasowałam.Są nie tylko piękne, ale mają cudowne charaktery.Coś może w tym mieście jest szczególnego, bo ostatnio dowiedziałam się, że właśnie w Tarnobrzegu np. ludzie żyją najdłużej
Mega pilna sprawa! Wszystko opisane jest tutaj www.tspz.pl ale w skrócie, miasto odcięło prąd w budynku w którym mieszkały koty oraz psy, więc lada chwila wszystkie zwierzaki będą marzły. Prosimy o domy stałe lub tymczasowe dla podopiecznych Stowarzyszenia!! Możliwe zorganizowanie transportu, jeśli tylko ktoś zechciał by pomóc!
Dla mnie to po prostu skandal Po jakiego grzyba ustawy, skoro samorządy nie dość, że nie robią nic, do czego są zobligowani to jeszcze przeszkadzają.Olszański? Uwaga TVN? Już chyba tylko media coś mogą zdziałać.