spinca pisze:O jezu! Nie mam czasu.... no poszła, no!
Wszystko dobrze, dom fajny, niech jasna cholera weźmie.....
A my ryczymy! Oto newsy
A czy ja dobrze zrozumiałam, że kocia Spineczka znalazła już wspaniały, własny domek?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
spinca pisze:O jezu! Nie mam czasu.... no poszła, no!
Wszystko dobrze, dom fajny, niech jasna cholera weźmie.....
A my ryczymy! Oto newsy
Neigh pisze:Mam kłopot z Fridą nazywaną u mnie w domu Owcą.
Otóż leje na łożko. Nie wiem co jej odbiło, bo po odlowieniu była wzorcowo kuwetkowa.
Teraz kupale i owszem w kuwecie, ale siku na łożko. Nie pomaga przykrywanie folią, non stop zmiany ( także kołdry, poduszek, materaca)............uparcie leje. Łącznie z włażeniem do skrzyni na pościel.......i laniem tamże.
Rozważam zbadanie jej moczu.....chociaż nie wiem czy możliwe by tu leżał problem.
Feliway by się niewątpliwie przydał......ale drogie tałatajstwo obrzydliwie.
Jaś&Małgosia pisze:Frido-Owca juz tyle w zamknieciu siedzi, ze moglo jej sie na mozg rzucic... Ja bym obstawiala jednak okazywanie niezadowolenia w ten sposob. Kiedys zabieralam z powrotem z ds kotke, ktorej sie nie spodobalo i do lozka siusiala non stop - ani u nas ani w ostatecznym ds tak wiecej nie zrobila.
Moze ktos na forum mialby cale ustrojstwo do feliwaya zeby choc pozyczyc na jakis czas - sam wklad zeby dokupic jest juz tanszy.
Rasma pisze:Czy wszyściutkie koteczki mają już domki? Bo z chęcią zaoferowałabym się jako domek dla jednego z maluchów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości