Delikatna Trisia szuka DS! Lalunia i Chmurka już na swoim!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 11, 2010 14:18 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

no wlasnie
magdajedral

Post » Nie gru 12, 2010 22:12 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

no właśnie,bo tu Promysio całą uwagę zabviera...

a Lalunia już zdrowiutka,
dziś, jak Bianka chciala mi pożyczyć na zapłacenie dlugu Laluni to się dowiedziałam ze ja już ten dług ze dwa tygodnie temu uregulowałam 8O 8O 8O a to w końcu 266zł to nie tak łatwo zapomnieć :mrgreen:
żeby mnie kto zabił to tego nie pamiętam...albo demencja albo totalne zakręcenie Promykiem :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie gru 12, 2010 22:46 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Smarti, może oni Ci tak z litości chociaż część długu umorzyli ;)

A w ogóle to dziewczyny są piękne, razem z Trisią to jest po prostu wszystko, co można powiedzieć o kotach - każda inna, wszystkie kochane.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon gru 13, 2010 19:30 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

To podrzucimy pięknoty :1luvu: :1luvu: :1luvu: niech ktoś wypatrzy i do super domku zabierze!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto gru 14, 2010 0:07 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Hopsamy! :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto gru 14, 2010 15:12 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Szalony Kot pisze:Smarti, może oni Ci tak z litości chociaż część długu umorzyli ;)

A w ogóle to dziewczyny są piękne, razem z Trisią to jest po prostu wszystko, co można powiedzieć o kotach - każda inna, wszystkie kochane.

noo-ja u nich za Promysia zostawilam ponad 300 zł!! To chyba mi się umorzenie należy,no nie??
Ale nie ma tak dobrze , coś mi świta że chyba byłam wtedy przy kasie i zapłaciłam a zapomniałam właśnie dlatego że wtedy jeszcze byłam przy kasie a strasznie przejęta Promysiem..

No właśnie-to już rozumiecie dlaczego Promyś ciągle w nerwach,jak ma taki wybór za drzwiami a skorzystać nie może...
Ostatnio edytowano Śro gru 15, 2010 12:29 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto gru 14, 2010 16:16 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Napiszę Wam tylko że dostałam od Madzi tel do Panstwa zainteresowanych Chmurką lub Lalunią.
Na dokocenie,dla póltorarocznej prześlicznej Tri,domek w Wawie-niewychodzący,dobrze karmiący i regularnie odwiedzający weta.
Jednym słowem ideał.
Zaprosiłam domek na forum.

Byłoby super jakby któraś z nich na świeta była już we własnym domku..

Ale na razie to wszystko tajemnica więc żeby nie zapeszyć to ciii...
:kotek: :kotek: :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Wto gru 14, 2010 16:37 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

No to potrzymam, tak po cichutku :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
a od czego to zależy czy i ktora panienka i kiedy bedzie w swoim domku? :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Wto gru 14, 2010 17:27 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

a ja nie wiem-chyba od tego ktora się spodoba najbardziej..

moim zdaneim Chmurka pasuje dla koteczki tricolorki,tych Państwa, idealnie :D
tamta koteczka jest podobno dominująca a Chmurka jest taka uległą,grzeczną i wesołą kicią.
Lalunia chyba sama wolałaby rządzić,chociaż z Chmurką i Trisią dogadują sie bez problemu.

smarti

Post » Wto gru 14, 2010 21:36 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Szalony Kot pisze:O jak fajnie :ok:
Jeszcze Trisia jest, to przecież też panienka na wydaniu ;)

nooo i to taka panienka co wali ślicznie poza kuwetkę :mrgreen:

smarti

Post » Śro gru 15, 2010 12:13 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

smarti pisze:a ja nie wiem-chyba od tego ktora się spodoba najbardziej..

tamta koteczka jest podobno dominująca a Chmurka jest taka uległą,grzeczną i wesołą kicią.
Lalunia chyba sama wolałaby rządzić,chociaż z Chmurką i Trisią dogadują sie bez problemu.

a co lalunia by powiedziała na towarzysza kota ? :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Śro gru 15, 2010 12:23 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

EdytaB_a pisze:
smarti pisze:a ja nie wiem-chyba od tego ktora się spodoba najbardziej..

a co lalunia by powiedziała na towarzysza kota ? :)

Czyzby potencjalny domek się zameldował na miau?? :D :piwa: :piwa: :piwa:

Marzenia11

[poprzednia][następna]