Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Ania_wwa pisze:Kocury już zainstalowane:) Dzięki jeszcze raz dla Iwony które przywiozła cały, dosyć spory ekwipunek:) No i dla całej reszty również wieeelkie uściski:)
Na razie jeszcze kocurków nie rozróżniamy:) Prawdopodobnie dlatego że Podróżnik(chyba) jest strasznie zestresowany i zaszył się pod kuchenną ławą... Na razie zostawiliśmy go w spokoju i mamy nadzieję że się zsocjalizuje.
Drugi, chyba Mars, od razu się zaaklimatyzował - jest bardzo towarzyski, dużo gada i śpiewa:) Zaczął się już bawić myszką i "zasiedział" miejsce przy komputerze:) Ale przeważnie chodzi za mną i "opowiada".
Fotki wstawię jak tylko uda i się zrobić:)
ASK@ pisze:bardzo się cieszę![]()
Chłopaki spokojnie poczekaja na domek.
teraz kolej na "moje"
Pixia pisze:To proszę podać mi na jaki tytuł zmienić, bo mi brak pomysłu.![]()
Kaprys2004 pisze:Następne szczecińskie nieszczęście..
viewtopic.php?f=13&t=114822&p=6255753#p6255753
Zauważcie, że maluchom grozi uśpienie, a o tym wątek nie krzyczy, banerek też. Prosiłam żeby to zmienili, bo dramat blisko..
CatAngel pisze:Kaprys2004 pisze:Następne szczecińskie nieszczęście..
viewtopic.php?f=13&t=114822&p=6255753#p6255753
Zauważcie, że maluchom grozi uśpienie, a o tym wątek nie krzyczy, banerek też. Prosiłam żeby to zmienili, bo dramat blisko..
Dobrze, że jesteś u nas na wątku z tym linkiem bo na innym już byś dostała bure że ""ZAŚMIECASZ"" innym wątekbrak jakiekogolwiek zrozumienia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości