+++Kotki Dorotki+++

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 06, 2010 14:15 Re: +++Kotki Dorotki+++ uciekł Ramzes z DS P O M O C Y

byle nie poszedł w stronę DS w Bytomiu, te kilkadziesiąt kilometrów, nawet nie chcę myśleć

Mimo wszystko nie przestawajcie szukać w okolicy Twojej siostry, z tego co piszesz tam jest optymalny teren do buszowania dla Ramzesa, więc duże prawdopodobieństwo, że się nie oddali. Tylko skoro nie zna swoich nowych dużych, to nie wiem.
A na Twój głos reaguje?

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Wto lip 06, 2010 14:21 Re: +++Kotki Dorotki+++ uciekł Ramzes z DS P O M O C Y

dite pisze:byle nie poszedł w stronę DS w Bytomiu, te kilkadziesiąt kilometrów, nawet nie chcę myśleć

Mimo wszystko nie przestawajcie szukać w okolicy Twojej siostry, z tego co piszesz tam jest optymalny teren do buszowania dla Ramzesa, więc duże prawdopodobieństwo, że się nie oddali. Tylko skoro nie zna swoich nowych dużych, to nie wiem.
A na Twój głos reaguje?

No niestety.
Cicialam i w nocy ok 1 i nad ranem i nic :(
Do Bytomia wątpie żeby się kierował to naprawdę bardzo daleko i cywilizacyjne smrody ogromne. A w Bytomiu był tylko 2 miesiące z czego w większości miaucząc i skacząc na klamkę :cry:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto lip 06, 2010 17:51 Re: +++Kotki Dorotki+++ uciekł Ramzes z DS P O M O C Y

na pierwszą .Rami może ktoś cię wypatrzy :(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro lip 07, 2010 7:18 Re: +++Kotki Dorotki+++ uciekł Ramzes z DS P O M O C Y

MIKUŚ pisze:Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Śro lip 07, 2010 14:08 Re: +++Kotki Dorotki+++ uciekł Ramzes z DS P O M O C Y

I jak, żadnych nowin o Ramzesie?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro lip 07, 2010 14:47 Re: +++Kotki Dorotki+++ uciekł Ramzes z DS P O M O C Y

Alienor pisze:I jak, żadnych nowin o Ramzesie?

Nic cisza :cry:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Śro lip 07, 2010 21:20 Re: +++Kotki Dorotki+++ uciekł Ramzes z DS P O M O C Y

codziennie zaglądam z nadzieją, że może ktoś choć widział Ramzesa

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Czw lip 08, 2010 7:22 Re: +++Kotki Dorotki+++ uciekł Ramzes z DS P O M O C Y

Nadzieja umiera ostatnia.
Ja też wierzę że Rami się znajdzie :1luvu:
:kotek: Raminku wróć do cioć - podusie czekają :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw lip 08, 2010 8:20 Re: +++Kotki Dorotki+++ uciekł Ramzes z DS P O M O C Y

Rami chyba wybrał wolność :?
MIKUŚ

Post » Czw lip 08, 2010 8:41 Re: +++Kotki Dorotki+++ RATUNKU chyba wróci Ramzes a nie ma miej

Dorota Wojciechowska pisze:Co do dokocenia u Pysi to fakt że jest to domek - w którym notabene moja Pysia stała się kotem wychodzącym na dodatek czasami jest kotem a czasami psem :ryk: ponieważ za towarzyszy ma 2 szczeniaczki i jak mówi pani Iwona (nowa duża) czasmi Pysia zachowuje i bawi sie jak piesek - postaram się zainteresować bliźniakiem :D

..ale bardziej jest kotem ;>)

Cały czas poluje i przynosi jakieś prezenciki mamie ;>) Pogłaskać i pomiziać daje się, ale tylko wtedy, kiedy ona ma na to ochotę - a nie jest to zbyt często. Ma od paru miesięcy młodszą siostrzyczkę - mała znajdka z osiedla. Ma z 9 miesięcy, a wygląda jakby miała ze 4. Taka mała, szara kruszynka. Ona jest dla odmiany kotem bardzo domowym - na ogródek wyjdzie, ale dalej tylko raz jej się zdarzyło. Zatem w tej chwili są u mamy dwa psy i dwa koty ;>)

Niedługo czeka ich przeprowadzka... przecznicę dalej, więc pewnie przez chwilę Pysia będzie odwiedzać nowych mieszkańców i im przynosić prezenciki - ciekawe jak zareagują ;>D

Pozdrówki!

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Czw lip 08, 2010 8:53 Re: +++Kotki Dorotki+++ RATUNKU chyba wróci Ramzes a nie ma miej

całek pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:Co do dokocenia u Pysi to fakt że jest to domek - w którym notabene moja Pysia stała się kotem wychodzącym na dodatek czasami jest kotem a czasami psem :ryk: ponieważ za towarzyszy ma 2 szczeniaczki i jak mówi pani Iwona (nowa duża) czasmi Pysia zachowuje i bawi sie jak piesek - postaram się zainteresować bliźniakiem :D

Cały czas poluje i przynosi jakieś prezenciki mamie ;>) Pogłaskać i pomiziać daje się, ale tylko wtedy, kiedy ona ma na to ochotę - a nie jest to zbyt często. Ma od paru miesięcy młodszą siostrzyczkę - mała znajdka z osiedla. Ma z 9 miesięcy, a wygląda jakby miała ze 4. Taka mała, szara kruszynka. Ona jest dla odmiany kotem bardzo domowym - na ogródek wyjdzie, ale dalej tylko raz jej się zdarzyło. Zatem w tej chwili są u mamy dwa psy i dwa koty ;>)

Niedługo czeka ich przeprowadzka... przecznicę dalej, więc pewnie przez chwilę Pysia będzie odwiedzać nowych mieszkańców i im przynosić prezenciki - ciekawe jak zareagują ;>D

Pozdrówki!

O witam domek Pysiowy :1luvu: .
Marcin mama obiecala że zrobisz jakieś nowe zdjęcia- nie leniuchuj :evil: ciekawi jesteśmy waszej gromadki.
Daj nam powód do radości z tego co robimy.
Bo jak widzisz czasami nie jest kolorowo i to raz przez duzych a raz przez braci mniejszych jak chociazby uciekinier Ramzes :(
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw lip 08, 2010 10:24 Re: +++Kotki Dorotki+++ RATUNKU chyba wróci Ramzes a nie ma miej

Dorota Wojciechowska pisze:
całek pisze:

Pozdrówki!

O witam domek Pysiowy :1luvu: .
Marcin mama obiecala że zrobisz jakieś nowe zdjęcia- nie leniuchuj :evil: ciekawi jesteśmy waszej gromadki.
Daj nam powód do radości z tego co robimy.
Bo jak widzisz czasami nie jest kolorowo i to raz przez duzych a raz przez braci mniejszych jak chociazby uciekinier Ramzes :(

Ja też jestem ciekawa jak kolorowa dziewczyna teraz wygląda.Czekamy na fotki :ok: Tym bardziej że fotki robisz pięęękne :D

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lip 08, 2010 13:53 Re: +++Kotki Dorotki+++ uciekł Ramzes z DS P O M O C Y

Raminku gdzie jesteś Obrazek Teraz ja tak za tobą wyglądam :cry:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw lip 08, 2010 13:56 Re: +++Kotki Dorotki+++ uciekł Ramzes z DS P O M O C Y

Rami i jego drzwi http://images50.fotosik.pl/267/49a21725f2e8afcd.jpgZawsze tak chciał wyjść :(
Ostatnio edytowano Pt lis 05, 2010 19:09 przez Aleba, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zbyt duże zdjęcie zamieniłam na link
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw lip 08, 2010 14:02 Re: +++Kotki Dorotki+++ RATUNKU Ramzes wrócił na DT :o((

dite pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:szylkretki są piękne
to Fulda i Pysia są szylkretkami a nie tri? Ups, ale faux pas na forum miau :oops:

Szylkretki to ogólniejsza nazwa, wśród nich są trikolorki.Zawsze dziewczynki,chociaż w Łodzi pojawił się szylkretek! Taki trochę wybryk natury.
Kciuki za uciekiniera. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Wiem,że koty się odnajdują,nie wolno odpuszczać.Niestety,wiem coś o tym.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

[poprzednia][następna]