_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ja bym miała prośbę do Cioteczki Amyszki, co ma zdolne paluszki... do robienia banerków O nowy banerek dla dziewczynek Jak już pokażę wszystkie, tzn mamę Savankę też
A skoro przeszliśmy na drugą stronę, toooo... ciąg dalszy
Gdyby nie ten rudy pyszczek, to Shila byłaby wierną kopią Savanah :
Aby Ciocia Amyszka miała z czego wybierać - dorobiliśmy fotki Savanah Powtórzę, że nie jest to proste zadanie, bo mamuśka wiecznie tuli się do człowieka!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
smoczyca3g pisze:O raaaajuuuu O nie! Nie! Nie! Ja nikomu kota nie ukradłam!
No nie wiem A te "o raju" to oznacza zachwyt czy coś innego?