STOWARZYSZENIE - POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 23, 2008 14:32

Zapomniałam dodać, że Gacior tak się spodobały nasze własnoręcznie robione kartki świąteczne, że sama zakupiła pakiecik dla rodziny, dając tym samym dowód jakie śliczne to są kartki :lol: :lol: :lol:

PS. Zwłaszcza jedna kartka rambo_rudej, dedykowana drużynie Arka Gdynia - UNIKAT :ryk:

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Nie lis 23, 2008 15:07

Hej hej

No to robicie właściwie to samo co my, z ta różnicą, że my działamy dla wszystkich zwierząt.

Mam taką propozycję, żebyście pojawili się na naszym zebraniu za tydzień, 1 grudnia o godzinie 19:00.

Nasza siedziba jest na Zaspie, ul. Startowa 30. Tam jest dość ciężko trafić więc możemy umówić się wcześniej w jakimś charakterystycznym miejscu, a ja Was dalej poprowadzę:)

Koty są największym problemem w Trójmieście, jest ich najwięcej. Przydałby nam się kontakt z takim kocim oddziałem:) Niestety czasem musimy odmawiać pomocy, ponieważ nie mamy gdzie zabierać wszystkich zwierząt. Czasem potrzebna jest pomoc w łapaniu, bo istnieje możliwość wykonania darmowej sterylki, a nie ma kto pomóc złapać, zawieźć i przetrzymać po sterylce dzikuskę:)

Najbardziejb rakuje nam osób z Gdyni...

Co Wy na to?
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Nie lis 23, 2008 17:04

dobry plan :D Sabina, mogę wpaść pomóc robić kartki, bardzo fajnie mi się pracowało :D

a kartkę dedykowaną Arce to chyba osobno wystawimy, dla zagorzałych fanów :lol:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Nie lis 23, 2008 18:15

Betbet, super :) Mam nadzieje, ze mnie tez przyjmiecie ale ja z OTOZu jestem :wink:

zawsze moge jakas klatke na szpitaliku wykombinowac dla tych wolnobytujacych.... :wink:

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Nie lis 23, 2008 19:38

no kochane dziewczyny- dzis u rodziców sprzedałam kilka kartek- siostra dała za nie 10 zł i tata dał 12 zł- byli zachwyceni. wezmę jutro do pracy- może uda się sprzedać kilka sztuk??????? jak tak dalej pójdzie- to zabraknie nam na bazarek :wink: spokojnie, będę robić w domku :)więc kasa "kopertowa" też nam się powiększa!!!!!!!!!!!
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Nie lis 23, 2008 19:43

betbet ja bardzo chętnie wpadnę na zebranie- ale muszę zobaczyć jak z pracą- czy będę miał 01.12- wolne. no ruda kartkę arka gdynia musimy wystawić na allegro dla fanów :wink:
PKDT chętnie pomoże PATROLOWI :)
RUDA KIEDY MASZ CZAS A JA WOLNE- WPADAJ!!!!!!!!uśmiałam się do łez z twoich opowieści. kart trzeba jeszcze dorobić- bo czuję w kościach, że będą hitem !!!!!!!!!!!!!
uwaga- wysyłam fotki z naszej kartkowej akcji do yammayki- maja wkleisz na forum?
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Nie lis 23, 2008 19:46

Sabina, super!! :D W razie czego, za tydzień powtórka z robienia kartek :D

A ja wystawiłam bazarek na ślepuńka od KarolinyS:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3749336#3749336
kupować, kupować! ;)

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Nie lis 23, 2008 20:27

moge Wam pomóc w robieniu jakiś kartek.Wieczorami bywa że mam czas, zdolności manualne jako takie są, obecnie szkicuję kota, może jak wykończę go kiedyś to trafi na bazarek:) Zaraz pokażę, jeśli ocenicie, że z takimi "rencyma" można pomóc, to nie ma sprawy:)
Obrazek
Na zdjęciu troche sie światło odbija i zniekształca...

Izabela...to co że jesteś z OTOZu? Ja cały czas współpracuję z ludźmi stamtąd:) Nie widzę podziałów, jeśli jest jeden cel.
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Nie lis 23, 2008 21:48

Sabina, mogę czwartek, piątek, sobota i niedziela. do wyboru do koloru, jak zaplanujesz co i jak to daj znać a się zjawię :D
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

Post » Nie lis 23, 2008 21:49

Z tego co tu widze to renifery w misce robia furore:)) mam nadzieje,ze zostanie pare kartek i wrzucicie na bazar :?: :!:
Ciesze sie ze tyle osob chce pomoc,ja napewno kolejna wieksza sumke przeleje w grudniu:)

PKDT preznie sie rozwija tak trzymac, z czasem moze trzeba pomyslec o rozglosie medialnym i zbieraniu datkow od aktorow :wink:

putrajaya

Od: Pon wrz 22, 2008 21:07

Post » Nie lis 23, 2008 21:57

Czy PKDT dysponuje lampą odkażającą, którą można pożyczyć? Od dzisiaj mam tymczasika z początkami grzybicy, szybko zaczęto leczenie, ja ciągnę dalej. Za jakis tydzień jeśli grzybek zacznie odpuszczać, przydałaby mi się lampa. Do tego czasu klatka w której siedzi i posłanko będą odkażane, ale jednak po lampie poczułabym się pewniej :roll: .
ObrazekObrazek

cropka

Od: Czw lip 17, 2008 12:42

Post » Nie lis 23, 2008 22:12

Kod: Zaznacz cały
[URL=http://www.koty-pkdt.pl.tl][IMG]http://img.webme.com/pic/k/koty-pkdt/pkdt.jpg[/IMG][/URL]

Dla chętnych kod do podlinkowanego banerka strony PKDT.
Ostatnio edytowano Pon lis 24, 2008 11:15 przez cropka, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

cropka

Od: Czw lip 17, 2008 12:42

Post » Pon lis 24, 2008 9:51

Sabina, jak chcesz to możesz mi do pracy podrzucić kilka kompletów kartek - Grunwaldzka 2 - to zdaje się nie tak daleko twojej pracy - u mnie na pewno kilka kompletów sprzedam na szczytny cel.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon lis 24, 2008 10:14

cropka- lampa jest u którejś z dziewczyn. można pozyczać :D
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

Post » Pon lis 24, 2008 10:20

Na stronie internetowej PKDT może numer konta umieścić? - mam zamiar rozreklamować akcję wśród znajomych z pracy i innych nie wciągniętych w koci temat - poprzez rozsyłanie linka do strony zachęcając do wpłat.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

[poprzednia][następna]