Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
catalina pisze:Tweety,o boże o by to była prawda i rzeczywiscie to był ktoś kto jego pokochał, jeszcze we wtorek będę wiedzieć lepiej wszystko, Tunisia zapyta babki, która go wydawała, a czarny kocur to pewnie ten duży ze zdjęć, tak??
catalina pisze:Przed chwilą, zamiast napic sie wody mineralnej, wlałam sobie do gardła Tosiowy płyn na grzybachyba powinnam sie wyprowadzic, powoli koty przejmuja panowanie nad domem, a wlasciwie juz przejeły, wszedzie ich zabawki, leżonka, drapaki, kocyki, lekarstwa......
Tweety pisze:rozmawiałam z p. Gosią (catalina, wiesz z którą) Przyszli ponoć po niego specjalnie, wypatrzyli gdzieś w internecie i zabrali ogonka. Poszedł do domu też jeden czarny kocur ze zdjęć na wątku a koteczka burania, bez ząbków umarła![]()
Jest ta bielusia, z niebieskimi oczkami z mocznicą, w strasznej depresji
ulvhedinn pisze:Tweety pisze:rozmawiałam z p. Gosią (catalina, wiesz z którą) Przyszli ponoć po niego specjalnie, wypatrzyli gdzieś w internecie i zabrali ogonka. Poszedł do domu też jeden czarny kocur ze zdjęć na wątku a koteczka burania, bez ząbków umarła![]()
Gdzie masz bielusią z mocznicą? Jak ma depresje to stres jej zeżre nerki do końca...
catalina pisze:ulvhedinn pisze:Tweety pisze:rozmawiałam z p. Gosią (catalina, wiesz z którą) Przyszli ponoć po niego specjalnie, wypatrzyli gdzieś w internecie i zabrali ogonka. Poszedł do domu też jeden czarny kocur ze zdjęć na wątku a koteczka burania, bez ząbków umarła![]()
Gdzie masz bielusią z mocznicą? Jak ma depresje to stres jej zeżre nerki do końca...
jest codziennie nawadniana
Never pisze:Bielusia? Głucha kotka?
Tweety pisze:catalina pisze:ulvhedinn pisze:Tweety pisze:rozmawiałam z p. Gosią (catalina, wiesz z którą) Przyszli ponoć po niego specjalnie, wypatrzyli gdzieś w internecie i zabrali ogonka. Poszedł do domu też jeden czarny kocur ze zdjęć na wątku a koteczka burania, bez ząbków umarła![]()
jest codziennie nawadniana
a stres robi swoje, ona nie chce się wyleczyć
ulvhedinn pisze:Cholera, a ja się własnie zaczęłam zastanawiać, co tu wymyslić...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 49 gości