Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ela czerniak pisze:przyjemność jest po mojej stronie.Lola jest cudna.dziś już jadła z miseczki.siedziała na oknie.poznała wszystkich domowników,pozwoliła się głaskać i ślicznie mruczała.rozruszała Wikarego który wydaje się być bardzo szczęśliwy i mniej bojazliwy.Lola mimo swojej wagi jast bardzo zwinna i sprężysta.teraz to dopiero mam wesoło w domu.Te koty wniosły tyle ciepła do domu że to ja jestem im coś winna.Jeśli mogę Wam jakoś pomóc to powiedzcie.dziękuje za miłe komentarze.pa pa
ossett pisze:PcimOlki pisze:ossett pisze:...
PcimOlki-nie każdy kot powyżej 6kg jest kotem otyłym i wymaga odchudzania. Może Olek jest tak zbudowany,że wygląda na grubego i niepotrzebnie go męczyłeś...
Aż tak bardzo to go nie męczyłem - za szybko wymiękam. Sądzę jednak, że nadmiar jedzenia nie wpływa dobrze na zdrowie ssaków.
Chyba nie należysz do tych osób, które wystawiaja kotu miseczkę raz czy dwa razy dziennie?
ossett pisze:Koty to takie ssaki, które jedzą tyle ile potrzebują i nigdy się nie przejadają (w przeciwieństwie do psów).
.....
Mruczeńka1981 pisze:Oki poradzę sobie już:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości