Powolutku do przodu

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kasia86 pisze:Ines, ja jestem z Pabianic, to jest blisko Łodzi, pani Halinki tu brak![]()
Może jakaś podpowiedź od czego powinnam zacząć, proszę
U mojej Kasi też niestety widać, i czuć pod palcami, jak to lekarz określił, ale bark ma już w porządku, tylko sama garstka,
jak już wcześniej pisałam![]()
Dzisiaj w nocy takie gonitwy urządziła z moimi kotami, że moje oczy nie nadążały za nią patrzeć, taka jest zwinna![]()
A co z barkiem Sheridanka?
kasia86 pisze:Śliczne kociątko![]()
Widzę, że łapeczka ładnie się prostuje, mojej Kaśce jeden paluszek bardzo blokuje, ale to tam był jeden wyrwany i tam mi się nie podoba to.
A on już chodzi bez bucika?
Bo ostatnio widziałam go w buciku.
Ines_Chorzow pisze:kasia86 pisze:Śliczne kociątko![]()
Widzę, że łapeczka ładnie się prostuje, mojej Kaśce jeden paluszek bardzo blokuje, ale to tam był jeden wyrwany i tam mi się nie podoba to.
A on już chodzi bez bucika?
Bo ostatnio widziałam go w buciku.
Niestety Baciuś wciąż nie podpiera sie na tej łapci, ale za to coraz częściej nią rusza
Tweety pisze:Ines, wprowadziliście już zastrzyki z powrotem?
Tweety pisze:On ma dziwna ta pamięć ruchową. Tak pięknie "zakopuje" nią w kuwecie, czasami machnie przy zabawie i tyle.
Czemuż, mała glizdo, nie chcesz ruszać tą łapką???
Tweety pisze:w garstce czucia nie ma.
wieści od Ines : " Postępów u Sherisia brak Tak, jakby stanął w miejscu i nie chciał iść do przodu. Jutro kończymy zastrzyki i zaczynamy od nowa zabiegi. Jeśli nie pomogą, to będzie trzeba zaprzestać, bo nie można go "męczyć" w nieskończoność. On ma naprawdę dość. Teraz miał przerwę, ale i tak chodził na solluxa i masaże, to był horror On znów drapie, gryzie i wyrywa się, jakby już nie chciał, żeby mu coś robiono. Ciężko się na to wszystko patrzy. Myślę, że trzeba mu powoli szukać DT "
rozmawiałam dzisiaj z Panią Haliną, Baciuszek dzisiaj wspiął się na jakąś lampę i próbował podeprzeć też tą drugą łapuszką No niech on jeszcze powalczy!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości