Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Bungo pisze:Gdyby się okazało, że jest miejsce - kogo mam ogłaszać?
pestka76 pisze:Czy kot przyjęty do schroniska 07.10, który ma przebywać na kwarantannie do 14.10; jutro czyli 14 będzie jeszcze na kwarantannie czy już przejdzie do działu adopcje?
Dopiero dziś rano zaglądnęłam na stronę schroniska i rozpoznałam kotka znajomej FUGI K 51/10/14. Ponieważ jest to osoba niesłysząca, poza tym była uziemiona w pracy, nie udało się dziś zorganizować dojazdu. Ja nie mogłam przyjechać bez dowodu, zdjęcia itp, że to mój kot.
Teraz się zamartwiam, że nam "ucieknie"... No cóż jutro rano wyjazd jak najwcześniej...
mk999 pisze:pestka76 pisze:Czy kot przyjęty do schroniska 07.10, który ma przebywać na kwarantannie do 14.10; jutro czyli 14 będzie jeszcze na kwarantannie czy już przejdzie do działu adopcje?
Dopiero dziś rano zaglądnęłam na stronę schroniska i rozpoznałam kotka znajomej FUGI K 51/10/14. Ponieważ jest to osoba niesłysząca, poza tym była uziemiona w pracy, nie udało się dziś zorganizować dojazdu. Ja nie mogłam przyjechać bez dowodu, zdjęcia itp, że to mój kot.
Teraz się zamartwiam, że nam "ucieknie"... No cóż jutro rano wyjazd jak najwcześniej...
Zadzwońcie jutro wcześnie rano do schroniska do biura że kota odbierze właściciel 12 429 74 72 w. 24.
mk999 pisze:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=849758141723293&set=gm.898309396880703&type=1
Zaginął kot Kalisz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 22 gości