Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 13, 2011 19:42 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

Trzymamy :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto wrz 13, 2011 19:44 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

ewar pisze:Trzymamy :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Wto wrz 13, 2011 19:48 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

sherina pisze:Jestem, one były takie grzeczne :) tak samo jak podawałam tabletki, grzecznie łykały.
Chyba miały troszkę stracha, ale wszystko ok :) Teraz popatrzymy na gluty, czy dobrze się czują, raczej tak, sądząc po gonitwach.

Coś się wykroiło na jutro :wink: trzymajcie kciuki.

Kropko, a Ty miałaś jakieś telefony o burasiątka?

Gosia CatAngel jeszcze ogłoszeń chyba nie zrobiła :(

Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za to co sie kroi i nie pytam,bo nie chcę zapeszyć! 8)
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto wrz 13, 2011 19:51 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

Ja nico nie powiem na razie, bo wiecie :roll:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Wto wrz 13, 2011 20:02 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

Wiemy, wiemy!-nie zapeszać! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto wrz 13, 2011 20:12 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

W modzie jest myślenie pozytywne.Działa!

ewar

Post » Wto wrz 13, 2011 20:27 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

Beasia pisze:
ewar pisze:Trzymamy :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok:

I my :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Śro wrz 14, 2011 7:21 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

Dziękujemy za kciuki :)
Wszystko w porządku tzn. straszny bajzel jak co rano :twisted: bo gdyby było inaczej, byłabym zaniepokojona.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Śro wrz 14, 2011 7:28 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

sherina pisze:Jagooda, no nie wytrzymam, jakoś nie wydaje mi się, że jesteś baaaaardzo zainteresowana małym. Cały czas piszesz w niemal każdym wątku o białasach z chęcią adoptowania, jak nie tu to tam. Miałaś przyjechać w niedzielę. Specjalnie nie oddalałam się pomimo pięknej pogody. Nie pojawiłaś się, nie zadzwoniłaś, ba a nawet nie wysłałaś smsa czy pw. Zadzwoniłaś przedwczoraj, mówiąc, że nadal jesteś zainteresowana a w niedzielę miałaś migrenę i się nie ruszałaś. Uważam, że można było dać znać.
Dla mnie to nie jest zainteresowanie kotem, może ja mam jakieś wypaczone wyobrażenie, uważam, że to jest nieodpowiedzialne. Nie jakieś nieporozumienie a właśnie nieodpowiedzialność.

edit: zadzwoniłaś wczoraj, pomyliło mi się..

Ok, wiem że dałam doopy z ta niedzielą, ale umawiałyśmy sie wstepnie a nie na 100% że przyjade w ta konkretna niedzielę. Cały weekend miałam migrenę, ale zwlokłam się jakoś i pojechałam blisko na piknik organizowany przez fundacje Jokot, bo tez byłam tam umówiona w sprawie przygarniecia na tymczasowo 2 kociąt.
Wg mnie najwazniejsze jest aby kot miał jak najlepszy dom.
Może mój dom nie jest IDEALNY bo nie jest sterylnie czysto (nie jestem pedantką) i nie karmie kotów samym Royalem (choc Royala tez dostają) ale przede wszystkim moje koty sa bezpieczne i obdazone miłością - wolno im wszędzie wchodzić, spią w łóżkach i nigdy nie zdarzyło mi się skarcic za cokolwiek zwierzęcia. Są głaskane, przytulane, traktuje je po prostu jak dzieci, ale skoro uważasz, że się nie nadaję dla Sibisia to trudno, zaadoptuję innego biedaczka.
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Śro wrz 14, 2011 7:46 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

Jagooda pisze:
sherina pisze:Jagooda, no nie wytrzymam, jakoś nie wydaje mi się, że jesteś baaaaardzo zainteresowana małym. Cały czas piszesz w niemal każdym wątku o białasach z chęcią adoptowania, jak nie tu to tam. Miałaś przyjechać w niedzielę. Specjalnie nie oddalałam się pomimo pięknej pogody. Nie pojawiłaś się, nie zadzwoniłaś, ba a nawet nie wysłałaś smsa czy pw. Zadzwoniłaś przedwczoraj, mówiąc, że nadal jesteś zainteresowana a w niedzielę miałaś migrenę i się nie ruszałaś. Uważam, że można było dać znać.
Dla mnie to nie jest zainteresowanie kotem, może ja mam jakieś wypaczone wyobrażenie, uważam, że to jest nieodpowiedzialne. Nie jakieś nieporozumienie a właśnie nieodpowiedzialność.

edit: zadzwoniłaś wczoraj, pomyliło mi się..

Ok, wiem że dałam doopy z ta niedzielą, ale umawiałyśmy sie wstepnie a nie na 100% że przyjade

Ja nie zauważyłam, że wstępnie, ale to nie ma znaczenia, nie zmienia faktu i skoro według Ciebie wstępnie równa się można olać i nie przesunąć terminu wizyty ew. odwołać, to też tego nie rozumiem. Ja dokładnie Ci powiedziałam, że w sobotę się nie umawiam, nie będzie mnie i możemy w niedzielę, pasowało Ci.
Gdyby mi na kociaku bardzo zależało, poinformowałabym osobę, że nie mogę być. Ja jestem stale uchwytna.
Ja nawet dziewczynom pisałam, że masz przyjechać, w wątku często nie piszę, żeby nie zapeszać :wink:

Mam dużo telefonów o małe i jakieś tam swoje plany co do wszystkich, część dzisiaj, część jutro się rozstrzygnie.
Jagooda, życzę znalezienia wymarzonego kociaka :ok: A maluchów jest masa, za dużo tego. Na tablicy widziałam białaski.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Śro wrz 14, 2011 7:48 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

Mam 2-3 kotki którymi jestem zainteresowana ale nie ukrywam, że Sibiś jest na 1 miejscu, bo po pierwsze jest cudem odratowany a po 2 jest jeszcze malutki, no i oswojony. No i bielutki taki o jakim marzę.
Ja rozumiem, że musicie sprawdzać domy zanim oddacie kotka i popieram to w 100%.
Jesli nie będzie u mnie to chciałabym chociaz aby miał równie duzo ciepła i miłości gdzie indziej.
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Śro wrz 14, 2011 8:31 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

Zobaczcie Rillę, urosła i ma piękne oczy :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Śro wrz 14, 2011 8:52 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

Cudna dziewczynka i taka delikatna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Śro wrz 14, 2011 11:59 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

Zuzinek :1luvu:
a kicia też ładna. 8)
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro wrz 14, 2011 14:01 Re: Sibiś, Rilla-szylcia, Merlin i Robin-rude w DT.Colin ma DS!!

Zuzia, jak rozumiem? :1luvu: Zdjęcie piękne :1luvu:

ewar

[poprzednia][następna]